Bak ben kendime dokunamiyodum. Bir gün bile cinsel organımı ayrıntılı görmemişim düşün ne durumdaydım. Başaracaksın sen de. Önce eşim in ilk yaptığı elime bi ayna vermek oldu. Sonra bi konuşma yaptı benimle. Bunun çok doğal olduğuna inandırdı. Tabiki o ne derse desin ben deneme yaptığımızda üstüme geldiği andan itibaren üst bacak kaslarım zangır zangır oluyordu.kendimi kapatıyordum bacaklarim açılmıyordu bile. Anlatamam sana. Erteledim çok ağladığım zamanlar oldu. Ne kendi aileme ne kaynanamgile hicbi sey soylemedik. Bi ben bi eşim biliyordu. Ama hep bi şeyler eksikti. Çok güzel vakit geçirip gezdiğimiz gün eve ne zaman girsek kabusum başlıyordu. O psikoloji bitirmişti beni. Artık dışardan eve gelmek istemiyordum. Hep gezmek istiyordum. Sonra eşim dedi ki tamam yapmayalım ama ne olursun sadece deneyelim ertelemeyelim söz veriyorum başaramazsan kizmicam üstüne gelmicem dedi. Sadece birbirimizi sevelim sevişelim dedi. Söz verdim. Her gün deniyorduk. Iki ay böyle geçti. Yine bi şey olmuyordu ama bi şekilde birbirimize alışıyorduk. Ben artık o korkudan kurtulmuştum çünkü eşim ben im istemedigim bi şeyi yapmıyordu bu yüzden artık kendimi serbest biraktigimi fark ettim. Çünkü olmayacağı beynime yerleşti. Rahattım. Bi gece yine böyle rahatken eşim denedi bana söylemedi. Ve oldu. Sevinçten ağladım. Kalktık namaz kıldık hiç unutamıyorum. Sonrasında yine bi ertelemeye meyillendim ama eşim saolsun en zoru başardık artık acı yok dedi. Bir iki deneme daha dişimi sıktım. Bitti gitti. Artık acı yok. Kasılma bile kalmadı. Normal bi şey olduğunu anlayınca beyin, acı yerini zevke birakiyor
sen de yapıcaksın. Kaç sene bununla uğraşanlar var diye erteleme. Başaracaksın inan zor değil. Korkma ve denemekten vazgeçme. Inan kendine. Olucak inşallah. Her şey çok güzel olucak