Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar aparatlara bakmadan mı yapıyorsunuz ? Doktorda ben bakamıyorum ama vajina girişini eğimini bulmam için bakmam gerekiyor doktor bakma diyor

Kızlar aparatlara bakmadan mı yapıyorsunuz ? Doktorda ben bakamıyorum ama vajina girişini eğimini bulmam için bakmam gerekiyor doktor bakma diyor
Ben hep bakarak yaptım ilerledikçe öğrendim ama yine de baktım hatta doktorum da bakmamim iyi olacağını söylemişti

İdrar kesesine baskı oluyor ondan olabilir canım tam olarak nerde hissediyosun yanmayı?
Abla tam 5-6 cm den sonra hissetmeye başlıyorum ama diş fırçasıyla deneye deneye vajina ağzım yanıyor bugün çok kötüyüm küçük olduğum için aparat alamıyorum ve yarın eşli deneme yapacaktık bu yanma için bi önerin var mı ? Biri fito krem yazmış bide evde bepantol var

Ben hep bakarak yaptım ilerledikçe öğrendim ama yine de baktım hatta doktorum da bakmamim iyi olacağını söylemişti
Benim doktor biraz sinirli zaten kendi yaparken canımı çok yaktı bakmadan yapamıyorum diyorum bulucaksın vajina girşini diyor 4.aparatı yapıyorum artık eşimi ikna etsem doktora gitmiyicem 4.aparatı bir kaç güne rahat yaparım diye düşünüyorum sonra eşli denemeye geçicem

Kızlar gelişmeleri yazayım buraya yazınca motive oluyorum kendim 3 e kadar okadar rahat alıyorum ki ileri geri yuvarlak vs kayıp gidiyor . 4.aparatı yavaşça yapıyorum ama alabiliyorum hafif baskı hissediyorum . Eşim2 ye kadar çok rahat alıyor 3. Aparatta biraz sızı oluyor ben yaparken problem yok eşim yaparken hafif kendimi çekiyorum 4.aparatı eşim yaparken yavaş yapıyor . Doktora 4.aparatı rahat yapıp gitmeyi düşünüyorum ki son seansım olsun artık eşli ilişki denemesi versin . Sizce 1 haftada hergün 1 saat yapsam 4.aparatı hem eşim hem ben rahat yapabilir miyiz ?

Bende de yanma oluyor yaparkenn umarım bu süreçleri atlatıp eşli denemede başarılı oluruz

Umarım eşli dememeyi dört gözle bekliyorum birde eşimle ben aynı yerde çalışıyoruz eve akşam 10 da geliyoruz yorgun argın bide ödev yap sabah 6 da kalk yoruldum valaha bitsin artık bu süreç
Çaba veriyoruz umarım Allah karşılığını verir sen vajinismus doktoruna mı gidiyorsun

Evet o yanma hissi bende de oluyor yarısi giriyor ama o yarısından sonrası yanma hissinden ötürü devam ettiremiyoruz
Oradaki kasları tam serbest bırakmamaktan kaynaklı olabiliyor yanma hissi bende hep hissettim yanma hissi kasları tamamen serbest bırakınca o yanma hissi bi müddet sonra geçiyor Zihnini rahatlatmaya çalış o hissi unut ve kaslarını gevşek bırakmaya çalış bunların hepsinin çözümü de egzersiz

Gayette güzel yaparsın canım hiç endişe etmee dördüncü olan aparata ver bütün ağırlıgını bir hafta bile beklemezsin 3günde yeterli

Aslinda hemen hemen hergun yapiyorum egzersizleri apratlarda sıkıntı yok rahat bir şekilde yapiyroum bir kaç seferdir de eşli deneme yapiyoruz hala asamadim o yanma hissini zmaanla geçecek diyorsunuz insaAllah ümidim o yönde

Kızlar selam bende yaklaşık 1 ay yaşadım fakat doktoar gitmeden hallettim eşimi itiyordum ve kendimi kasıp aglıyodum istemiyordum ilk denemede çok acıdığı için onuda kastım o yüzden acıdı orası ayrıda. Neyse belki birinizin bile bi nebze olsa işine yarar ben düz şekilde uzandım ayaklarımı bi tık yanlara dogru açtım eşim o şekilde yaklaştı ve oldu dedeğim pozisyonda daha az kasıyorsunuz kendinizi ve daha az acı oluyor hatta ben hiç acı hissetmedim gıdıklanma hissettim. Çok büyük tramvalar yaşadım şuan bile ilk girişte bi tık kasıyorum ama sonra geçiyor.. Merak etmeyin kendinizi üzmeyin herşey zamanla oluyot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…