- 8 Şubat 2013
- 687
- 687
- 303
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #259.261
Süreyi uzatayım teşekkür ederimGayet normal o baskı hissi egzersizlere alıştıkça zamanla oda geçecek. Bu süreyi biraz daha uzatabilirsin. kısa süreli çalışma film dizi aç. Başka şeylere yönel daha kolay olur
Hem kastigin için olabilir hem de tahriş oldugu için de olabilir. Fito krem tarzı bir şey kullanabilirsin.3 hafta oldu nerdeyse 2. Aparattayım doğal mı böyle olması
Ben biraz yolda zaman kaybedenlerdenim. Dördüncü aparata kadar geldim ama özel sebeplerden dolayı devam edemedim. Sonra 5 seansta doktorla yendim. Bitti, gitti.Ne kadar güzel bir mesajmutlu oldummmm siz ne kadar sürede yendiniz
jetex kullanıyorumHem kastigin için olabilir hem de tahriş oldugu için de olabilir. Fito krem tarzı bir şey kullanabilirsin.
Evet normal. Her zaman aynı rahatlıkta olmayabiliyoruz. Biraz ara verip kafanı dağıtabilirsin.4.aparatı normalde yapıyorum bazen zor da olsa ama şu an bir girdi çıkardım tekrar girmiyor ne yapacağım neden her zaman olan bir şey olmadı şimdi neden kasıldım anlamıyorum normal mi
çok moralim bozuldu normalde yapıyorum üstüne mi gideyim yarına mı bırakayım bilmiyorumjete
jetex kullanıyorum
tamam öyle yapayım teşekkür ederimEvet normal. Her zaman aynı rahatlıkta olmayabiliyoruz. Biraz ara verip kafanı dağıtabilirsin.
Jetex biraz anestezik bir krem, anestolden vs daha etkili. O sürtünme hissini, dilatör hissini azaltır böylece daha rahat hissederiz. Eğer kullanmaktan memnunsan devam edebilirsin.jete
jetex kullanıyorum
Ben benzer durumda neden olmuyor bu şimdi deyip daha da kasiliyordum ara verince benim için daha iyi oluyordu. Resetleniyordum. Sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap canım.çok moralim bozuldu normalde yapıyorum üstüne mi gideyim yarına mı bırakayım bilmiyorum
Dörde çalış, kendini ana bırak. Dördü yapabiliyorsun, giriş olmuş e bu iş bitmiş zaten sendeTecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorumeşimle yaptığımız denemelerde tam anlamıyla bir ilişki olmamıştı ama giriş tamamen olmuştu en son , 3-4 aydır hiç görüşemediğimiz için deneme yapamadık daha. bir hafta sonra beraberiz inşallah aparatlarla çalışma yapıyorum kendimi rahat hissetmek adına onun dışında ne tavsiye edersiniz ? Yendiğimi düşünüyorum ama henüz tam değil
jetexten memnunum. Evet bende neden olmuyor diye daha çok kastım yüklendim kendime, evet ara vereyimBen benzer durumda neden olmuyor bu şimdi deyip daha da kasiliyordum ara verince benim için daha iyi oluyordu. Resetleniyordum. Sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap canım.
Gayet normal. Süreyi biraz daha uzatmani tavsiye ederim. İleri geri yap, tak çıkar biraz daha. O his zamanla geçecek.Dördüncü aparatta çok ufak bir baskı hissediyorum bu normal midir peki5 dakikadan 2 kez çalışıyorum rahat hissediyorum kendimi de . Çok teşekkür ederim cevabınız için
Ara verip rahatlayinca daha bile kolay olur inşallah. Zaten yapabiliyorsun, çok az kalmış tebrik ediyorumjetexten memnunum. Evet bende neden olmuyor diye daha çok kastım yüklendim kendime, evet ara vereyim
çok teşekkür ederim inşallah aşarız hepimizAra verip rahatlayinca daha bile kolay olur inşallah. Zaten yapabiliyorsun, çok az kalmış tebrik ediyorum
Bizde de durum aynıydı düşün yeneli 3 bucuk ay oldu daha 2. Kez prezervatif kullanabildik. Onun öncesi allaha emanet geri çekildi eşim, mecburduk buna yani çünkü haplar cinsel isteği alıyormuş. Zaten vajinismus hastalarının istekleri zamanla gidiyor biliyorsun4.aparata çok çalışmak gerçekten işe yarıyor,dün nerdeyse 1,5 saat 2 saat 4.dilatörü çalıştım artık yatarak bile çok rahat yapıyorumDün eşimle ikinci kez denedik aparattan sonra daha kolay girdi . Hep üstte deniyordum dün misyoner bile denedim yalnız prezarvatif takınca eşimde sertleşme gitti ben de korunmuyorum inşallah şu an bir şey olmaz çünkü tam alışmadan hamile kalmak istemiyorum
Teşekkür ederimGayet normal. Süreyi biraz daha uzatmani tavsiye ederim. İleri geri yap, tak çıkar biraz daha. O his zamanla geçecek.
Çok çok sevindim canım mutluluklar sizinle olsun gözün aydın ilk yendiğim zamanlara gidiyorum her başarı hikayesindeKızlar vajinismusu yendiiimmmmmmmŞükürler olsun 1 yıl 2 ay sonundaa.İlk zamanlar asla yapamayacağımı düşünen ben ne kadar da abartmışım diyorum size tavsiyem asla ama asla gözünüzde büyütmeyin benim gibi ertelemeyin bir haftada yendimmmm Benim gibi biri yendiyse siz hayli yenersiniz evliliğimin başlarında kendime dokunamıyordum bile.Başardık bugün bizim miladımız olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?