Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ben kadın dogum doktoruna gitcem, alttan muayene ederken nasıl müdahale ediyor bilen var mı can aciticak bir şey yapılıyor mu?
İçerde bi sıkıntı varsa spekulumla bakabilir canım ama can acıtan bişey değil onu düşünüp korkutma kendini

İçerde bi sıkıntı varsa spekulumla bakabilir canım ama can acıtan bişey değil onu düşünüp korkutma kendini
Canim vallahi ilişkiye girerken canim acıyor yanma filan oluyor demiştim ya onun için gitcem bide kızlık zarı eti var ya hani onun o kenar kısımları, kıpkırmızı olmuş birde küçük sivilce gibi bişey var tam o etin kenarinda canımı yakan oymuş meğerse, parmak egzersizlerine devam ediyordum kendi kendime dokunurken bile iğne gibi batma oluyor, bide akıntım hafif sarıya dönük bir renkte gelmeye başladi enfeksiyondan şüphelendim bı gidip baktiricam inşaAllah

Geçmiş olsun canım enfeksiyon büyük ihtimal vajinismus olduğunu anlatırsan ona göre davranırlar

Evet o spreyi kullanıp başaran arkadaşlarımız oldu canım denemen lazım birde anestol krem kullan baktın olmuyor burda çoğumuz aparat setiyle yendik
Tiniminimavihanim @maya91size ve tüm sayfadaki arkadaşlarıma birsey sormak istiyorum. Ben afedersiniz sadece ustteyken yapabiliyordum. Doktor ile yendim kendim asla yapamadım ve sonunda direkt bu işlerle ilgilenen özel klinik gittim. Bugün hem altta hem De ben ters ustteyken denedik. Allah ima şükürler olsun hepsi oldu. Eskisi gibi çiş baskısı artık yok. Ama ters ustteyken yani yüzüm eşimin ayaklarına dönukken inanılmaz derecede büyük tuvaletim ve gazim geldi gibi oldu. Çıkınca geçiyor. Ama yine yaptığımda acı çektim resmen. Hatta afedersiniz yanlış yer mi diye panik oldum. Yok doğru yer baktım. Elimle kontrol ettim. Böyle birsey yaşadınız mı geçti mi zamanla? Berbat bir histi. Eşim zamanla çiş hissi gibi onunda geçeceğini söyledi ama ben çok panik oldum o histen. Tekrar başa dönerim diye korktum ama dönmem heralde. Sadece bu hissi yaşamış biri ile konusursam herkes yaşıyorsa rahatlarım diye düşündüm.umarim zamanla gecer

Kuzu sen yenmemis miydin??
İlk ilişkimi başarmiştim sonraki denemelerim hep hüsrandı yine yanma batma hissediyorum sanırım yine kasiyorum halâ kendimi rahatlatmak psikolojik olarak iyi hissetmek için dilatör yapmayı düşünüyorum birde doktora gitcem, gerçekten kafam karışık.
Kızlık zarı kenarları var ya orada sivilceye benzer bişey var elimle dokununca bile sızlıyor batma hissediyorum. Bide iç dudakları iyice araladıktan sonra orası da kıpkırmızı olmuş, sanırım enfeksiyon bilmiyorum bunları da bı ogrencem eğer öyleyse ilaç kullanıp iyileşince tekrar ilişki denicem baktım yine olmadı dilatör başlicam , hayırlısı bakalım.

Kızlar hafta başında iki gün güzelce çalıştım. İş yoğunluğu artınca yapamadım. Şimdi tekrar çalışmaya başladım. 1. Aparat o kadar zorlamıyor. Hatta rahat yapmaya başladım 2.yi deneyeceğim bakalım

Canım ilkini kendin mi yendin bilmiyorum ama kendin yendiysen tabi önce bir normal kadın doğuma git bir sıkıntın var mi diye ama erteleme normal vajinismus tedavisi veren bir yere gidin. Benimde oyleydi bazen oluyordu bazen olmuyordu. Ama şimdi bakıyorum oldu dediğim bile tam olmuyormuş. Tam yenince anladım ucu giriyormuş bazen ara sıra o da. Ki ilk defa 3 ayrı pozisyona bugün gectik. Nisan ayında tam 6 yılımız doluyor evliligimizde. Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor. Bak ben psikoterapi de aldım.onunla bir yere kadar geldim. Parmaklarımı sokabiliyordum. Ama yok ileriye geçemedik. Bu psikoterapi de 2 sene sürdü Belki daha fazla o kadar para harcadık ki. Normal kadın doğuma da gittim neyse parası vereyim dedim özele de gittim teklif ettim. Devlete de teklif ettim. Senin birseyin yok psikolojik olarak gönderdiler. Çok zor zamanlar geçirdim. Aileler torun torun başımın etini yedi. Çevrende herkes hamile çocuk doğurdu. Allah içimi biliyor kötü niyetli değilim ama çevremde hamile görmek istemiyordum. Sonra fesatmisim gibi kendime kızıp üzülüyordum. Allah im tez zamanda bana ve tüm bekleyenlere nasip eder inşallah. Hayırlısı ile. Demem o ki ben samsun da direkt bu tedaviyi yapan klinik bilmiyordum. Özelden biri ayrılmış kendi yerini açmış kadın dogumcu ona gittim. 7 bin tl dedi. Mecbur verdim ki yeni araba almistik çok ciddi kredi ödüyoruz hala ama yapacak birsey yok tek başıma yenemiyordum. Psikoterapi nin de etkisi olmuştur belki ama ben kadın doğumcu ile tek seansta yendim. Tek seansta aynı ücret. 10 seansta. Ev ödevi yapamam dedim yanında aparatları yaptırdı bana. Sonra uzun uzun konuştu. Terapi yaptı meditasyon ile. Eft akupunktur diye birsey. Çok şükür hala tedirginim ama umarım bir daha basa sarmam. Hala daha tam rahat değilim ama caktirmiyorum eşime. Zamanla oturacaktir. Benim ki gibi ödev vermeyen kendi aparatları yanında yapan ve gerekirse kendi yapacak birini bulmani diliyorum. Senelerini heba etme keşke çok daha önce bulsaydım bu doktoru. Eşimde şaşkın gitmediğimiz kadın dogumcu kalmamıştı kimse de soylemedi bize. Tam tersi ankaraya yönlendirdiler. Umarım tez zamanda yenersin

Aynı pozisyonda aynı hissi yaşadım bende yüzüm eşime dönük üstteyken git gel işini eşime bıraktığımda da oluyor büyük tuvalet hissi tek değilsin

Aynı pozisyonda aynı hissi yaşadım bende yüzüm eşime dönük üstteyken git gel işini eşime bıraktığımda da oluyor büyük tuvalet hissi tek değilsin
Ay sevindim canım valla terledim sekerim düştü bırakmak istedim berbat bir histi. Eşim sakinlestirdi. Sen ne zaman yenmiştin. O his geçer mi acaba :*

Bir şey daha sorabilir miyim:) eşim icimdeyken bosaldiginda bazen dışarı taşıyor:s yanlış birsey mi yapıyorum acaba ama baya kontrol ettigimde içimde oluyor. Çıkarken öyle oluyor diyor ama bilemedim. Beklemesi gerekiyor belki de bir süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…