Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dilator setim geldi bugün bakışıyoruz şu an ama doktor esinlede deneyin ilişki dedi diye benimki zorluyor bekle diorum bı şunları yapayım doktora gittiğime pişman oldum resmen
Eşine kesinlikle acele edilmemesi gerektiğini söyle bakışmayı bırak onları bir güzel yıka kurula ve direk egzersizlerin başına geç canımm hadii beklemenin hiçbir faydası yok.

Hamilelik düşünüyor diye biliyorum kuzum
Evet canım, düşünüyoruz Allah nasip ederse ama düşündüğümüz aydan beri bir türlü denk getiremedik Sırayla korona olduk, yatılı misafirimiz oldu, ardından ben memlekete gittim bir aydan fazla kaldım. Yeni geldim sayılır, şimdi de regl oldum

Kızlar vajinismusu yendigim zaman ovülasyon dönemimin son 2 günündeydim şuan da regli dönemime 3 gün var ve kasıklarım da agrı göğüslerim de şişlik var psikolojik olarak böyle hissediyor olabilir miyim ? Tutma olasılığının çok düşük olduğunu düşünüyorum

Bundan sonraki süreç güzel geçsin kuzum inşallah

Hiç belli olmaz canım sonuçta bahsettiğinde Ovulasyon zamanlarınmış bekleyip görelim ben artık belirtileri falan çok dinlemiyorum yanıltıyor

Hamilelik topiğinde takip ettiğim kadarıyla hamilelik belirtileriyle âdet belirtileri benzer. Her şey ihtimal dahilinde, olabilir neden olmasın. Birkaç güne belli olur zaten. Allah gönlüne göre versin

Hiç belli olmaz canım sonuçta bahsettiğinde Ovulasyon zamanlarınmış bekleyip görelim ben artık belirtileri falan çok dinlemiyorum yanıltıyor
ilk defa yaşanan ilişkiler de ya da evliliğin ilk aylarında olma olasılığı %5-10 diyor ablam ama benden sonra evlenen çoğu arkadaşım hamile doğum yapan bile var bilemiyorum Nasip kısmet artık dediğin gibi kuzum bekleyip görücez artık

Hamilelik topiğinde takip ettiğim kadarıyla hamilelik belirtileriyle âdet belirtileri benzer. Her şey ihtimal dahilinde, olabilir neden olmasın. Birkaç güne belli olur zaten. Allah gönlüne göre versin
Evet belirtiler benzer, genel olarak bu belirtileri regli dönemin de yaşamıyorum ama psikolojik olarak bunu düşündüğüm için böyle hissediyor da olabilirim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah canım

Ya evet ben çok ara veriyorum öyle yapayım canım teşekkür ederim
Bizde de bazen yeri geliyor günde iki kez bazen hergün bazen 3-4 gün yapmadığımız oluyor normal bir durum herhalde
Yöntem möntem yok kuzu, bam bam bam Şaka bir yana korunmuyoruz canım.
Ahhaha süper inşallah gönlüne göre olur her şey. Bende artık bikaç yıla inşallah bam bam

Merhaba ben vajinusmusu tek basıma yenen biri olarak yazmak istedim. 4 senelik evliyim ve evlendiğimin ilk 1.5 senesi hiç ilişki olamadı cünkü hem korkuyordum hem canım yanıyordu yani ben öyle hissediyordum. Daha sonra doktora gittim ve doktor hymenim çok dar ve geride olduğunu söyleyip inceltme ameliyatı yaptı. Tabi ondan sonra da giremedim ilişkiye kendimi alttan muayene bile ettiremiyordum vajinismus teshisi koyuldu. psikolog falan arayısına girdik baktık cok pahalı ve okuduum heryerde bu hastalığın psikolojik olduğu yazıyordu madem kendimde bitiyor iş o zaman kendi kendime yeneyim dedim. Ve iki kere asılama yaptırdım elhamdulillah. hiç bişekilde alet falan kullanmadım eşimle hallettik hep önce o yavas yavas alıştırdı durmasını istediğim yerde durdu devam etmesini isteyince etti. Sonra ben de kendime sürekli “ordan bebek cıkıyor orası cok geniş sana zarar vermez eşin” telkini verdim. Bunu astıktan sonra doktor için de aynı sekilde “doğum yapacaksın doktor sana zarar vermeyecek sakin ol” diyip nefes egzersizleri yaptım. Hep doktordayken “ 10 dk sonra cıkıp gidicem burdan en fazla ne olabilir ki?” Diye düşünerek kendi korkumu bastırdım ve gerçekten hiç bi şekilde acı hissetmiiyorum artık . Bence bu hastalıkta insana yardım eden sadece kendisidir. Lütfen kendinize güvenin ve sakin olun

Kızlar ilk iki dilator girdiiii ikinci içimde bekletiyorummm napmam lazım simdi
İleri geri tak çıkart etrafında daire çiz ve kendini asla kasma rahat bırak kuzumm
Gülü koklar gibi nefes alamama üçler gibi nefes vererek yap bunları

Harikasınn nefes al ver kendini telkin et tebrik et bravo sanaa
Uyuşturucu sprey sıktım ve yerini bulunca kaydı gitti canım hiç acimadi ama bu kadar girdi kızlığa gelmedi mi anlamadım Ayy başardım galiba bunuu 4 e hemen mi gecmeliyim 4 biraz korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…