- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #261.301
Allah razı olsun birtanem rabbim isyeyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah ikizlerYaa, ne kadar güzel bir haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun birtanem rabbim isyeyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah ikizlerYaa, ne kadar güzel bir haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim canım
Kelebeğim merhaba bende yoktum birazcık buralar da Türkiye’ye döndüm.Valla psikolojik fiziksel çok yorgunum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn kuzummÇok uzun bir zaman oldu buraya girmeyeli kızlar nasılsınız nasıl gidiyor özledim sizleri Tiniminimavihanim marmeladova L lokum8
Oy oy oy hem de çifte mutluluk Amin canım benim, kaç aylık oldu minikler?Allah razı olsun birtanem rabbim isyeyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah ikizler
Kuzum 15 haftalıkOy oy oy hem de çifte mutluluk Amin canım benim, kaç aylık oldu minikler?
Tinim çok sevindim gelmene hoşgeldin bu gelmen sana sağlık huzur mutluluk mucizeler versin inşallah TiniminimavihanimKelebeğim merhaba bende yoktum birazcık buralar da Türkiye’ye döndüm.Valla psikolojik fiziksel çok yorgunum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn kuzumm
Aminnnn kelebeğimmm beniimm mucizeler sarsın her yanımızı bitanemTinim çok sevindim gelmene hoşgeldin bu gelmen sana sağlık huzur mutluluk mucizeler versin inşallah Tiniminimavihanim
Aminnnn melegimmmm insallahhhh aminnnnnAminnnn kelebeğimmm beniimm mucizeler sarsın her yanımızı bitanem
Maşallah sübhanallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucum. Çok ama çok sevindim. Bizi habersiz bırakma, arada minnoşlardan haberdar etKuzum 15 haftalık
Ederim tabikide birtanem sen iyisin dimi kuzum herşey yolundamiMaşallah sübhanallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucum. Çok ama çok sevindim. Bizi habersiz bırakma, arada minnoşlardan haberdar et
Canimmm nerelerdesinMerhaba kızlar nasılsınız
Çok şükür kuzucum, kendimizi unuttuğumuz günlerdeyiz. Çok şükür bugünümüzeEderim tabikide birtanem sen iyisin dimi kuzum herşey yolundami
Çok şükür kuzucum Sen nasılsın, nerelerdesin? Her şey yolunda mı?Merhaba kızlar nasılsınız
Buralardaym cnm işe girdim ondan çok yazamadımCanimmm nerelerdesin
Anladım kuzumBuralardaym cnm işe girdim ondan çok yazamadım
Çok şükür canım benimmÇok şükür kuzucum, kendimizi unuttuğumuz günlerdeyiz. Çok şükür bugünümüze
İyiyim birtanem bende iyi olmaya çalışıyorum hamileyim suan
MasaAllah Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin insaAllahİyiyim birtanem bende iyi olmaya çalışıyorum hamileyim suan
Allah razı olsun canım benim cok teşekkür ederimMasaAllah Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin insaAllah