Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım öncelikle kafandan acıyacak, yırtılacak kimisinin deyimiyle patlayacak gibi şehir efsanelerini sil at. Üste iken de wc oturma şekli gibi durup iki ayağında ayakta durmasın birini aç biri yer dursun ki destek al. Yapabileceğine inan. Üste olunca kontrol sende oluyor biraz daha rahat oluyorsun o yüzden

merhaba kızlar, ben dilatör almıştım ama henüz denemeye geçemedim, tam cesaretimi toplayamadım.. daha önce tampon falan kullanmadığım için, girişi nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum.. bu konuda ne yapmam gerekir?

Kızlar bende dilatör aldım ama kullanmadım henüz kendimi hiç hazır hissetmiyorum nasıl kullanacağımı da tam bilmiyorum bana da yardımcı olursanız çok sevinirim yarın başlamak istiyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah doğumdan sonra kurtulursun peki jinekolojik muayenede zorlanmıyor musun? Nasıl başardın onu?
Tşkler. Herhangi bi muayene olmadım daha çatı muayenesi olmama da az kaldı sanırım ama onu da reddederim muhtemelen. Başarmak değil de Allah böyle uygun görmüş diyelim sürpriz oldu denemeler esnasında hamile kalmışım

Kızlar bende dilatör aldım ama kullanmadım henüz kendimi hiç hazır hissetmiyorum nasıl kullanacağımı da tam bilmiyorum bana da yardımcı olursanız çok sevinirim yarın başlamak istiyorum

Kızlar bu sayfalardan geriye doğru gidip okuyabiliirsiniz.Çünkü aynı şeyler hep yazıldı. Gerek nefes kegel egzersizleri gerekse eşli deneme notları

S Simaycan U uzaklardabirey

S Simaycan
U uzaklardabirey

Denemeler sırasında kalmışım bizede sürpriz oldu
Nasıl başardın derken jinekolojik muayeneden bahsetmiştim. Sağlıklı doğum dilerim.

Sende kan geldi mi kuzum ilk denemelerinde özellikle cowgirl seklinde yapmissin o pozisyonda

Teşekkür ederim bir tane aldık kayganlastirici bitince yine bakarım kegel egzersizini nasıl yapacağım

Çok teşekkür ederim mesajları okuma fırsatı yeni buldum regl dönemim bitsin başlayacağım inşallah başarıp burda da yazarım

Çok teşekkür ederim mesajları okuma fırsatı yeni buldum regl dönemim bitsin başlayacağım inşallah baas
Çok teşekkür ederim bunların hepsini deneyeceğim inşallah atlatırım bende bu durumu henüz baslayamadim

B A Ş A R D I M
Kizlar olduu tamamı girdi hatta gitgelde ama kanama olmadı kızlık zarin duruo ve kalın demesine rağmen anlamadım .
Bir de bu bağırsaklara baskı hissi çok kötü canımdan can gitti penis hiç acitmadi ama gitgeldeki o bağırsaklara baskı büyük tuvalet hissi berbattı , buda geçer mi zamanla ?

Tebrik ederim seni kuzum başardın zamnla gecer

Tebrikler canımm o his zamanla geçiyor merak etme. En az iki günde bir eşli yapın. Hergün de olur. Kızlık zarına takılı kalma orası sadece bir kas kegelle onu esnetip kasmayı öğreniyorsun ve esnettiğin içinde kanama olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…