Bende kendi durumumla ilgili birşeyler yazmak istiyorum parmak egzersizlerine devam ediyordum henüz deneme şansım olmadı. Yaklaşık 5 gündür reglim devam ediyor. Benim zar sorunum kalmadı çok şükür, yalnız hepimizin olduğu gibi ilk zamanlarda zorlanabiliyoruz ama en önemlisi cesaret pes etmemek ve bolca egzersiz olduğunu düşünüyorum ve özellikle parmakla vajinayı tamamen tanımak, mesela parmağınız içerdeyken kendinizi kasın ve bakın orası da kasılıyor ve şimdi serbest bırakın. Nasıl da açılıyor değil mi? Ben böyle yaparakta kendimi çok rahatlattım.
Bir de şu var, yanma batma sızlama şeklindeki acılar diyeyim kesinlikle yeterli ıslaklık kayganlık ve kendimizi tamamen serbest birakmadigimiz için oluyor. Aslında derince bir nefes alıp tüm kasları ciddi manâ da serbest bırakırsak ve yeterli kayganliga ulaşirsak ne bir yanma ne bir batma nede ağrı asla olmayacak ama biz, öncesinde de kendimizi her zaman daha doğrusu kızlık zarı denilen bölgeyi hep koruyup sakindigimiz ve bu algı ile büyüdüğümüz için ilk zamanlar tam anlamıyla serbest bırakmakta ve gevşemekte zorlanıyoruz bu yüzden de vajinal kuruluk oluyor. Demem o ki, bedenimizi tamamen gevsettigimiz ve yeterli vajen ıslaklıgına ulaştigimiz zaman kolaylıkla cinsel birleşme sağlayabileceğiz bunu hiçbir zaman unutmayalım