- 27 Aralık 2022
- 5
- 1
- 6
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #261.101
aviyi bana da özelden anlatabilir misin acabaTedaviyi özelden anlatabilir misiniz acaba
Doktor değiliz ki anlayalım kızKızlar ben vajinismus muyum anlmdm ?
İlk denerken biraz acıdı sadece eşimin sertleşme sorunu var biliyorsunuz. Bn iki prmk egzersiz yapıyorum dilatorun 3 boyunu da yaptım mastürbasyon da yapıyorum bn de sorun var mıdır sadece aciyck dye yine biraz korkuyorum sizce bnm durumum ne
Kızlar ben vajinismus muyum anlmdm ?
İlk denerken biraz acıdı sadece eşimin sertleşme sorunu var biliyorsunuz. Bn iki prmk egzersiz yapıyorum dilatorun 3 boyunu da yaptım mastürbasyon da yapıyorum bn de sorun var mıdır sadece aciyck dye yine biraz korkuyorum sizce bnm durumum ne
Vajinismussun canım bunun da evreleri var belli ki sen 1.seviyesin tabi doktor değilim benimki kendi surecime göre tahmin sadeceKızlar ben vajinismus muyum anlmdm ?
4 müCnm 4 den çok korkuyorumhep kn gliyor
Elbette ki geçiyor bu hayatta herşey geçici, mesela benim ilk bir kaç gün 4 u yaparken hafif yanma sızı şeklinde bı his devam etti sonrasinda alıştığı için normallesti ağrı sızı ne ise hissettigin hepsi geçecekİlksen sonra acıması geçiyor mu
Merhaba, 4.aparatı kaç gün yaptıktan sonra eşli denediniz.Ben ilk 4. aparatı yaptigimda Hemen eşli deneme yapmak istedim o da yarım yamalak oldu
çok değil birkaç gün sadece 4. aparata çalıştım Bu dönem hiç eşli deneme yapmadım.Sonra kendime tamam artık hazırsın dediğim zaman oldu
Merhaba canım ben 4.aparatı en rahat alana kadar hemen eşli deneme yapmadım. 2.gün rahat çalıştım.Merhaba, 4.aparatı kaç gün yaptıktan sonra eşli denediniz.
Egzersize kaç gün devam ettiniz, ben parmak egzersizleri yapabiliyorum. Sadece ilişki yaşarken korkup kasıyorum kendimi penis değince filan irkiliyorum. Parmak bana ait birşey sonuçta rahat yapıyorum ama farklı bir cisim alırken zorlanıyorum bu yüzden aparat yapmaya karar verdim sipariş ettim gelicek bir kaç güne. Bir hafta da çözebilir miyim acaba bu durumu? Daha önceden ilişki yaşadım abartılacak birşey değil acı yok denecek kadar az ama psikolojik olarak atlatmiş değilim. Acaba aparat gerçekten bana çözüm olabilir mi? Sizin yazilarinizi çok okudum görüşünüzü almak istedim teşekkür ederim şimdidenMerhaba canım ben 4.aparatı en rahat alana kadar hemen eşli deneme yapmadım. 2.gün rahat çalıştım.
Eşli denemeye karar verdiğimde de dördüncü aparatla önce ileri geri tak çıkart etrafında daire çizme bu egzersizleri yaptım. Daha sonra 20 -25 dakika aparatı içimde bekletip o şekilde eşli deneme yaptım ve başarılı oldum.
Canım benim aparat seti ile emin ol çok güzel yol alacaksın. Ben 5 gün gibi bir sürede yenmiştim. Parmak egzersizine de ben yapamadım.Aparat seti sayesinde hem bedenen hem psikolojik olarak kendini hazırlıyorsun.Bir şeyleri başardığını hissetmek daha da seni motive ediyor. Hatta ben demiştim ki ben neden böyle bekledim de aparat setine şans vermedim diye kendime kızmıştımEgzersize kaç gün devam ettiniz, ben parmak egzersizleri yapabiliyorum. Sadece ilişki yaşarken korkup kasıyorum kendimi penis değince filan irkiliyorum. Parmak bana ait birşey sonuçta rahat yapıyorum ama farklı bir cisim alırken zorlanıyorum bu yüzden aparat yapmaya karar verdim sipariş ettim gelicek bir kaç güne. Bir hafta da çözebilir miyim acaba bu durumu? Daha önceden ilişki yaşadım abartılacak birşey değil acı yok denecek kadar az ama psikolojik olarak atlatmiş değilim. Acaba aparat gerçekten bana çözüm olabilir mi? Sizin yazilarinizi çok okudum görüşünüzü almak istedim teşekkür ederim şimdiden
Cnm 4 den çok korkuyorumhep kn gliyor
3 olduysa 4 de olur canım korkuyu aklına getirmemeye çalış. Acıma konusunda da benim hemen 2.iliskide geçmedi ama çok hafif 1 saniye bile sürmeyen bi sızlama oldu 2 3 sefer sonrası her geçen gün rahatlayarak devam etti. Önceleri bol su bazlı kayganlastırıcı kullan mutlaka egzersizlerde ve ilk ilişkilerde çok önemli bu kuru olmadığına emin olman gerek vajinanınİlksen sonra acıması geçiyor mu
İlişki öncesi aparlratlari kullanıyor musunuz3 olduysa 4 de olur canım korkuyu aklına getirmemeye çalış. Acıma konusunda da benim hemen 2.iliskide geçmedi ama çok hafif 1 saniye bile sürmeyen bi sızlama oldu 2 3 sefer sonrası her geçen gün rahatlayarak devam etti. Önceleri bol su bazlı kayganlastırıcı kullan mutlaka egzersizlerde ve ilk ilişkilerde çok önemli bu kuru olmadığına emin olman gerek vajinanın
Merhaba ben kullanıyorum bu cok işe yaradı bendeİlişki öncesi aparlratlari kullanıyor musunuz
ne doktoru, psikolog mu? nasıl yenerim kadın doğum çözüm olmadı.Ben 2 ay önce yendim vajinismusu kontrolü eşime bıraktığımda ara ara kasılma oluyor bişey yapmadım bunun için doktora sordum yenisin alışma surecin var geçecek dedi
Gelsin tekrar yazicam inşallah, şu korkumu yenmek istiyorum artık.Canım benim aparat seti ile emin ol çok güzel yol alacaksın. Ben 5 gün gibi bir sürede yenmiştim. Parmak egzersizine de ben yapamadım.Aparat seti sayesinde hem bedenen hem psikolojik olarak kendini hazırlıyorsun.Bir şeyleri başardığını hissetmek daha da seni motive ediyor. Hatta ben demiştim ki ben neden böyle bekledim de aparat setine şans vermedim diye kendime kızmıştım
Sen aparat setin gelince tekrardan yaz bize Önemli olan kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar kolay olacak.Bu gerçekten böyle.Nefes Kegel egzersizlerine göz at. Taktik şu; Gülü koklar gibi bir derin nefes al mumu üfler gibi nefes verip birazcık ıkınıp aparatı yapmak. Bir de doktor Müjdegül Karaca’nın vajinismus videolarını izlemek beni çok rahatlatmıştı.
Ve sen de aparatı yaptıktan sonra diyeceksin keşke başta yapsaydın bu kadar üzülmezdim diye
Merhabalar bu süreçte aparat çalışmasını denedin mine doktoru, psikolog mu? nasıl yenerim kadın doğum çözüm olmadı.
Parmak yaptığın icin aparatı da yapacağına inanıyorum benGelsin tekrar yazicam inşallah, şu korkumu yenmek istiyorum artık.
O kadar panik oluyorum ki o an geldiğinde dilatör inşallah bu psikolojiden çıkmamama yardımcı olurgüzel gelişmeler olacak inşallah başaracaksın canım
Ben kesinlikle faydası olacağını düşünüyorum.Bu dönemde hep kendine pozitif mesajlar ver hatta bu sayfalarda geriye doğru giderek oku eminim bir çok şey bulacaksınGelsin tekrar yazicam inşallah, şu korkumu yenmek istiyorum artık.
O kadar panik oluyorum ki o an geldiğinde dilatör inşallah bu psikolojiden çıkmamama yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?