- 20 Eylül 2022
- 411
- 799
- 33
- 26
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #258.021
Tamamdır çok teşekkür ederimAllah kavuştursun Bu yeterli bir süreç. Bu akşamdan itibaren denemelere devam edin olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır çok teşekkür ederimAllah kavuştursun Bu yeterli bir süreç. Bu akşamdan itibaren denemelere devam edin olur mu?
Tamam canım inşallah bi deniycem işte umarım hayal kırıklığı olmazEn önemlisi yenmen, gerekirse eşinle sende git gidebiliyorsan. Bir daha ne zaman gidecek eşin?
En önemlisi eşli deneme öncesi 3 ve 4. aparatı iyice çalışman. 4. aparatı da içinde 15 dk falan sabit beklet .
Çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulasıntubaaa46 canım çok yardımcı olamadım sana ama burada yaz arkadaşlarım yardım eder
Kızlar bende hastaymm salı gününden beri dünyaca olan bir salgınmış bu ishal ateş bulantı titreme toparlanamadım.Dikkat edin kendinize.
İnşallah toparlanıp geleceğiM
Biraz cesaret ve inat, inan çok güzel olacak.Tamam canım inşallah bi deniycem işte umarım hayal kırıklığı olmaz
Aaa sende mi yakalandın ya. Bizim ofiste de 1 kişi ailece oldu işe gelemiyor. Çok geçmiş olsun canımm toparlan çabucaktubaaa46 canım çok yardımcı olamadım sana ama burada yaz arkadaşlarım yardım eder
Kızlar bende hastaymm salı gününden beri dünyaca olan bir salgınmış bu ishal ateş bulantı titreme toparlanamadım.Dikkat edin kendinize.
Kendini kastığın için olmuştur canım, takılma.Kızlar size bişey danışacağım eşimle bugün yine denedik ve olmadı birleşme ben kendimi geri çektim eşimi ittim yine neyse sonra tekrar deneriz dedik ben hemen ardından WC ye gittim ve benden adet kanaması gibi bir kanama geldi yanma oldu birde adetime daha 2 hafta var halbuki erken olmam hiç 32 günde bir oluyorum ilk defa böyle birşey yaşadım sebebi ne olabilir ki aklıma takıldı doğrusu
Geçmiş olsun aşkımmmm rabbim safi ismi ile şifa versin insallahhtubaaa46 canım çok yardımcı olamadım sana ama burada yaz arkadaşlarım yardım eder
Ahucummm merhaba çok uzun zamandır girmedim seni çok merak ettim hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah vajinusmusu tam olarak yenebildinmiCanım uzun zamandır buraya girmiyorum resmen unutmuşum ben 17 haftalık hamileyim hamdolsun. Vajinusmus konusuna gelince başta girişte kastığım için zorlanıyoruz sonuç olumlu ama hala girişte rahat olup kendimi bırakamıyorum
Çok sağol canım beniimÇok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulasın
Hemde ne yakalanma kuzum.Ben uzun süredir böyle rahatsızlanmadım.İnşallah toparlanıyorum.Gözüm hep uykuda geçecek teşekkür ederim çiçeğimBiraz cesaret ve inat, inan çok güzel olacak.
Aaa sende mi yakalandın ya. Bizim ofiste de 1 kişi ailece oldu işe gelemiyor. Çok geçmiş olsun canımm toparlan çabucak
Oy sağol umutlum geçiyor inşAllah sen naptın iyisin demiGeçmiş olsun aşkımmmm rabbim safi ismi ile şifa versin insallahh
İyiyim birtanem bende sen nasılsın kuzum şimdiOy sağol umutlum geçiyor inşAllah sen naptın iyisin demi
Buranın enerjisi güzelligi geldi gönlüm açıldıKızlarr çalışmalar nasıl gidiyor herşey yolunda mı hadi güzel haberler alalım inşAllah
Hamd olsun kuzum gözüm azda olsa açıldı.Rabbim sağlığımızdan geri koymasın bizleri çiçeğimİyiyim birtanem bende sen nasılsın kuzum şimdi
Amin güzelligim amin inşallah rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın herkese iyilik sağlık versin inşallahHamd olsun kuzum gözüm azda olsa açıldı.Rabbim sağlığımızdan geri koymasın bizleri çiçeğim
Oyy canımsınnn umutlumm beniimBuranın enerjisi güzelligi geldi gönlüm açıldı
İnşallah balım insallahhh kuzU bu ay varmı birşeylerOyy canımsınnn umutlumm beniim
Bol bol enerjimizi alacaz inşAllah
Bu ay hastalıkla sekteye uğradım kuzumm sanmıyorum tek ilişkiyleİnşallah balım insallahhh kuzU bu ay varmı birşeyler
Dualrim seninle balim her zamanBu ay hastalıkla sekteye uğradım kuzumm sanmıyorum tek ilişkiyle