- 9 Ağustos 2016
- 7.067
- 22.926
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #259.861
2-3 kere yapmışızdır ancaaEşli çalışma yapmadınız mı siz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-3 kere yapmışızdır ancaaEşli çalışma yapmadınız mı siz ?
Aaaa bu beni mutlu etti bendede eşim 4.aparatı yaparken kasılıyorum kendim yaparken yavaş yapıyorum demekki bir kaç gün sonra eşli deneme yapsam olur çünkü eşim parmak egzersizide yapıyor bana ayy çok mutlu oldum ben herkes ben gibi önce kendi aparat çalışması yapıyor sonra eşine yaptırıyor sanıyorum bide günde 1 saat eşim yapıyor benden sonra aparatı2-3 kere yapmışızdır ancaa
Eşimi irrite etti penis büyüklüğünde bişey bana yapmak ben yapamıyorum bu yapıyor diyordu ben 4. Aparata geçtiğim günün akşamı 2 eşli deneme yapmıştım. Bence sende yapabilirsin. 4. Aparatı 20 dk falan içinde beklet ileri geri yap tak çıkar yapAaaa bu beni mutlu etti bendede eşim 4.aparatı yaparken kasılıyorum kendim yaparken yavaş yapıyorum demekki bir kaç gün sonra eşli deneme yapsam olur çünkü eşim parmak egzersizide yapıyor bana ayy çok mutlu oldum ben herkes ben gibi önce kendi aparat çalışması yapıyor sonra eşine yaptırıyor sanıyorum bide günde 1 saat eşim yapıyor benden sonra aparatı
Ben daha sıfırıncı aşamadayim nolur bana da yardım edin 6 buçuk senelik evliyim evlendikten bir sene sonra vajinismus tedavisi için bir doktora gittim gitmez olaydım bana neler neler dedi senden birşey olmaz eşin seni boşayacak vs vs tabi ordan kaçtım ama üçüncü çubuğa kadar gelmstim. Sonra çocuğum olsun diye iki kere aşılama yaptırdım birini anestezili yaptırdım diğerini hiç anestezi almadan spektumun girdiğini dahi duymadım tabi sonuç başarısız olunca bı daha da gitmedim bana nolur sıfırdan anlatın cesaret verin artık bende yenmek istiyorum ama korkuyorum kasıyorum kendimi
Bende pazar gününe hazırladım kendimi parmaktan başlayıp yarım saat çalışıcam sonra 4.aparatı içimde bekleticem ön sevişme yaparken sonra penisi yapmaya çalışıcam misyoner pozisyon daEşimi irrite etti penis büyüklüğünde bişey bana yapmak ben yapamıyorum bu yapıyor diyordu ben 4. Aparata geçtiğim günün akşamı 2 eşli deneme yapmıştım. Bence sende yapabilirsin. 4. Aparatı 20 dk falan içinde beklet ileri geri yap tak çıkar yap
15 kere ileri geri 15 kere tak çıkar ve 15 dk bekletmiştim bennEşli birlikteliğe geçmeden önce 4.aparatı ileri geri yaptınız mı kızlar yoksa içerde mi beklettiniz ?
Öncelikle yapacağın şey trendyoldan rabır dilatör siparişi vermek ve kayganlaştıcı almakBen daha sıfırıncı aşamadayim nolur bana da yardım edin 6 buçuk senelik evliyim evlendikten bir sene sonra vajinismus tedavisi için bir doktora gittim gitmez olaydım bana neler neler dedi senden birşey olmaz eşin seni boşayacak vs vs tabi ordan kaçtım ama üçüncü çubuğa kadar gelmstim. Sonra çocuğum olsun diye iki kere aşılama yaptırdım birini anestezili yaptırdım diğerini hiç anestezi almadan spektumun girdiğini dahi duymadım tabi sonuç başarısız olunca bı daha da gitmedim bana nolur sıfırdan anlatın cesaret verin artık bende yenmek istiyorum ama korkuyorum kasıyorum kendimi
Hatice canım başına gelenler için çok üzüldüm resmen o sen de bir travma yaratmış ama geçmişe dair her şeyi unut buradaki arkadaşlarımla ben tecrübelerimizi bildiğimiz ne varsa paylaşırız Çoğumuz burada aparat ve parmak setiyle yendi. Bana kalırsa aparatlara devam et zaten üçüncüye kadar yapmışın. Bugün bence bu sayfalardan geriye doğru git oku kendini bulacağın bir sürü mesaj varBen daha sıfırıncı aşamadayim nolur bana da yardım edin 6 buçuk senelik evliyim evlendikten bir sene sonra vajinismus tedavisi için bir doktora gittim gitmez olaydım bana neler neler dedi senden birşey olmaz eşin seni boşayacak vs vs tabi ordan kaçtım ama üçüncü çubuğa kadar gelmstim. Sonra çocuğum olsun diye iki kere aşılama yaptırdım birini anestezili yaptırdım diğerini hiç anestezi almadan spektumun girdiğini dahi duymadım tabi sonuç başarısız olunca bı daha da gitmedim bana nolur sıfırdan anlatın cesaret verin artık bende yenmek istiyorum ama korkuyorum kasıyorum kendimi
Anladım canım üzülme buranın verdiği enerjiyle aşacağız insaAllahHayir evleneli
İnşallah canım sana özelden yazsam olur muAnladım canım üzülme buranın verdiği enerjiyle aşacağız insaAllah
Tabikiİnşallah canım sana özelden yazsam olur mu
Pazar günü güzel haberlerini bekliyoruz aparatları yapınca vücut zaten alışıyor kendimi rahat bırakınca da bi bakmışsın hemen olmuşBende pazar gününe hazırladım kendimi parmaktan başlayıp yarım saat çalışıcam sonra 4.aparatı içimde bekleticem ön sevişme yaparken sonra penisi yapmaya çalışıcam misyoner pozisyon da
2 ay kötü bi zaman değil canım erkenden farkına varıp bir şeyler yapmaya çalışıyorsun. Bu süreçte kendine güven ve başaracağım deHayir evleneli
Evet ilk parmak yaptığımdaki halim aklımda tansiyonum düştü gözlerim karardı şimdi parmağım hop kayı gidiyor hissetmiyorum bilePazar günü güzel haberlerini bekliyoruz aparatları yapınca vücut zaten alışıyor kendimi rahat bırakınca da bi bakmışsın hemen olmuş
Zihin olarak rahatlamışsın demekki ne güzelEvet ilk parmak yaptığımdaki halim aklımda tansiyonum düştü gözlerim karardı şimdi parmağım hop kayı gidiyor hissetmiyorum bile
EvetZihin olarak rahatlamışsın demekki ne güzel
Evet 4.aparat4 aparatı demi ?