- 8 Şubat 2013
- 687
- 687
- 303
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.101
Kesinlikle haklısın , Girişin olması çok güzel bir motivasyon bizler içinNasıl motive etti bu mesajteşekkür ederimmmm giriş artık oluyor ona bile şükrediyorum
İlk böyle o sürtünme hissi tuhaf geliyor insana ama sık sık yaptıkça alışıyorsunKızlar birleşme sırasında sorun yokken git gel yapma konusunda sorun yaşıyorum hallolur mu dersiniz? Ya da bu konuda neler yapmalıyım?
İnşallah alışırım ben deİlk böyle o sürtünme hissi tuhaf geliyor insana ama sık sık yaptıkça alışıyorsun
Alışırsın o kişiden kişiye değişmiyorİnşallah alışırım ben de
' Bir de çiçeklerim bazı ' yazmışsın mesajın devamı yok kuzummBirde çiçeklerim bazı
hepimizden kuzumm daha çook güzel haberlere ihtiyacımız var
Klavyenin azizliğine uğraşmışım çiçeğimmmm
Aynı şeyi bende yaşıyorum canım özellikle eşime bıraktığımda ama acı yok en azından sadece baskı oluyor oda günden güne azalıyorKızlar birleşme sırasında sorun yokken git gel yapma konusunda sorun yaşıyorum hallolur mu dersiniz? Ya da bu konuda neler yapmalıyım?
Baskı var dediğin gibi canım biraz da yanma gibi. Aparatlara nasıl alıştıysa penise de alışacak herhaldeAynı şeyi bende yaşıyorum canım özellikle eşime bıraktığımda ama acı yok en azından sadece baskı oluyor oda günden güne azalıyor
Ben ilk ilişki denememde toplam 18 kere yavaş yavaş git gel yaptım bugün yine deniyicem bakalımAynı şeyi bende yaşıyorum canım özellikle eşime bıraktığımda ama acı yok en azından sadece baskı oluyor oda günden güne azalıyor
İlk giriş olduktan sonraki ikinci dimiiKızlar ikinciyi denedim bugün daha rahattı içimdeyken baya rahattım ama ön sevişmenin de etkisi var tabi
Git geli dene mutlaka biz hemen yapmıştık. Bişey olmuyor korkma, eşine bırak kendiniİlk giriş olduktan sonra git gel rahat oluyor mu ya henüz onu denemedim, sadece giriş oldu ben ona aşırı mutlu oldum düninşallah sorunsuz olur her şey
Dün ilk giriş gerçekleşti iki defa gir çik yaptık yanmam oldu birde kırmızılıkGit geli dene mutlaka biz hemen yapmıştık. Bişey olmuyor korkma, eşine bırak kendini
İnan gün geçtikçe çok daha rahat oluyor. Hatta kendimi hala kasan ben bacaklarımı çok rahat açıp beline sarabiliyorumDün ilk giriş gerçekleşti iki defa gir çik yaptık yanmam oldu birde kırmızılıko yüzden devam etmedik yarın denicem inşallah
Ben az önce aparatla git gele alıştırmaya çalıştım :) giriş olduğu zaman git gel yapma diye tembih ediyorum hala korkuyorum ben deİlk giriş olduktan sonra git gel rahat oluyor mu ya henüz onu denemedim, sadece giriş oldu ben ona aşırı mutlu oldum düninşallah sorunsuz olur her şey
Ben de kırmızılık henüz yok esnek kızlık zarı olabilir benimki ya çünkü giriş de geniş duruyorDün ilk giriş gerçekleşti iki defa gir çik yaptık yanmam oldu birde kırmızılıko yüzden devam etmedik yarın denicem inşallah
Evet daha rahattı kendime inanamadım affınıza sığınarak söylüyorum eşimin üzerinde hafif hafif zıpladım be zevk suyum geldiİlk giriş olduktan sonraki ikinci dimiigerçekten rahat miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?