• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selammm umarım iyisinizdir..Ben çok fena grip oldum ama eşli denemeye devam🤗geçen akşam denedik baskı azalıyor ama işte ben hemen olsun bitsin istediğim için isteksiz oluyorum kasıyorum kendimi ama her denemede daha rahat oluyor,bu akşam yine deneyeceğiz bu arada regl de gecikti sanırım çok stres yaptım son birkaç gündür ama şükür herşey yolunda yinede..Umarım çok daha güzel olur herşey🌸🌸

Selammm umarım iyisinizdir..Ben çok fena grip oldum ama eşli denemeye devam🤗geçen akşam denedik baskı azalıyor ama işte ben hemen olsun bitsin istediğim için isteksiz oluyorum kasıyorum kendimi ama her denemede daha rahat oluyor,bu akşam yine deneyeceğiz bu arada regl de gecikti sanırım çok stres yaptım son birkaç gündür ama şükür herşey yolunda yinede..Umarım çok daha güzel olur herşey🌸🌸
Ben hala ilişki sırasında hala korkiyorum bu korku benden hiç gitmiyor

evet çok düzenli reglim, akıntı daha mı fazla oluyor o dönem ve ağrı mı oluyor
Karın ağrısı bazen oluyor hatta kasık ağrısını daha rahat hissedersin yumurta akı gibi uzayan şeffaf bir akıntı olduğunda bilki yumurtlama dönemindesin canımm

A ayse669 canım bak burası aktif bir Topik
Burada senin gibi bir sürü arkadaş var Yenenler de var çoğumuz burada aparat seti ile ve egzersizlerle yendik. Bu sayfalardan geriye doğru git bazı cümleler sana eminim cesaret verecek takıldığın yerde de yazabilirsin

Back