- 20 Aralık 2020
- 17.142
- 2
- 76.164
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.441
Maşallah melek sanaaBı gazla 4üde yaptım 2 3 cm kaldı ama bağırsaklarında baskı oldu gibi karnıma bı ağrı girdi normal mi
Baya gaza geldim sanırım birdenMaşallah melek sanaaolabilir o şekilde ara ber yarına devam et muhtemelen hymen senin esnek şanslısın kırmızılık olmadığına göre olsada zaten acı yok
Boşver o duyduklarını hiç aklına bile getirme efsaneee ilerledinn maşallah yakındır bu illetin bitmesi eşli deneme notlarını tekrar paylaşayım oku mutlaka tamam mı eşli deneme için acele etmeyin yavaş yavaşBaya gaza geldim sanırım birdenevet kırmızılık olmadı ama doktor kalın ve etli hymen demişti bilemedim o yüzden ay bı mutlu oldum asla yapamam diyordum
Aşağıda yazdıklarımı birebir uygulaa canımm
size şöyle sıralayım
1) en baştan aparatlara başla 10 dk ara ile daha sonra 4.olan aparatla en iyi egzersizlerini yap ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz ve aparatı içinde rahat 20dk kadar beklet ben uyuştrucu krem sprey kullanmadım
2) Sen bu egzersizlerini yaparken eşin hazırlansın aparatı çıkarıp direk eşli denemeye geçin aparat sayesinde esneme yapıyor.
3) Eşine izin ver müdahele etme ona güvenmelisin aparatla nasıl yaptıysan aynı öyle hatta aparat daha zor eşli deneme daha kolay
4) Yarıya kadar oldu ama devamı olmadı dediğin yerde acele etmek yok o şekılde bekleyin sonra sen deriin nefes al nefesi verirken hafif ıkın ve eşin devam etmeli bal gör olacak ve kendine hep olumlu olumlamalar yap ben vajınusmusu yendim başardım harikaayım de sen bunlarla devam et güzel haberlerini bekliyorum
Yatak ucuna geliyorsun kalçanı yüksek tutmaya çalış eş ayakta ayaklarını istersen eşinin beline sararabilir yada küçük tabure alıp ayaklarına koyabilirsiniz.Bu şekilde kasılma daha az oluyor. Takıldıgın duvar hissi diye adlandırdığın yerde bekle acele etmeden sık bırak yapıp nefes egzersizleriyle destekleyip tamamlamaya çalışın zaten %80 ni bitmiş bu işin
Birde giriş olurken kalçaya eğimli olmalı giriş direk değil benim hep kullandığım bir emoji varbunu göz önüne getirin
Yok zaten bı kaç günlüğüne biyerlere gideceğiz ordan gelince eşli denemeye geçeceğim hala kaygilarim var tabi ama bakalımBoşver o duyduklarını hiç aklına bile getirme efsaneee ilerledinn maşallah yakındır bu illetin bitmesi eşli deneme notlarını tekrar paylaşayım oku mutlaka tamam mı eşli deneme için acele etmeyin yavaş yavaş
Çook az kaldıı çoookYok zaten bı kaç günlüğüne biyerlere gideceğiz ordan gelince eşli denemeye geçeceğim hala kaygilarim var tabi ama bakalımÇok teşekkür ederim herşey için iyi ki varsınız Buraya başardım yazacağım günlere inşallah
Bugün özel bir kliniği aradım gebelik vs için önce deneyin dedilerdün de geniş çaplı bir araştırma yaptım sanırım rezerv kadar yumurta kalitesi de çok önemliymiş. Gebe olmaya karar verene kadar sağlıklı bir hayata geçiş yapmaya karar verdim. Fark ettim de son zamanlarda pek iyi beslenmiyorum. En azından vücudum kendini şöyle bir yeniler
Evet evetBugün özel bir kliniği aradım gebelik vs için önce deneyin dedilerdün de geniş çaplı bir araştırma yaptım sanırım rezerv kadar yumurta kalitesi de çok önemliymiş. Gebe olmaya karar verene kadar sağlıklı bir hayata geçiş yapmaya karar verdim. Fark ettim de son zamanlarda pek iyi beslenmiyorum. En azından vücudum kendini şöyle bir yeniler
Bence kendini ona şartlama yani önceden aparat olmadan asla yapamam diyorduk yapıyoruz. Onsuz da yapabilirsin yani o anı hissetmen de lazım bence, zevk alabilmek için. Sonuçta kendi ihtiyaçlarımız da var.Vajinismusu yendim ama anestol olmadan yapamıyorum. Hamile kalmak istiyorum anestol krem kullanarak hamile kalan oldu mu
Kesinlikle iyi yapıyorsunuz kaliteli yumurta çok önemliymişEvet evetTiniminimavihanim da hep der. Ben de bebek düşünmüyorum fakat gene de tahlil falan yaptırdım depolarımı dolduruyorum şu anda .
Ben de öyle diyordum. Tedavim esnasında doktorum bana da hem Fito hem anestol kullandı ama sanırım ikinci veya üçüncü ilişkide bıraktırdı. Anestol zaten aman aman güçlü bir uyuşturma etkisi yapmıyor. Aparat çalışırken o sürtünme hissi beni aşırı rahatsız hissettiriyordu, anestol o sürtünme hissini daha az duymamı sağlamıştı. Ama ilişki esnasında o sert plastikteki gibi bir rahatsızlık hissi hiç duymadım. Bence hepimiz bu cümleyi kurabiliriz sanırım. Anestol güçlü bir krem değil, sadece bizi kafa olarak da biraz rahatlatığı için öyleymiş gibi geliyor. Eşli denemelerdeysen artık gönül rahatlığıyla anestolü bırakabilirsin.Vajinismusu yendim ama anestol olmadan yapamıyorum. Hamile kalmak istiyorum anestol krem kullanarak hamile kalan oldu mu
Çok ama çok sevindim canım senin adınaBaya gaza geldim sanırım birdenevet kırmızılık olmadı ama doktor kalın ve etli hymen demişti bilemedim o yüzden ay bı mutlu oldum asla yapamam diyordum
Kesinlikle kuzum beslenme çok fark ediyor.Bugün özel bir kliniği aradım gebelik vs için önce deneyin dedilerdün de geniş çaplı bir araştırma yaptım sanırım rezerv kadar yumurta kalitesi de çok önemliymiş. Gebe olmaya karar verene kadar sağlıklı bir hayata geçiş yapmaya karar verdim. Fark ettim de son zamanlarda pek iyi beslenmiyorum. En azından vücudum kendini şöyle bir yeniler
Aynı şekilde kuzenim 1 sene denedi olmadı kiloluydu çok güzel bir beslenme düzenine geçti her gün badem sütü avokadolar vs vs diğer sene hamile kaldıKesinlikle kuzum beslenme çok fark ediyor.
Hatta şöyle biz de yumurta fazla olduğu için kalitenin bir tık düşük olduğunu söylüyorlar o yüzden beslenme yürüyüş uyku düzeni bunların hepsi etken
Tesekkur ederim
Ne aşamadasın canımTesekkur ederim
Seninde kandilin mübarek olsun mayacimKandiliniz mübarek olsun güzel kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?