Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok çok sevindim canım mutluluklar sizinle olsun gözün aydın ilk yendiğim zamanlara gidiyorum her başarı hikayesinde
Allah binlerce kez razı olsun hepinizden sizin sayenizde aparatları öğrenip sipariş ettim.Buraya gelmeseydim ilerlemeden oldüğüm yerde kalacaktım çoookkkkk teşekkür ederimmm

Evet eşlerimiz açısından diyorsan doğru çok uzun süre beklemekten onlarda da erken boşalma ya da sertleşme sorunları ortaya çıkabiliyor öncesinde tam bir birleşme olmadığı için hiç korunma ihtiyacı duymadım ama prezervatif kullanamazsak mecbur doğum kontrol hapına başlıcam

Sertleşme konusunda bir problem yaşamıyoruz ama yani ön sevişmeyi uzun tutun en son işte penisi vajinaya almadan hemen önce prezervatifi takın o zaman gitmez bence. Ben sevememiştim prezervatifi bu arada

Bende tam birleşme olmadığı için ikimizde korunma isteği duymadık iki ay oldu birleşmeye başlayalı hiç korunmuyoruz akışına bıraktım açıkçası gebelik de düşünüyoruz çünkü şimdilik bişey yok hatta şuan neden olmuyor ki diye kafama takılıyor biraz sonra da diyorum ki yeni yendim belki de olmamasinda vardır bir hayır.Biz kadinlarin ömrü sanırım sabırla geçiyor hep

En azından 2 ay korunmak gerekiyormuş doktorum öyle demişti ama olursa yapacak bir şey yok :)

Tebrik ederim canım Her şey bundan sonra çok daha güzel olsun sizin için

En azından 2 ay korunmak gerekiyormuş doktorum öyle demişti ama olursa yapacak bir şey yok :)
En azından o süreyi gebe kalmadan geçirmişim ki zaten hala tam da rahat olamıyorum sonra aklıma geliyor doğum, kontroller, muayeneler fazlasıyla vajina ile ilgili olunca daha iyi alışmak için aparatları almayı düşünüyorum çalışma yapmak için

Arkadaşlar ben bugün egzersizler için bir adım attım aparatlara geçmeden serçe parmağımla denedim ayna karşısında. Yarısına kadar anca yapabildim içeride sanki o kadar boşluk var gibi geldi moralim çok bozuldu sizde de ilk böyle olmuş muydu

Korkma her şey normal . Zaten hep derim en zoru ilk aparat, senin de ilk aparatın serçe parmağın olmuş. Ama aksatmadan ara vermeden aparatlara başla ve moralini bozma

Korkma her şey normal . Zaten hep derim en zoru ilk aparat, senin de ilk aparatın serçe parmağın olmuş. Ama aksatmadan ara vermeden aparatlara başla ve moralini bozma
Tamam teşekkür ederimm bir şey daha soracagım biz çalıştıkça o bölge genişleyecek mi son aparatta falan ilişkiye girmeyi rahatlatacak şekilde genişliyor mu acaba

Tamam teşekkür ederimm bir şey daha soracagım biz çalıştıkça o bölge genişleyecek mi son aparatta falan ilişkiye girmeyi rahatlatacak şekilde genişliyor mu acaba
Oraya neler olacağını merak ediyorsun haliyle :) Şimdi sen güzelce 4. aparata kadar güzelce çalışınca pelvik taban kaslarını çalıştırmaya başlayacaksın. Orada kas hafızası oluşturacaksın, böylelikle orası açılacak ve işin bitince geri kapanacak Eşli denemeye geçince de mutlaka öncesinde aparat çalışmalısın 2 ay kadar.

Teşekkür ederim umarım o aşamaya geçebilirim ilk denemede serçe ve işaret parmağımı rahat yapabildim. Sonrası zor gibi Allah büyüktür

Bu kadar pozitif bı insan henüz yenemedim dese de aslında baya bı aşmıştır kendini sadece çalışmasi lazım sık sık
Teşekkür ederim vajinasına bakamayan bi insandım şimdi önümde sadece eş 2 parmak kaldı kendim hergun en az 1 saat çalışıyorum bakalım inşallah ilişki denemesinde zorluk çıkmaz

Egzersizlere başladım ama eşim motivasyonunu düşürüyor parmağını sokan p..... De içine alabilir falan diyor parmağını soktuysan da zaten kızlık gitmiştir diyor ama aynada baktığımda parmağımı soktuğumda zar esniyor ve giriyor eşime herhangi bir kanama olmadığını söylüyorum ama bundan büyük aparatlar ile çalışmama sıcak bakmıyor ne kadar önemli bir şeymiş bu kızlığı erkeğin bozma olayı zaten vajinismus ile mücadele ediyorken desteklenmemek çok motivasyonumu bozuyor eşimi nasıl ikna edebilirim kızlar sizce

Eşine burada yazılanları okutabilirsin canım. Bakış açısının değişmesini sağlayabilir. Kızlık bozmak diye bir durumun olmadığını, hymenin esneyebilir yapıda olduğunu anlatan doktor videoları izletebilirsin. Vajinismus için gittiğim doktor tedavim esnasında bana "hymenin çok ince ve çok esnek yapılı vajinismus olmasaydın, yeterli gevşemeyi sağlayıp ilişki yaşamış olsaydın benim o beklediğim kanı asla görmeyeceğimi" söylemişti.

Eşinin bakış açısının değişmesini sağlamak gerekiyor. Tiniminimavihanim 'ın tavsiyesiyle ben de Dr. Müjdegül Karaca'nın videolarını izlerken o vajinismusun psikosomatik bir hastalık olduğunu söylemişti. Yani bu bir hastalık, penisi alamama, almaktan korkma, pelvik kaslarını kasma durumu. Bu durumu aşmak için yani penisi alabilmek için önce tedavi olmak gerekiyor. Bu tedavi de ya parmak ya da dilatör egzersizleri ile mümkün. Eşinin bunu kavraması ve kabul etmesi gerekiyor. Buraları okut, vajinismus tedavisi yapan doktorların vajinismus nedir nasıl tedavi edilir bunları anlattığı videoları izlet.

Tamam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…