- 20 Eylül 2022
- 411
- 799
- 33
- 26
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.001
Bende öyle aşırı baskı hissi de olmuyor ama bacaklarımı yeterince açamıyorum o anda bacaklara odaklanınca nefes alıp vermeyi de unutuyorum daha da sıkıntılı bir hal alıyorAcı yok :) Sadece baskı var korkma ittir canımO acı dediğinde idrar kesesine yapılan baskıdan oluşan bi yanma inan bikaç defadan sonra olmuyor yanma
eşinle denemeden önce aparatlarla çalışma yapıyor musun? yapıyorsan kaç dk ?Aynı durumları bende yaşıyorum aparatların 4 boyutunu da almakta bir sıkıntı yaşamıyorum ama eşimle olurken bacaklarımı kasıyorum kendimi rahatlatamıyorum bunun için napmam lazım yardım lütfen
Kendini sadece rahat bırak yani eşine güvenmeyi öğrenmen lazım. Zamanla o bacakları kapatma olayı da bitiyor. Aparatları kendin mi çalışıyorsun?Bende öyle aşırı baskı hissi de olmuyor ama bacaklarımı yeterince açamıyorum o anda bacaklara odaklanınca nefes alıp vermeyi de unutuyorum daha da sıkıntılı bir hal alıyor
Doktor vermişti şuan kendim kullanıyorum doktorla denerken iyiydi herşey 5,6 ay eşimle ayrı kalınca işi nedeniyle başa döndü herşeyKendini sadece rahat bırak yani eşine güvenmeyi öğrenmen lazım. Zamanla o bacakları kapatma olayı da bitiyor. Aparatları kendin mi çalışıyorsun?
Yapıyorum küçükten başlıyorum 4. Boyut harici diğerlerine 3,5 dk 4.boyut 10 dk falan o sırada daha genişlemiş oluyor, uç kısmı giriyor zaten ama ben kastıgım ve bacaklarımı kapattığım için eşime engel oluyorumeşinle denemeden önce aparatlarla çalışma yapıyor musun? yapıyorsan kaç dk ?
3ü bi 15 dk falan çalış, 4ü 15 dk içinde tut. 15 kere tak çıkart yap yani bi 30-40 dk çalış. Evet engel olman normal bir durum ama biraz cesaretli ol izin ver kapatma inan geçecek hepsi. Arkada tv de alakasız bi müzik falan aç kafan oraya odaklansınYapıyorum küçükten başlıyorum 4. Boyut harici diğerlerine 3,5 dk 4.boyut 10 dk falan o sırada daha genişlemiş oluyor, uç kısmı giriyor zaten ama ben kastıgım ve bacaklarımı kapattığım için eşime engel oluyorum
Asla yenmeden yapmayın. Şu anda bu sorun çok daha mühim. Hamile kalsanız zaten ilişki yasağı olacak. Yendikten sonra da 2 ay korunun mutlaka. Tüm hayatınızı etkileyebilecek bir sorun bu. Bu da sizin motivasyonunuz olur, yenersem 2 ay sonra bebek çalışmasına başlayabilirim dersin. Hem yaşın daha genç, ben bu yaşta bile hala düşünmüyorum çocuk, önce evliliğin herşeyin tadını çıkartmalı. Ne kadardır evlisiniz?Pekieşim çoçuk istiyor aslında bende istiyorum bu günler de ovülasyon dönemim başarabilir miyim acaba
1 yıldır evliyiz 24 yaşındayım ama eşimin yurt dışı görevleri oluyor yılda 4,5 ay o yüzden istiyor bende yalnız ne kadar üstesinden gelebilirim bilmiyorumAsla yenmeden yapmayın. Şu anda bu sorun çok daha mühim. Hamile kalsanız zaten ilişki yasağı olacak. Yendikten sonra da 2 ay korunun mutlaka. Tüm hayatınızı etkileyebilecek bir sorun bu. Bu da sizin motivasyonunuz olur, yenersem 2 ay sonra bebek çalışmasına başlayabilirim dersin. Hem yaşın daha genç, ben bu yaşta bile hala düşünmüyorum çocuk, önce evliliğin herşeyin tadını çıkartmalı. Ne kadardır evlisiniz?
Bence de atın ve tüm hızınızla hergün çalışın. Ben aynışi
Aynen canım dün baya çalıştım 30 dakikanın 20 sini 4. Aparatla çalıştım iyi oldu hedefim hafta sonu inşallah eşli deneme bakalım ne olacakBence de atın ve tüm hızınızla hergün çalışın. Ben aynı
Bence de atın ve tüm hızınızla hergün çalışın. Ben aynışi
En önemlisi yenmen, gerekirse eşinle sende git gidebiliyorsan. Bir daha ne zaman gidecek eşin?1 yıldır evliyiz 24 yaşındayım ama eşimin yurt dışı görevleri oluyor yılda 4,5 ay o yüzden istiyor bende yalnız ne kadar üstesinden gelebilirim bilmiyorumŞuan vajinismusdan kurtulayım da en hayırlı zamanda gelir bebiş
En önemlisi eşli deneme öncesi 3 ve 4. aparatı iyice çalışman. 4. aparatı da içinde 15 dk falan sabit beklet .Kızlar ya eşli denemede önerileriniz ve tavsiyeleriniz nedir bende artık yavaştan eşliye geçim diyorum
Eşimle gidemem askeri personel çünkü3ü bi 15 dk falan çalış, 4ü 15 dk içinde tut. 15 kere tak çıkart yap yani bi 30-40 dk çalış. Evet engel olman normal bir durum ama biraz cesaretli ol izin ver kapatma inan geçecek hepsi. Arkada tv de alakasız bi müzik falan aç kafan oraya odaklansın
Allah kavuştursunEşimle gidemem askeri personel çünküyaklaşık 2-3 aya gidecek .
Evet evet hiç korkma normal bunlar :) zamanla aşacaksın ve başa dönmeyeceksinKızlar ben geçengün yendiğimi yazmıştım buraya ama her ilişkiden önce bi kaygı oluyo acaba buseferde olucakmi ya yapamazsan diye bunları düşünüyorum sürekli başa dönmekten korkuyorum yapabiliyorum ama hergunde düsünüyorum sizde oluyomuydu böyle kaygılar tekrar başa dönmem dimi
Çok normal canim. Ben yendigim donemde Her gun iliski oluyodu o sayede cabuk alistim aralikta yeneli 2 sene olacakKızlar ben geçengün yendiğimi yazmıştım buraya ama her ilişkiden önce bi kaygı oluyo acaba buseferde olucakmi ya yapamazsan diye bunları düşünüyorum sürekli başa dönmekten korkuyorum yapabiliyorum ama hergunde düsünüyorum sizde oluyomuydu böyle kaygılar tekrar başa dönmem dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?