- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #259.801
Kızlar aparatlara bakmadan mı yapıyorsunuz ? Doktorda ben bakamıyorum ama vajina girişini eğimini bulmam için bakmam gerekiyor doktor bakma diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep bakarak yaptım ilerledikçe öğrendim ama yine de baktım hatta doktorum da bakmamim iyi olacağını söylemiştiKızlar aparatlara bakmadan mı yapıyorsunuz ? Doktorda ben bakamıyorum ama vajina girişini eğimini bulmam için bakmam gerekiyor doktor bakma diyor
Abla tam 5-6 cm den sonra hissetmeye başlıyorum ama diş fırçasıyla deneye deneye vajina ağzım yanıyor bugün çok kötüyüm küçük olduğum için aparat alamıyorum ve yarın eşli deneme yapacaktık bu yanma için bi önerin var mı ? Biri fito krem yazmış bide evde bepantol varİdrar kesesine baskı oluyor ondan olabilir canım tam olarak nerde hissediyosun yanmayı?
Benim doktor biraz sinirli zaten kendi yaparken canımı çok yaktı bakmadan yapamıyorum diyorum bulucaksın vajina girşini diyor 4.aparatı yapıyorum artık eşimi ikna etsem doktora gitmiyicem 4.aparatı bir kaç güne rahat yaparım diye düşünüyorum sonra eşli denemeye geçicemBen hep bakarak yaptım ilerledikçe öğrendim ama yine de baktım hatta doktorum da bakmamim iyi olacağını söylemişti
Bende de yanma oluyor yaparkenn umarım bu süreçleri atlatıp eşli denemede başarılı oluruzKızlar gelişmeleri yazayım buraya yazınca motive oluyorum kendim 3 e kadar okadar rahat alıyorum ki ileri geri yuvarlak vs kayıp gidiyor . 4.aparatı yavaşça yapıyorum ama alabiliyorum hafif baskı hissediyorum . Eşim2 ye kadar çok rahat alıyor 3. Aparatta biraz sızı oluyor ben yaparken problem yok eşim yaparken hafif kendimi çekiyorum 4.aparatı eşim yaparken yavaş yapıyor . Doktora 4.aparatı rahat yapıp gitmeyi düşünüyorum ki son seansım olsun artık eşli ilişki denemesi versin . Sizce 1 haftada hergün 1 saat yapsam 4.aparatı hem eşim hem ben rahat yapabilir miyiz ?
Umarım eşli dememeyi dört gözle bekliyorum birde eşimle ben aynı yerde çalışıyoruz eve akşam 10 da geliyoruz yorgun argın bide ödev yap sabah 6 da kalk yoruldum valaha bitsin artık bu süreçBende de yanma oluyor yaparkenn umarım bu süreçleri atlatıp eşli denemede başarılı oluruz
Çaba veriyoruz umarım Allah karşılığını verir sen vajinismus doktoruna mı gidiyorsunUmarım eşli dememeyi dört gözle bekliyorum birde eşimle ben aynı yerde çalışıyoruz eve akşam 10 da geliyoruz yorgun argın bide ödev yap sabah 6 da kalk yoruldum valaha bitsin artık bu süreç
Evet o yanma hissi bende de oluyor yarısi giriyor ama o yarısından sonrası yanma hissinden ötürü devam ettiremiyoruzMerhaba bende eşli denemedeyken bir yerden sonra yanma oluyor sebebi nedir ?
Evet kuzum kullanabilirsinAaa bizim evde varrr bunu şuan kullanabilir miyim ? Aparat alamadığım için diş fırçasıyla yapıyordum ve galiba enfeksiyon olucak yanıyor biraz
Oradaki kasları tam serbest bırakmamaktan kaynaklı olabiliyor yanma hissi bende hep hissettim yanma hissi kasları tamamen serbest bırakınca o yanma hissi bi müddet sonra geçiyor Zihnini rahatlatmaya çalış o hissi unut ve kaslarını gevşek bırakmaya çalış bunların hepsinin çözümü de egzersizEvet o yanma hissi bende de oluyor yarısi giriyor ama o yarısından sonrası yanma hissinden ötürü devam ettiremiyoruz
Gayette güzel yaparsın canım hiç endişe etmee dördüncü olan aparata ver bütün ağırlıgını bir hafta bile beklemezsin 3günde yeterliKızlar gelişmeleri yazayım buraya yazınca motive oluyorum kendim 3 e kadar okadar rahat alıyorum ki ileri geri yuvarlak vs kayıp gidiyor . 4.aparatı yavaşça yapıyorum ama alabiliyorum hafif baskı hissediyorum . Eşim2 ye kadar çok rahat alıyor 3. Aparatta biraz sızı oluyor ben yaparken problem yok eşim yaparken hafif kendimi çekiyorum 4.aparatı eşim yaparken yavaş yapıyor . Doktora 4.aparatı rahat yapıp gitmeyi düşünüyorum ki son seansım olsun artık eşli ilişki denemesi versin . Sizce 1 haftada hergün 1 saat yapsam 4.aparatı hem eşim hem ben rahat yapabilir miyiz ?
Oradaki kasları tam serbest bırakmamaktan kaynaklı olabiliyor yanma hissi bende hep hissettim yanma hissi kasları tamamen serbest bırakınca o yanma hissi bi müddet sonra geçiyor Zihnini rahatlatmaya çalış o hissi unut ve kaslarını gevşek bırakmaya çalış bunların hepsinin çözümü de egzersiz
Teşekkür ederimm
Evet özel bir kliniği var doktorun kadın hastalıkları ve doğum vajinusmus ilede ilgileniyorÇaba veriyoruz umarım Allah karşılığını verir sen vajinismus doktoruna mı gidiyorsun