- 27 Ekim 2022
- 195
- 192
- 33
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.421
Olacak insaAllah pes etmek yokDenedim yine olmadı yanma hissediyorum ve ileri gitmiyor yemin ederim kafayı yicem ya kafayı yiceemm benim kızlığım bozulmuştu ikinci ilişkiyi denedik yanma hissediyorum baskı hissediyorum bir türlü olmuyor delirmek üzereyim yine
Olmadı canim çok yaniyo yine anlam veremiyorum gerçekten yoruldum artikOlacak insaAllah pes etmek yok
Seni çok iyi anliyorumOlmadı canim çok yaniyo yine anlam veremiyorum gerçekten yoruldum artik
Canım bi jinekologa gözük istersen, enfeksiyon falan olmasınOlmadı canim çok yaniyo yine anlam veremiyorum gerçekten yoruldum artik
Kastığın için daha çok etkilenmiştir.Ama burda kanadı değilde kırmızılık oldu desek daha iyi bence canımYani kastigim için mi o kadar kanadı yoksa kızlık bozulduğu için mi
Kastığın içindir o kırmızılık canım istemsizde olsa kasabiliyoruz bazen tam alışana kadar normalYani kastigim için mi o kadar kanadı yoksa kızlık bozulduğu için mi
Yaa nasıl mutlu oldummm nasılllAllah'ım inanamıyorumm yaa başardımmmmmbende kurtuldum bu hastalıktan çok şükürr ne kadar kolaymış gerçekten derlerdi inanmazdım yaşayarak gördüm ne acı ne başka bişey egzersiz sonrası çok rahat oldu sabahı bekleyemedim buraya yazmak için heyecandan
Çok teşekkür ederim
Canım hangi asamadasin? Dilatör mü çalışıyorsun parmak miHerkese selamlar çiçekleruzun süre girmeyince yazılar o kadar çok birikmişki tüm gün bunları okudum. Üst üste başarı mesajları gelmiş, Çok duygulandım, çok sevindim. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çabanız karşılık buldu ve sizi daha mutlu günlere götürecek inşallah. Biz izne ayrılmıştık 15 gün kayınvalidem deydik. Şimdi dönüş sağladık. Başarı mesajlarınız içime umut tohumları serpti. O tohumları daha da filizlendirmek için çalışmalara kaldığım yerden devam edeceğim. Hepiniz iyi ki varsınız.
4. Dilatörü yapıp devamını getirmeyen tembel bir öğrenci olarak tanımlayabilirim kendimi sanırımCanım hangi asamadasin? Dilatör mü çalışıyorsun parmak mi
Benim minnoşumun yapamayacağı hiçbir şey yok kii4. Dilatörü yapıp devamını getirmeyen tembel bir öğrenci olarak tanımlayabilirim kendimi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?