- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #260.641
Kızlar bende birinci aparatta takıldım kaldım biraz acı hissediyorum o yüzden ikinciye geçemiyorum çokta stres yapıyorum ya stresten bu ay adet bile olamadım 11 gün geçti halen yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğrudan denemeye geçmek yerine, önce eşin de sana aparatları yapsın. Böylece kontrolü karşıya bırakabilmeyi öğreniyoruz, esimize karşı güvenimiz pekisiyor ve zihnimiz eşimizin de bize hiçbir zarar vermediğini görüyor. Eşli deneme öncesinde de durumuna göre üç ve dördü veya yalnızca dördü çalış, o esnada eşin de hazırlansın sonrasında eşli deneyin. İlk denemeler bu şekilde olabilir, sonra zaten zamanla sen kendin aparatı bırakıp doğrudan olağan ilişkiye geçeceksin.merhaba,ben 4 aylık evliyim,tüm aparatları yapabildim 6 günlük calışmayla,ama bugün eşli denemede yine kendimi çok kastım başaramadım,bana yardımcı olur musunuz bu konuda verebileceğiniz bilgilerinize ihtiyacım var ...Çok teşekkür ederim umarım bir gün ben de yapabildim derim
Doğrudan denemeye geçmek yerine, önce eşin de sana aparatları yapsın. Böylece kontrolü karşıya bırakabilmeyi öğreniyoruz, esimize karşı güvenimiz pekisiyor ve zihnimiz eşimizin de bize hiçbir zarar vermediğini görüyor. Eşli deneme öncesinde de durumuna göre üç ve dördü veya yalnızca dördü çalış, o esnada eşin de hazırlansın sonrasında eşli deneyin. İlk denemeler bu şekilde olabilir, sonra zaten zamanla sen kendin aparatı bırakıp doğrudan olağan ilişkiye geçeceksin.
Hep söylerim en zoru 1. aparat diye. Pes etme devam etme. 1. yi iyice sindire sindire çalış ardında 2. yi dene. 1. yi nasıl çalışıyorsun?Kızlar bende birinci aparatta takıldım kaldım biraz acı hissediyorum o yüzden ikinciye geçemiyorum çokta stres yapıyorum ya stresten bu ay adet bile olamadım 11 gün geçti halen yok
eşli deneme öncesi 4. aparatı içinde 20 dk bekletmeyi unutmaÇokkk teşekkür ederimm cevabınız için,evlenene kadar böyle bi durumla karşılaşacağımı tahmin bile etmiyordum, umarım başarırım o an gelince eşim daha hiçbir şey yapmadan istemsizce onu itekliyorum sonrasında yapamayınca bu defa duygusallasıp ağlama hali geliyor,söylediklerinizi uygulayacağım
Harikasın canım alışma süreci biraz zaman alabilir. Eğer rahat olamadiysan kendin aparatları çalış o sırada eşin de hazırlansin o şekilde yapın en rahat hangi pozisyonda oluyorsan orda yap ilk başlarda. Ayrıca sen zaten yapmışın canım ve hemen esliye geçmeden biraz daha çalış eşin yapsin kontrolü ona ver ona bırakmayı öğrenirsin hem o şekilde daha rahat olursun aparatlarla biraz daha çalışabilirsinmerhaba,ben 4 aylık evliyim,tüm aparatları yapabildim 6 günlük calışmayla,ama bugün eşli denemede yine kendimi çok kastım başaramadım,bana yardımcı olur musunuz bu konuda verebileceğiniz bilgilerinize ihtiyacım var ...Çok teşekkür ederim umarım bir gün ben de yapabildim derim
Çok normal canım beynimiz korkuyu salıyor çünkü ondan sonra vücut istemsiz tepkiler veriyor ama asilmayacak bı durum değilÇokkk teşekkür ederimm cevabınız için,evlenene kadar böyle bi durumla karşılaşacağımı tahmin bile etmiyordum, umarım başarırım o an gelince eşim daha hiçbir şey yapmadan istemsizce onu itekliyorum sonrasında yapamayınca bu defa duygusallasıp ağlama hali geliyor,söylediklerinizi uygulayacağım
size şöyle sıralayımmerhaba,ben 4 aylık evliyim,tüm aparatları yapabildim 6 günlük calışmayla,ama bugün eşli denemede yine kendimi çok kastım başaramadım,bana yardımcı olur musunuz bu konuda verebileceğiniz bilgilerinize ihtiyacım var ...Çok teşekkür ederim umarım bir gün ben de yapabildim derim
Yatak ucuna geliyorsun kalçanı yüksek tutmaya çalış eş ayakta ayaklarını istersen eşinin beline sararabilir yada küçük tabure alıp ayaklarına koyabilirsiniz.Bu şekilde kasılma daha az oluyor. Takıldıgın duvar hissi diye adlandırdığın yerde bekle acele etmeden sık bırak yapıp nefes egzersizleriyle destekleyip tamamlamaya çalışın zaten %80 ni bitmiş bu işinmerhaba,ben 4 aylık evliyim,tüm aparatları yapabildim 6 günlük calışmayla,ama bugün eşli denemede yine kendimi çok kastım başaramadım,bana yardımcı olur musunuz bu konuda verebileceğiniz bilgilerinize ihtiyacım var ...Çok teşekkür ederim umarım bir gün ben de yapabildim derim
Canım emin misin stresten geciktigine eslii deneme yapıyor musunuz. Acı duyduğun yerde dur bekle nefes al ve ittir yavaş yavas o acı anlıkKızlar bende birinci aparatta takıldım kaldım biraz acı hissediyorum o yüzden ikinciye geçemiyorum çokta stres yapıyorum ya stresten bu ay adet bile olamadım 11 gün geçti halen yok
aparat sürecinde eşli deneme yapmayın bence, olmadıkça umutsuzluğa kapılabilirsin ve test yaptın mı hiç?Birinci ayna karşısında çalışıyorum müzik açıyorum o şekilde kafamı dağıtmaya çalışıyorum da dün gece yatakta sırt üstü denedim öyle daha rahat oldu sanki bu arada biz eşli denemeyi de hiç bir zmaan bırakmıyoruz hatta eşim biraz giriyor ama ben bir yerden sonra itiyorum onu
Bu platforma yeni üye oldum ogrenicem yavaş yavaş
Ben burada aparat seti ile yendim. Parmak egzersizyle tabiki yenenler var ama ben çok yapamadım aparatla hem bedenen hem de psikolojik olarak ilişkiye hazırlıyor.Merhabalar, 6 aylık evliyim eşimle tam bir birleşmemiz olmadı eşimin parmağını tamamen alabiliyorum ama penisi tamamen alamıyorum çok kasılıyorum ve çok müdahale ediyorum yeni yıla girmeden bende başarırım umarım
7 gün gecikince yaptım ama negatıf çıktı bugün 11.gün hiç bir belirtide yok tekrar test yapsam mı acaba deneme aşamasında olmuşumdur diye benimde içime kurt düştüaparat sürecinde eşli deneme yapmayın bence, olmadıkça umutsuzluğa kapılabilirsin ve test yaptın mı hiç?
Canım bende hep parmak yaptım ve o şekilde bu durumu bitirebilecegimi düşündüm hep aparat beni çok iğreti ediyordu baktım olmadı ilerlemiyor biseyler en sonunda aparat aldım ve yaptım inan ki daha iyi oldu boş yere zaman kaybetmişimMerhabalar, 6 aylık evliyim eşimle tam bir birleşmemiz olmadı eşimin parmağını tamamen alabiliyorum ama penisi tamamen alamıyorum çok kasılıyorum ve çok müdahale ediyorum yeni yıla girmeden bende başarırım umarım