Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Teşekkür ederim inşallah 4.de yapacağım ama dediğiniz gibi eşli denemede o hissi yaşamazsam belki de kasmayacağım kendimi o plastik yapısı beni korkuttu sanırım . Allah herkesin yardımcısı olsun 7 ay boyunca o kadar çabaladım ki en sonunda dilatörle tanıştım çok büyük kurtarıcım oldu en azından oranın kapalı olmadığını biliyorum.

Canım eşli denemede sen üsteyken biraz giriyormuş ya pes etme o an yavaş yavaş girsin cıksın ne kadar olursa ben öyle yendim pes etme ön sevişmeyi uzun tutun.
Ya ozur dıleyerek soruyorum , üssteki pozisyon nedir tam olarak yani dik bir şekilde üstüne mi oturuyosunuz yuzunuz eşinize mi dönük yoksa sırtınız mı eşinize dönük bide hafif yatay mı duruyorsunuz yoksa dik mi .afedersiniz bu kadar acık sorduğum için

Açık açık konuşmamız lazım ki doğru biçimde birbirimize anlatabilelim bu yüzden rahat ol
Ben eşime yüzüm dönüş şekilde bi ayağım diz kapağından kırık şekilde yerde diğeri kırık şekilde ama havada hafif yana açık şekilde yapıyordum diğer türlü bir ayağımdan destek almasam duramıyordum çünkü.

Bn anlatıyım ozel yaz

Hemen dilatör set al daha çabuk daha kolay asarsiniz

Her zaman ne sorulursa söylerim seve seve benim en Rahat yendiğim pozisyon doggy pozisyonu :) ben arkamı döndüm emekler şekilde,kalçamı daha yukarı tutup belimi yatağa doğru yaklaşacak şekilde tuttum orda eşimin penisini alacağım esnada biraz ıkındım zaten o en başında girdiği yerde ıkınıp serbest bıraktığımda kendimi çok kolay oluyor girdiğini hissetmiyorum yani hiç acı yok bu da rahat olduğum pozisyonlar arasında olduğu için söylemek istedim

Bundan önceki yorumlarda Tiniminimavihanim yazdığı yatak ucu pozisyonu var ben ilk o pozisyonla yendimm

Bundan önceki yorumlarda Tiniminimavihanim yazdığı yatak ucu pozisyonu var ben ilk o pozisyonla yendimm
İlk başta kendimizi rahat hissettiğimiz pozisyonlar önemli oluyor başarmamızda sonra zaten tüm pozisyonlarda rahatlıkla alındığını acı olmadığını zamanla görüyoruz anlıyoruz

dün buraya güzel şeyler yazdım arkadaşlar size kendi hikayemi anlatmak istiyorum ben 7 ay önce evlendim severek evlendik ve eşim son derece istekliydi ama evlendikten sonra yapamadık işinden dolayı çok fazla deneme fırsatı olmuyordu ama denerkende hep sabırsız biriydi . Evet ben korkuyordum yalan yok ama biliyorsunuz ki bunu bilinçli yapmıyoruz . Açıkçası ben eşimi bu konuda anlayışlı sanardım bekliyordum derdi hep ama hep ben kendim yenmek için uğraştım bir süre sonra artık bırak o işi yapmayı elime bile dokunmuyordu hala da öyle ben şu an 4.boyut dilatöre kadar yaptım ama bir ben bir Allah bilir yaşadığım günleri şimdi hazırım artık çocuğumuz da olsun diyorum inanır mısınız konuyu değiştiriyor ben beni bekliyor sanıyordum ama bitti her şey bir heyecanla hazırım artık dedim sevinçten ağlayarak cevap bile vermedi bana . Bakın benim yaşadığımı kimse yaşamasın ben asla yapamam diyordum ben bike yaptıysam herkes yapar lütfen erkenden müdahale edin sonradan sizi bekleyen kimse kalmıyor boşanıyoruz şimdi ben hazır olduğum zaman artık o işi yapacak hale geldiğim an boşanıyor . O kadar kötü haldeyim ki sevdiğim adam benden nefret ediyor ve bitirdi nolur kendinize güvenin hayatınızı sırf bunun için bitirmeyin benimki bitti sizinki bitmesin

Canımm bu yazdığını okuyunca çok üzüldüm Allah kalbine göre versin duaların kabul olsun insallah senin için güzel şeyler olsun çözümü yok mu sen devam etmek istiyor musun mahkemeye mi başvurdunuz ..Rabbim hakkında hayırlı olanı versin çok üzgünüm yazdıklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…