Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

4.aparata çok çalışmak gerçekten işe yarıyor,dün nerdeyse 1,5 saat 2 saat 4.dilatörü çalıştım artık yatarak bile çok rahat yapıyorumDün eşimle ikinci kez denedik aparattan sonra daha kolay girdi . Hep üstte deniyordum dün misyoner bile denedim yalnız prezarvatif takınca eşimde sertleşme gitti ben de korunmuyorum inşallah şu an bir şey olmaz çünkü tam alışmadan hamile kalmak istemiyorum

4.aparatı normalde yapıyorum bazen zor da olsa ama şu an bir girdi çıkardım tekrar girmiyor ne yapacağım neden her zaman olan bir şey olmadı şimdi neden kasıldım anlamıyorum normal mi
Evet normal. Her zaman aynı rahatlıkta olmayabiliyoruz. Biraz ara verip kafanı dağıtabilirsin.

çok moralim bozuldu normalde yapıyorum üstüne mi gideyim yarına mı bırakayım bilmiyorum
Ben benzer durumda neden olmuyor bu şimdi deyip daha da kasiliyordum ara verince benim için daha iyi oluyordu. Resetleniyordum. Sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap canım.

Dörde çalış, kendini ana bırak. Dördü yapabiliyorsun, giriş olmuş e bu iş bitmiş zaten sende

Ben benzer durumda neden olmuyor bu şimdi deyip daha da kasiliyordum ara verince benim için daha iyi oluyordu. Resetleniyordum. Sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap canım.
jetexten memnunum. Evet bende neden olmuyor diye daha çok kastım yüklendim kendime, evet ara vereyim

Dördüncü aparatta çok ufak bir baskı hissediyorum bu normal midir peki 5 dakikadan 2 kez çalışıyorum rahat hissediyorum kendimi de . Çok teşekkür ederim cevabınız için
Gayet normal. Süreyi biraz daha uzatmani tavsiye ederim. İleri geri yap, tak çıkar biraz daha. O his zamanla geçecek.

Bizde de durum aynıydı düşün yeneli 3 bucuk ay oldu daha 2. Kez prezervatif kullanabildik. Onun öncesi allaha emanet geri çekildi eşim, mecburduk buna yani çünkü haplar cinsel isteği alıyormuş. Zaten vajinismus hastalarının istekleri zamanla gidiyor biliyorsun

Kızlar vajinismusu yendiiimmmmmmmŞükürler olsun 1 yıl 2 ay sonundaa.İlk zamanlar asla yapamayacağımı düşünen ben ne kadar da abartmışım diyorum size tavsiyem asla ama asla gözünüzde büyütmeyin benim gibi ertelemeyin bir haftada yendimmmmBenim gibi biri yendiyse siz hayli yenersiniz evliliğimin başlarında kendime dokunamıyordum bile.Başardık bugün bizim miladımız olduu

Çok çok sevindim canım mutluluklar sizinle olsun gözün aydın ilk yendiğim zamanlara gidiyorum her başarı hikayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…