- 29 Ekim 2022
- 61
- 57
- 8
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #259.841
A
Ablaaaaaa yenfimmmdimmm başardımmmmmaparat aldın mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablaaaaaa yenfimmmdimmm başardımmmmmaparat aldın mı?
Ayyyy ne güzel çok sevindim .A
Ablaaaaaa yenfimmmdimmm başardımmmmm
Çok sevindimm kendi başına mı yendin doktora gittin mi :)KIZLARRRRRRRR BEN YENDİMMMMMMMMMMMMM
Bravoo canımmA
Ablaaaaaa yenfimmmdimmm başardımmmmm
Neden izin vermiyor anlamadım ?Kızlar parmak egzersizi ve 3. Aparata kadar yapmayı başardım 4. Ye eşim izin vermediği için yapamıyorum sizce gerçekten bu işi çözmeme az kalmış mıdır çünkü korkmuyorum da eskisi gibi :)
Kanama olur diye kendi görmek istiyormuş sinir oluyorum ben de.Neden izin vermiyor anlamadım ?
Çok sinir bozucu gerçekten ya. Neyse sende öyle yap onun zihniyetini değiştiremezsin. 3 ü iyice çalış içinde beklet falanKanama olur diye kendi görmek istiyormuş sinir oluyorum ben de.
Cidden çok sinir bozucu. Ben nasıl olursa yenmek derdindeyim bu süreçte gerçekten beni yaşayanlar anlıyor yalnızca çok teşekkür ederim sizeÇok sinir bozucu gerçekten ya. Neyse sende öyle yap onun zihniyetini değiştiremezsin. 3 ü iyice çalış içinde beklet falan
Evet seni çok iyi anlıyorum. Erkekler bazen sorun çıkartabiliyor. Benimki de bir kere aparatlara laf etmişti. Neler yapıyoruz halimize bak gibisinden. Sonra kızdım yani ben keyfime mi yapıyorum dedim. Yani haklısın sana laf etmiyorum falan deyip kapamıştı konuyu. Daha da aparat çalışırken yanımda durmadı. Zorlandığımda yanımda destek oldu o kadarCidden çok sinir bozucu. Ben nasıl olursa yenmek derdindeyim bu süreçte gerçekten beni yaşayanlar anlıyor yalnızca çok teşekkür ederim size
Süpersinnnn canımmmm tebrik ederiimmm demek sıradaki senmişsin şimdi kim bakalımmmKIZLARRRRRRRR BEN YENDİMMMMMMMMMMMMM
3. Olan aparatı aynı 4. Aparat gibi çalış sen yaklaşık 30 dakika beklet biraz süreyi uzun tut olacak inşAllah kuzumKızlar parmak egzersizi ve 3. Aparata kadar yapmayı başardım 4. Ye eşim izin vermediği için yapamıyorum sizce gerçekten bu işi çözmeme az kalmış mıdır çünkü korkmuyorum da eskisi gibi :)
Bana da destek olmuyor hiç çok saçma buluyor ben de cinsel ilişkiyi olması gereken bir şeymiş gibi yaşayacağım zorunluluk gibi belki de. Çünkü zor zamanında yanında olmayanı insan unutmuyor.Evet seni çok iyi anlıyorum. Erkekler bazen sorun çıkartabiliyor. Benimki de bir kere aparatlara laf etmişti. Neler yapıyoruz halimize bak gibisinden. Sonra kızdım yani ben keyfime mi yapıyorum dedim. Yani haklısın sana laf etmiyorum falan deyip kapamıştı konuyu. Daha da aparat çalışırken yanımda durmadı. Zorlandığımda yanımda destek oldu o kadar
İnşallah canım benim, çok sağ ol3. Olan aparatı aynı 4. Aparat gibi çalış sen yaklaşık 30 dakika beklet biraz süreyi uzun tut olacak inşAllah kuzum
Nasilll Allah aşkına söyle ben hala cesaret edip deneyemedimKIZLARRRRRRRR BEN YENDİMMMMMMMMMMMMM
Kızlar selam bende yaklaşık 1 ay yaşadım fakat doktoar gitmeden hallettim eşimi itiyordum ve kendimi kasıp aglıyodum istemiyordum ilk denemede çok acıdığı için onuda kastım o yüzden acıdı orası ayrıda. Neyse belki birinizin bile bi nebze olsa işine yarar ben düz şekilde uzandım ayaklarımı bi tık yanlara dogru açtım eşim o şekilde yaklaştı ve oldu dedeğim pozisyonda daha az kasıyorsunuz kendinizi ve daha az acı oluyor hatta ben hiç acı hissetmedim gıdıklanma hissettim. Çok büyük tramvalar yaşadım şuan bile ilk girişte bi tık kasıyorum ama sonra geçiyor.. Merak etmeyin kendinizi üzmeyin herşey zamanla oluyot
KIZLARRRRRRRR BEN YENDİMMMMMMMMMMMMM
İnşallah yaa 2 ay oldu hala yapamadımGözün aydınnn darısı bize insaAllah
Eşli çalışma yapmadınız mı siz ?Evet seni çok iyi anlıyorum. Erkekler bazen sorun çıkartabiliyor. Benimki de bir kere aparatlara laf etmişti. Neler yapıyoruz halimize bak gibisinden. Sonra kızdım yani ben keyfime mi yapıyorum dedim. Yani haklısın sana laf etmiyorum falan deyip kapamıştı konuyu. Daha da aparat çalışırken yanımda durmadı. Zorlandığımda yanımda destek oldu o kadar
Aparatları yapalı mi 2 ay olduİnşallah yaa 2 ay oldu hala yapamadım
Hayir evleneliAparatları yapalı mi 2 ay oldu