- 20 Aralık 2020
- 17.138
- 2
- 76.095
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.741
Hazalcım bence bugün eşli deneme yap 4. olan Dilatörü içinde beklet sonra hemen peşine eşli dene bekledikçe daha çok stres oluyor insan sonuçta 4. olan aparatı yapmışsınKızlar ben 4. Dilatörü içime rahat alıyorum diz çökme pozisyonunda git gel yapıyorum ama yatağa uzanıp ileri geri yaptığımda baskı hissine alışamadım o yüzden eşli denemeye de geçmedim hafta sonu da eşimin memletine gidiyoruz iyice aşılmayı mı beklemeliyim? Eşim döndüğümüzde deneyelim diyor
Eşli denemede üstte olduğum pozisyonda denemek istiyorum çünkü dilatörü hep o pozisyonda çalıştım klasik koşullanma oldu benim içinHazalcım bence bugün eşli deneme yap 4. olan Dilatörü içinde beklet sonra hemen peşine eşli dene bekledikçe daha çok stres oluyor insan sonuçta 4. olan aparatı yapmışsın
Tam misyoner pozisyonunda değilde yatak kenarı pozisyonunda dene
Tebrik ederimKızlarr bugün güzelce duş aldım . Doktor yarım saat parmağını sen sok demiştin işaret parmağımı komple ilk sızı hisettim sızı hissettiğim yerde parmağımı beklettim gevşemeye çalıştım . Sonra işerledim sızı hissettiğimde beklettim ve sonuna kadar soktum . 15 dakika bu şekilde yaptım bu bile başarı benim için meğerse kasttığım için sızı hissediyormuşum içerde parmağımı dokundurdum yumuşak içerisi vajinaya bakamayan ben 2. Seansımda bunu başardım eşimle denemedim daha onunlada deniyicem ve kendimi bugün ödüllendirip yemek ısmarlıyıcam
Dilatör genel olarak rahatsız edici sert plastik yapısından dolayı. Tahriş etmeye çok müsait özellikle son boyu. Eşli denemeden sonra böyle olduğunu fark edersin zatenEşli denemede üstte olduğum pozisyonda denemek istiyorum çünkü dilatörü hep o pozisyonda çalıştım klasik koşullanma oldu benim için4.dilatördeki tırtık sizi de rahatsız etti mi hafif bir sızı yapıyor ben de en fazla yarım saat çalışabiliyorum
Deniyicem eşlide biraz çekiniyorum ama onuda yenerimTebrik ederimTüm parmağı aldıktan sonra ileri geri hareket ettirmeye de çalış
Eşimle ilk evlendiğimiz sıralarda az olsa yapabildim hatta kan da geldi ama sonra duvar hissi oluştu tam bir birleşme olmadı ne kadar rahat olmaya çalışsamda kasıyordum ama dilatörlerden sonra inşallah o duvar hissini yaşamam diye umut ediyorumDilatör genel olarak rahatsız edici sert plastik yapısından dolayı. Tahriş etmeye çok müsait özellikle son boyu. Eşli denemeden sonra böyle olduğunu fark edersin zatenBence de ertelemeye gerek yok zaten dördü yapıyorsan alıştığın ve kendini rahat hissettiğin şekilde eşli deneyebilirsin
Emin ol yaşamayacaksın, artık atlattın dördü yapabiliyorsan bu iş zaten sende bitmişEşimle ilk evlendiğimiz sıralarda az olsa yapabildim hatta kan da geldi ama sonra duvar hissi oluştu tam bir birleşme olmadı ne kadar rahat olmaya çalışsamda kasıyordum ama dilatörlerden sonra inşallah o duvar hissini yaşamam diye umut ediyorum
Ilık duş alabilirsin, bitki çayı içebilirsin, sonra uzanıp bacakları aç kapa yaparak burundan nefes alıp ağızdan verirsen bu seni rahatlatırKızlar parmak veya dilatör egzersizine başlamadan önce ne yapıyorsunuz ? Nasıl gevşiyorsunuz ?
Peki parmağı sokarken ne yapıyorsunuz ıkınıyor musunuz?Ilık duş alabilirsin, bitki çayı içebilirsin, sonra uzanıp bacakları aç kapa yaparak burundan nefes alıp ağızdan verirsen bu seni rahatlatır
Dilatör egzersizleri öncesinde mutlaka nefesimi düzenlemeye, rahatlamaya çalışıyordum.Kızlar parmak veya dilatör egzersizine başlamadan önce ne yapıyorsunuz ? Nasıl gevşiyorsunuz ?
Bacaklarımı açıyorum parmağımı sokarken elim uzak kalıyor gibi hissediyorum bir bacağım kasılıyor o yüzdenIlık duş alabilirsin, bitki çayı içebilirsin, sonra uzanıp bacakları aç kapa yaparak burundan nefes alıp ağızdan verirsen bu seni rahatlatır
kegel egzersizi yapıyormusunuzDilatör egzersizleri öncesinde mutlaka nefesimi düzenlemeye, rahatlamaya çalışıyordum.
Derin nefes al burnundan ağzından verirken ıkın ve sokPeki parmağı sokarken ne yapıyorsunuz ıkınıyor musunuz?
Ben de önce parmak egzersizleri ile başlamıştım terapistle ama parmakla ilerleyemedim tek parmakta kalmıştım. Sonra dilatörle yendim kadın doğum uzmanı ile. Ama temel mantık kasılmayı engelleyip gevseyebilmek. Muhakkak kegelle oradaki kasları çalıştırmak gerekiyor. Parmağını yaklaştırdığında eğer kasılacak gibi hissedersen önce sen kendini sık sonra bırak ve bırakırken parmağını ilerlet, kasildigin yerde bekle nefesini düzenle, gerekirse tekrar sık bırak yap ve yavaş yavaş ilerle. Tamamını alınca nefesini düzenle yavaşça git-gel yapmaya çalış. Bol kayganlastirici kullan mutlaka.Peki parmağı sokarken ne yapıyorsunuz ıkınıyor musunuz?
Evet, kegel hâlâ daha aklıma geldikçe gün içinde yaparım. Ama tedavi boyunca her gün yapıyordum.Bacaklarımı açıyorum parmağımı sokarken elim uzak kalıyor gibi hissediyorum bir bacağım kasılıyor o yüzden
kegel egzersizi yapıyormusunuz
Git gel aşamasına gelmedim daha doktorum söylemedi o yüzden sokup bekletiyorum yavaşça çıkarıyorumBen de önce parmak egzersizleri ile başlamıştım terapistle ama parmakla ilerleyemedim tek parmakta kalmıştım. Sonra dilatörle yendim kadın doğum uzmanı ile. Ama temel mantık kasılmayı engelleyip gevseyebilmek. Muhakkak kegelle oradaki kasları çalıştırmak gerekiyor. Parmağını yaklaştırdığında eğer kasılacak gibi hissedersen önce sen kendini sık sonra bırak ve bırakırken parmağını ilerlet, kasildigin yerde bekle nefesini düzenle, gerekirse tekrar sık bırak yap ve yavaş yavaş ilerle. Tamamını alınca nefesini düzenle yavaşça git-gel yapmaya çalış. Bol kayganlastirici kullan mutlaka.
Aparatı çıkarırken de biraz ıkınıp çıkartırsan daha kolay oluyor canımmGit gel aşamasına gelmedim daha doktorum söylemedi o yüzden sokup bekletiyorum yavaşça çıkarıyorum
Teşekkür ederim ama şuan doktorum parmak egzersizi önerdi kendim yapıyorum arada kasıyorum ama eşimin parmağını sokamıyorumAparatı çıkarırken de biraz ıkınıp çıkartırsan daha kolay oluyor canımm
Aparat önermedi mi parmak egzersizlerini bende yapamamıştımTeşekkür ederim ama şuan doktorum parmak egzersizi önerdi kendim yapıyorum arada kasıyorum ama eşimin parmağını sokamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?