Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasıl motive etti bu mesaj teşekkür ederimmmm giriş artık oluyor ona bile şükrediyorum
Kesinlikle haklısın , Girişin olması çok güzel bir motivasyon bizler için başarma hissi mutluluk rahatlama beraberinde geliyor Bu rahatlıkla ileri geriyi de yapacak güç bizde

Kızlar birleşme sırasında sorun yokken git gel yapma konusunda sorun yaşıyorum hallolur mu dersiniz? Ya da bu konuda neler yapmalıyım?
Aynı şeyi bende yaşıyorum canım özellikle eşime bıraktığımda ama acı yok en azından sadece baskı oluyor oda günden güne azalıyor

Aynı şeyi bende yaşıyorum canım özellikle eşime bıraktığımda ama acı yok en azından sadece baskı oluyor oda günden güne azalıyor
Ben ilk ilişki denememde toplam 18 kere yavaş yavaş git gel yaptım bugün yine deniyicem bakalım

İlk giriş olduktan sonra git gel rahat oluyor mu ya henüz onu denemedim, sadece giriş oldu ben ona aşırı mutlu oldum dün inşallah sorunsuz olur her şey
Git geli dene mutlaka biz hemen yapmıştık. Bişey olmuyor korkma, eşine bırak kendini

Dün ilk giriş gerçekleşti iki defa gir çik yaptık yanmam oldu birde kırmızılık o yüzden devam etmedik yarın denicem inşallah
İnan gün geçtikçe çok daha rahat oluyor. Hatta kendimi hala kasan ben bacaklarımı çok rahat açıp beline sarabiliyorum

İlk giriş olduktan sonra git gel rahat oluyor mu ya henüz onu denemedim, sadece giriş oldu ben ona aşırı mutlu oldum dün inşallah sorunsuz olur her şey
Ben az önce aparatla git gele alıştırmaya çalıştım :) giriş olduğu zaman git gel yapma diye tembih ediyorum hala korkuyorum ben de

Kızlar biz artık çok fazla araştırıyoruz ya kendimde esnek zar yapısı fark ettim galiba birkaç girişe rağmen kanama olmadı bir de giriş kısmı geniş girişe müsait tarzda gibi. Aranızda doktorun esnek zar yapılı dediği olup kırmızılık gören oldu mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…