• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba ne güzel yorum canım iyi ki burda gördüm sizi,merak ettim canım sen de yaşadın mı bu sorunu 🙈ne kadar sürede başardın ben aparat çalışmasına devam ediyorum 1 hafta sonra eşli denemeye geçeceğim 😍 pes etmedim olacağına inanıyorum ama olsun istiyorum artık o an gelince kendimi rahat bırakmak istiyorum bunu başarmak istiyorum
Ben tam 19 temmuz gecesi yendim 😁😁😁 o geceyi hiç unutamıyorum mutluluktan ağlamıştım. Fotoğraf bile çekildik o günün anısına🤣🤣 gözler nemli nemli. Ben doktora gitmiştim 4 seansta bitmişti. Araya bayram falan girmişti işte 15 güne bitti yani

Ben tam 19 temmuz gecesi yendim 😁😁😁 o geceyi hiç unutamıyorum mutluluktan ağlamıştım. Fotoğraf bile çekildik o günün anısına🤣🤣 gözler nemli nemli. Ben doktora gitmiştim 4 seansta bitmişti. Araya bayram falan girmişti işte 15 güne bitti yani
Yaaa harikasınız 🥰❤️ Tebrik ediyorum cok cok 🙏 elimden gelen tüm çabayı gösteriyorum yapabileceğim günün hayalini kuruyorum 🙈

Yaaa harikasınız 🥰❤️ Tebrik ediyorum cok cok 🙏 elimden gelen tüm çabayı gösteriyorum yapabileceğim günün hayalini kuruyorum 🙈
O günlerin hayaliyle hiç bir zaman vazgeçme elbet olacak :KK36: Ve ne zaman umutsuzluğa kapılırsanız biz burdayıızzz, desteğe hazırız. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim :KK200::KK36:

O günlerin hayaliyle hiç bir zaman vazgeçme elbet olacak :KK36: Ve ne zaman umutsuzluğa kapılırsanız biz burdayıızzz, desteğe hazırız. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim :KK200::KK36:

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim kızlar çok fena idral yolları enfeksiyonu oldum. Son iliskimizden sonra bir yanma olmuştu peşine ağrım oldu bugün tahlil yaptırdım.inanilmaz enfeksiyonum var 3 çıkması gereken eritrosit 385 çıkmış:s neyse çok uzattım hahaha sizde böyle bir enfeksiyon uasadiniz mi olacağı mi vardı ki dicem ama pespese çok denk geldi :)

Merhaba kizlar uyust
Merhaba canım hiç çekinme ve yaz inann ki yazdıkça daha çok iyi gelecek çünkü biz bu konuları kimseyle konuşamıyoruz yani ben kendimden örnek vereyim eşim haricinde en yakınlarımın bile durumdan haberi yoktu ama burayı okudukça yazdıkça daha çok rahatladim yalnız olmadigimi gördüm 🥰 maşallah Rabbim çocuklarına hayırlı ömür versin 🤲 ama o kadar zamana ve korkularına rağmen dilatörleri hallletmisin tebrik ederim tamamen bitirmen duası ile yanındayız her zaman yazabilirsin 🦋 ay bu arada vajinusmus olup hamile kalan bugün ikinci kişisin duyduğum yanlış anlama bu çok farklı bir durum ya o yüzden söyledim valla ben pek beceremiyorum bu konuda galiba bana bir yol göstersen kız nasıl olcak bu çocuk her ay olumsuz sonuç alınca hep diyorum ki aceba olmuyor mu yapamıyor muyuz biz girişi falan diyorum düşün yaş geçiyor ondan mı aceba 🥹🤭🤭🙈
Merhaba canım güzel duaların için teşekkür ederim hem regl oldum hemde eşimin dedesi vefat etti memleket geldik 1 hafta 10 gün falan ara vercm mecburen ama buraya kadar gelmek ilk dilatörü yapmak bile benim için mucize 2 ve ücüde yapiyoum git gel yapıyorum hafif ağrı oluyor daha çok anlam veremediğim bi his oluyor şimdilik bu hiç hoşuma gitmiyor 😀 sen ne durumdasın

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim kızlar çok fena idral yolları enfeksiyonu oldum. Son iliskimizden sonra bir yanma olmuştu peşine ağrım oldu bugün tahlil yaptırdım.inanilmaz enfeksiyonum var 3 çıkması gereken eritrosit 385 çıkmış:s neyse çok uzattım hahaha sizde böyle bir enfeksiyon uasadiniz mi olacağı mi vardı ki dicem ama pespese çok denk geldi :)
Canım çok geçmiş olsun 🙏🙏

Çok geçmiş olsun yanmadan dolayı mı gitmiştin

Merhabalar, ultrason jelinden başka önereceğiniz kayganlştırıcı yada krem varmı ?
Doktorumun tavsiyesiyle tedavi boyunca ve sonrasında viaxi kullandım. Diğer kayganlastiricilara nazaran kuruma süresi daha uzun. Su an durex kullanıyorum. Kayganlastiricinin su bazlı olmasını tavsiye ederim.

Doktorumun tavsiyesiyle tedavi boyunca ve sonrasında viaxi kullandım. Diğer kayganlastiricilara nazaran kuruma süresi daha uzun. Su an durex kullanıyorum. Kayganlastiricinin su bazlı olmasını tavsiye ederim.
Teşekkür ederim bu dediğiniz eczanede varmı dilatör setine başlicam ama bebek yağı zararlı yorumları gördüm ondan onu kullanmak istemiyorum

Çok geçmiş olsun yanmadan dolayı mı gitmiştin
Yok sürekli tuvaletim geliyor gibi oluyor ve afedersin küçük tuvaletimi yaparken yanma oluyordu. 3 gündür oluyordu su içersem iyi gelir diye düşündüm ama bugün artık dayanamadım iş yeri hekimi sevk etti 3 çıkması gereken eritrosit 358 çıkmış berbat bir enfeksiyon içindeyim suan. Dedim bir ilgisi var ki :s bende 6 senelik evliyim yeni gelin gibi 3 aydır herseyi ona yoruyorum hahahha ama denk geldi :)

Kızlar çok zor farkındayım ama parmak veya dilatör calismasinda esinize de güvenin ve ona kontrol verin. Bunu kolayına deniyorum Nisan ayında 6. Yılıma gireceğim. 5.5 senesini ziyan etmiş biri olarak konuşuyorum:) yaşım 33 ocakta 34 olacak:) ben cidden eşimle beraber çok doktora gittim ama samsun da sadece bu tedaviyi yapacak klinik bulamamistik. Özel hastaneden ayrılan bir doktor hanım yeni özel klinik açtı ona gittik onla yendim. Ve kendisi o dilatorleri bizi bir odada bırakarak eşime de denettirdi. Orada beynime eşime kontrolu biraktigimi ve canımın acimadigini gösterdim. Eşli deneme de faydasını gördüm. Yazmak istedim

Back