- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.073
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #261.601
Seninde güzel yorumların çok değerli çiçeğimmmBirbirinden güzel yorumlar yazmışsınız bilgiler vermişsiniz çok değerliler hepsi@tinimini hanim @marmeladova
Eşli denemelerde o his olmuyor, bence eşli denemeler daha kolay. Ancak dördüncü aparatı kolayca yapana kadar eşli denemeye geçme. Bu topikte geçmişe doğru oku. Evet dilatörler rahatsız hissettiriyor ama eşli denemenin yolu egzersizleri yapmaktan geçiyor. Farkında olmadan yine de kendini kasıyor olabilirsin. Yoksa dilatörler acı vermiyor, sadece o dolgunluğu hissediyorsun.t
Bana yardımcı olabilir misin özelden lütfenCanım eşli denemede sen üsteyken biraz giriyormuş ya pes etme o an yavaş yavaş girsin cıksın ne kadar olursa ben öyle yendim pes etme ön sevişmeyi uzun tutun.
Tabi kiBana yardımcı olabilir misin özelden lütfen
Ya ozur dıleyerek soruyorum , üssteki pozisyon nedir tam olarak yani dik bir şekilde üstüne mi oturuyosunuz yuzunuz eşinize mi dönük yoksa sırtınız mı eşinize dönük bide hafif yatay mı duruyorsunuz yoksa dik mi .afedersiniz bu kadar acık sorduğum içinCanım eşli denemede sen üsteyken biraz giriyormuş ya pes etme o an yavaş yavaş girsin cıksın ne kadar olursa ben öyle yendim pes etme ön sevişmeyi uzun tutun.
siz nasıl yendiğinizi anlatır mısınız, çünkü eminim benim gibi en ufak tavsiyeyi canla basla dinleyen uygulamaya calışan kadınlar var. Tecrübeleriniz be yenerken uyguladığınız metotlar bizim için cokkkkkkkk cokkk önemliBen de buraya geldikten sonra yenenlerdenim
Açık açık konuşmamız lazım ki doğru biçimde birbirimize anlatabilelim bu yüzden rahat olYa ozur dıleyerek soruyorum , üssteki pozisyon nedir tam olarak yani dik bir şekilde üstüne mi oturuyosunuz yuzunuz eşinize mi dönük yoksa sırtınız mı eşinize dönük bide hafif yatay mı duruyorsunuz yoksa dik mi .afedersiniz bu kadar acık sorduğum için
Bn anlatıyım ozel yazYa ozur dıleyerek soruyorum , üssteki pozisyon nedir tam olarak yani dik bir şekilde üstüne mi oturuyosunuz yuzunuz eşinize mi dönük yoksa sırtınız mı eşinize dönük bide hafif yatay mı duruyorsunuz yoksa dik mi .afedersiniz bu kadar acık sorduğum için
Hemen dilatör set al daha çabuk daha kolay asarsinizYemin ederim size kızlar ben burdali en korkak en ımkansız kili olabilirim işk deda dun gece parmak egzersizi denemesi yaptım burda yazılanlardan hareketle ben öylesine nasılsa girmez diye dusunurken eşim serce parmagının gırdıgını söyledi ben şoktaydım inanamadım ve cok yag sürdüğüm için belki hissetmedim ama eşim serce parmagını hareket ettirince evet dogru girmişti allahım gerçekten ınanamadım .anladım ki baslamak için cok da plan prograö gerekmıyormus lütfen ertelemeyin burda yazılanlar size yemin ederiö doktordan daha iyi geldi bana o kadar para dokmeme ragmen
Her zaman ne sorulursa söylerim seve sevesiz nasıl yendiğinizi anlatır mısınız, çünkü eminim benim gibi en ufak tavsiyeyi canla basla dinleyen uygulamaya calışan kadınlar var. Tecrübeleriniz be yenerken uyguladığınız metotlar bizim için cokkkkkkkk cokkk önemli
Bundan önceki yorumlardaHer zaman ne sorulursa söylerim seve sevebenim en Rahat yendiğim pozisyon doggy pozisyonu :) ben arkamı döndüm emekler şekilde,kalçamı daha yukarı tutup belimi yatağa doğru yaklaşacak şekilde tuttum orda eşimin penisini alacağım esnada biraz ıkındım zaten o en başında girdiği yerde ıkınıp serbest bıraktığımda kendimi çok kolay oluyor girdiğini hissetmiyorum yani hiç acı yok bu da rahat olduğum pozisyonlar arasında olduğu için söylemek istedim
İlk başta kendimizi rahat hissettiğimiz pozisyonlar önemli oluyor başarmamızdaBundan önceki yorumlardaTiniminimavihanim yazdığı yatak ucu pozisyonu var ben ilk o pozisyonla yendimm
ben aparatlarla çalışarak yendimİlk başta kendimizi rahat hissettiğimiz pozisyonlar önemli oluyor başarmamızdasonra zaten tüm pozisyonlarda rahatlıkla alındığını acı olmadığını zamanla görüyoruz anlıyoruz
Canımm bu yazdığını okuyunca çok üzüldümdün buraya güzel şeyler yazdım arkadaşlar size kendi hikayemi anlatmak istiyorum ben 7 ay önce evlendim severek evlendik ve eşim son derece istekliydi ama evlendikten sonra yapamadık işinden dolayı çok fazla deneme fırsatı olmuyordu ama denerkende hep sabırsız biriydi . Evet ben korkuyordum yalan yok ama biliyorsunuz ki bunu bilinçli yapmıyoruz . Açıkçası ben eşimi bu konuda anlayışlı sanardım bekliyordum derdi hep ama hep ben kendim yenmek için uğraştım bir süre sonra artık bırak o işi yapmayı elime bile dokunmuyordu hala da öyle ben şu an 4.boyut dilatöre kadar yaptım ama bir ben bir Allah bilir yaşadığım günleri şimdi hazırım artık çocuğumuz da olsun diyorum inanır mısınız konuyu değiştiriyor ben beni bekliyor sanıyordum ama bitti her şey bir heyecanla hazırım artık dedim sevinçten ağlayarak cevap bile vermedi bana . Bakın benim yaşadığımı kimse yaşamasın ben asla yapamam diyordum ben bike yaptıysam herkes yapar lütfen erkenden müdahale edin sonradan sizi bekleyen kimse kalmıyor boşanıyoruz şimdi ben hazır olduğum zaman artık o işi yapacak hale geldiğim an boşanıyor . O kadar kötü haldeyim ki sevdiğim adam benden nefret ediyor ve bitirdi nolur kendinize güvenin hayatınızı sırf bunun için bitirmeyin benimki bitti sizinki bitmesin
Canımm bu yazdığını okuyunca çok üzüldümAllah kalbine göre versin duaların kabul olsun insallah senin için güzel şeyler olsun çözümü yok mu sen devam etmek istiyor musun mahkemeye mi başvurdunuz ..Rabbim hakkında hayırlı olanı versin çok üzgünüm yazdıklarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?