- 4 Nisan 2022
- 255
- 65
- 28
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #261.741
Günaydın kızlar nasılsınız benim bu aparatları yapa yapa vajinamin iç dudağında birşey çıktı sivilceden büyük biraz çok acıyor ya napmaliyim tahriş ettim galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aparat çalışması yaparken ilk başladığında sadece bir kez aparata fındık büyüklüğünde fito krem sür canım vajinana tak çıkar yapıp tahriş olmaması icin bir de her aparatlara her defasında fazla fazla kayganlaştırıcı sürerek yapGünaydın kızlar nasılsınız benim bu aparatları yapa yapa vajinamin iç dudağında birşey çıktı sivilceden büyük biraz çok acıyor ya napmaliyim tahriş ettim galiba
Birkaç gün ara ver istersen biraz iyileşsin sonra bu şekilde çalışmalarını yaparsınAparat çalışması yaparken ilk başladığında sadece bir kez aparata fındık büyüklüğünde fito krem sür canım vajinana tak çıkar yapıp tahriş olmaması icin bir de her aparatlara her defasında fazla fazla kayganlaştırıcı sürerek yap
Günaydın bu aradaBirkaç gün ara ver istersen biraz iyileşsin sonra bu şekilde çalışmalarını yaparsın
Eczaneye de gidip tahriş oldu diyip krem alabilirsin canım önerecekleri belki daha iyi krem vardırGünaydın bu arada
Eczaneye de gidip tahriş oldu diyip krem alabilirsin canım önerecekleri belki daha iyi krem vardır
Çok teşekkür ederim canım bnm çok sagollllAparat çalışması yaparken ilk başladığında sadece bir kez aparata fındık büyüklüğünde fito krem sür canım vajinana tak çıkar yapıp tahriş olmaması icin bir de her aparatlara her defasında fazla fazla kayganlaştırıcı sürerek yap
Çok teşekkür ederim canım bnm çok sagollll
Aparatlari her kullanımda yika sirkeli suda bekletin. Dogum Eldiveni kullanın her zamanGünaydın kızlar nasılsınız benim bu aparatları yapa yapa vajinamin iç dudağında birşey çıktı sivilceden büyük biraz çok acıyor ya napmaliyim tahriş ettim galiba
Teşekkür ederimAparatlari her kullanımda yika sirkeli suda bekletin. Dogum Eldiveni kullanın her zaman
Tebrik ederim, çok güzel bir haberKIZLAR BEN DE BAŞARDIM SONUNDA. Hala inanamıyorum nasıl olduğuna. Şey diyorum bu muydu yani bu kadar kolay bir şey için mi aylarca kendimi yıprattım. Yeni başlayan yoldaşlarım tünelin ucu kesinlikle apaydınlık asla çalışmayı bırakmayın. Burada beni destekleyen o kadar çok kişi oldu ki hepsine de ayrı ayrı teşekkürü r borç bilirim
Normal şartlarda acı hissetmemen lazım, eğer acı hissin varsa hâlâ kendini kasıyor olabilirsin veya enfeksiyon vs olabilir. Zevk ise biraz zaman istiyor, herkesin zamanı farklı farklı o yüzden kendini bir başkasıyla kıyaslama.Bu acı hissi zevk alamama durumu zamanla gecermi acaba
Çoooook teşekkür ederim. İnşallah bundan sonraki süreci de çok rahat atlatırımTebrik ederim, çok güzel bir haber
Evet kendimi girdikten sonra kasiyorum taş gibi oluyor vucudum off ne zormus yaaNormal şartlarda acı hissetmemen lazım, eğer acı hissin varsa hâlâ kendini kasıyor olabilirsin veya enfeksiyon vs olabilir. Zevk ise biraz zaman istiyor, herkesin zamanı farklı farklı o yüzden kendini bir başkasıyla kıyaslama.
Nasıl yendiniz bu durumuKIZLAR BEN DE BAŞARDIM SONUNDA. Hala inanamıyorum nasıl olduğuna. Şey diyorum bu muydu yani bu kadar kolay bir şey için mi aylarca kendimi yıprattım. Yeni başlayan yoldaşlarım tünelin ucu kesinlikle apaydınlık asla çalışmayı bırakmayın. Burada beni destekleyen o kadar çok kişi oldu ki hepsine de ayrı ayrı teşekkürü r borç bilirim
Yendikten sonra ben de bir müddet ara ara kasiliyordum ama ilişki sayısı arttıkça azaldı ve bitti. Biraz daha dilatör çalışabilirsin, hatta dilatörleri eşinin yapmasını tavsiye ederim. İlişki öncesinde de dilatörle çalışmanı, o esnada eşinin hazırlanıp sonra ilişkiyi önerebilirim. Bunların hepsi gevşemeni sağlar. Birkaç ilişki sonrasında dilatörlle ihtiyacın kalmaz zaten.Evet kendimi girdikten sonra kasiyorum taş gibi oluyor vucudum off ne zormus yaa
Çokkkk sevindim artık kurtulmuş hafiflemiş özgür bir kadın dahaKIZLAR BEN DE BAŞARDIM SONUNDA. Hala inanamıyorum nasıl olduğuna. Şey diyorum bu muydu yani bu kadar kolay bir şey için mi aylarca kendimi yıprattım. Yeni başlayan yoldaşlarım tünelin ucu kesinlikle apaydınlık asla çalışmayı bırakmayın. Burada beni destekleyen o kadar çok kişi oldu ki hepsine de ayrı ayrı teşekkürü r borç bilirim
Yazabilirmiyim size ozeldenbenim önericeğim tedavi sadce 24 saat ve 3 gün gün içerisinde bitiyor dikkatinize ben okadar zor vaka olmama ragmen 2 gün aşmıstım saolsun doktorumun sayesinde
kurtulmak istiyorsanız bana yazın size yardım etmek istiyorum