- 13 Ekim 2022
- 20
- 44
- 3
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #261.121
Bravo sana tebrik ederim çok şükür sen de bunu aştınMerhaba tekrardan buraya size sevincimi paylaşmak için yazıyorum sonunda oldu 4. Aparatı çalıştıktan sonra hala yeterli değildi ben kendi parmaklarımi sokarak 4 parmağa kadar çıktın ama kendi elim epey küçük yine de çok genişlemedi ama epey uğraştım açmaya çalıştım parmakla ve dedim ki bugün bu iş olacak eşimle deneme yapmaya çalıştık bir türlü olmadı sonra anestol krem ve vemcain sprey almıştım onlar aklıma geldi onları sürdüm eşimin de modu falan düştü ama vazgeçmek yok dedim üçüncü deneme de girdi ve girdiğini anlamadım bile eşim ileri geri de yaptı hatta uyuştuğu için hissetmedim ama uyuşukluk geçince sanki içerde bişey katlanmış hissi gibi acı yaşadım ama sonuçta başardık umarım bu kremlere gerek duymadan hissederek de başarırım burada hiç bir maddi talep etmeden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum gerçekten rabbim hayırlı yuvalar hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere
İnşallah olucak bende inanıyorum lütfen desteğinizi eksik etmeyin sayenizde motive olup cesaret topluyorumBen kesinlikle faydası olacağını düşünüyorum.Bu dönemde hep kendine pozitif mesajlar ver hatta bu sayfalarda geriye doğru giderek oku eminim bir çok şey bulacaksın
Ahh her zaman Esmacımİnşallah olucak bende inanıyorum lütfen desteğinizi eksik etmeyin sayenizde motive olup cesaret topluyorum
İlk başlarda evet şimdi bıraktım parmak egzersiziniİlişki öncesi aparlratlari kullanıyor musunuz
Vajinismus üzerine eğitim almış kadın doğum doktoru ile yendim benne doktoru, psikolog mu? nasıl yenerim kadın doğum çözüm olmadı.
Siz dilatör kullanmiş miydiniz acabaİlk başlarda evet şimdi bıraktım parmak egzersizini
Merhaba, siz aparat ile mi yendiniz?Merhabalar bu süreçte aparat çalışmasını denedin mi
Merhaba evet ben aparatla yendimMerhaba, siz aparat ile mi yendiniz?
Yok kullanmadım sadece parmak egzersizi yaptımSiz dilatör kullanmiş miydiniz acaba
Benim şu taktik çok işe yaradı aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver)Tiniminimavihanim Merhaba, dilatör geldi, nasıl başlamam gerekiyor bir de 4. Dilatörün uzunluğu gözümü korkuttu gerçekten hepsi giriyor mu o boy . Fazla uzun geldi gözüme :)
aparatlarını güzelce yıka ve en küçük olanı al diğerlerini sakla sıra sıra çıkart gözüm başta korkabilir ama geçiciTiniminimavihanim Merhaba, dilatör geldi, nasıl başlamam gerekiyor bir de 4. Dilatörün uzunluğu gözümü korkuttu gerçekten hepsi giriyor mu o boy . Fazla uzun geldi gözüme :)
4.boyun hepsi giriyor mu gerçekten çok uzun yaa inşallah oluraparatlarını güzelce yıka ve en küçük olanı al diğerlerini sakla sıra sıra çıkart gözüm başta korkabilir ama geçicihepsi oluyor merak etme canımm
Doktorum 4.aparatı yarısı girse yeterli demişti.4.boyun hepsi giriyor mu gerçekten çok uzun yaa inşallah olur
Canımm kadın vajinası çoğunlukla aparatı alabilecek uzunlukta,en olarak zaten cok geniş bir bebek çıkacak kadar, çalışma yaptıkça olacak inanıyorum sana4.boyun hepsi giriyor mu gerçekten çok uzun yaa inşallah olur
Boyutu bende tamamı oldu kimisinde tamamı olmayabilir çünkü nadir olarak vajina boyu aparattan bir tık kısa oluyor diye o yüzden sen cslısma yaptıkça anlayacaksın zaten alabildiğin kadarınıCanımm kadın vajinası çoğunlukla aparatı alabilecek uzunlukta,en olarak zaten cok geniş bir bebek çıkacak kadar, çalışma yaptıkça olacak inanıyorum sanauzunluk konusunda da olacağından eminim,vajina en olarak cok esnek sadece boy olarak sabit,aparatlar da zaten vajinaya göre üretilmiş önemli olan doğru nefes kası serbest bırakmak yani kasmamayı çalışma yaptıkça egzersiz yaptıkça öğrenmek
4 seni birazcık tedirgin ediyorsaBoyutu bende tamamı oldu kimisinde tamamı olmayabilir çünkü nadir olarak vajina boyu aparattan bir tık kısa oluyor diye o yüzden sen cslısma yaptıkça anlayacaksın zaten alabildiğin kadarınıben hepsini alabilmiştim zamanla tabi çalışma yaptıkça
Teşekkür ederim, siz korkunuzu yenmek için mi kullandinizDoktorum 4.aparatı yarısı girse yeterli demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?