Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kesinlikle öyle korkulacak hicbisey yokmuş bunu yaşamadan inanmak zordu ama gerçekten bu muymuş dedim bizi bu duruma getiren yanlış bilgiler oluyor çoğu zaman o yüzden dediğin gibi doğrusunu bilmek ve azimle çalışmak başarıyı yanında getiriyor senin için ve burda olan herkes için herşey çok çok güzel olsun

Yırtılma'dan kastım tam birleşme olmadı vajen penis birlikteliği yani :) lütfen okuyan arkadaşlarım yanlış anlamasın beni. Bende bu konuda muzdaribim işte böyle çözüm yolları arıyorum, inşallah başarabilirim bende yendim diyebilirim

evet aynen söyledim tayt gibi diye teşekkür ederim bugün deneyeceğiz

çok sevindim darısı bize....

Kızlar aparatta 3. Numarayı kan gelecek canım acıyacak korkusu ile yapamıyorum ne onerirsiniz cidden pes etmek üzereyim
Canım 3.numarada inan hiç birşey yok kayganlaştırıcı sür perineye gel 5 sanşye perinede tut sonra vajina girşine kaydır hop içerde o arada nefes ver idrar yaparmış gibi düşün ıkınmaya çalış bir iki yaptıktan sınra alışıyorsun zaten

Burada bir arkadaş yazmıştı o bana çok güzel motive oldu . 4 .aparatı yapmadım daha zorlanırım diye korkuyordum yorumda yazmıştı en zoru 1.aparat evet aynen öyle bir vajinusmuslu için en zor aparat bence birinci aparat çünkü vajinamıza dokunamayan bir içeriye birşey sokuyoruz . Bana en güzel motive cümlesi o olmuştu nerden nereye düşün 3 e kadar geldiysen bitmiş demektir

Kızlar aparatta 3. Numarayı kan gelecek canım acıyacak korkusu ile yapamıyorum ne onerirsiniz cidden pes etmek üzereyim
Tamam canım teşekkür ederim dediğini yapacağım

Motive oldum

Hiç korkma kendini kasmadığın sürece her şey daha kolay olacak mutlaka komik bir film yada meditasyon müziği aç rahatla gevşee den bunu yaparsın bazılarımız da o kırmızılık hiç olmuyor ama olsa bile kırmızlıkla acının hiç bir alakası yok kendine güven yolu yarıladın bırakma

Dediğini yaparak 3. Numarayı sonuna kadar olmasa da yaptım sanki

Çok teşekkür ederim sayenizde kalkıp tekrar denedim yatar pozisyonda bacaklarımı açıp yerleştirdim rahatlatıcı müzikler eşliğinde 3. Aparatı da alabildim buradaki motivasyonlar olmasa bırakmıştım kesin

Kızlarr eşli aparat denemesinde eşiniz ne kadar süre yapıyor yaklaşık bir aparatı kaç kez yapıyor ?
Ben biraz uzun çalışıyordum hani şu kadar saat çalışacağım demiyorum bütün aparatları ileri geri tak çıkar etrafında daire çizme bu egzersizlerle mutlaka destekle oradakı kasları çalıştırmayı öğren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…