- 20 Aralık 2020
- 17.151
- 2
- 76.186
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #258.041
Allah razı olsunn balımmm bir gün buraya onu yazıcaz inşAllah benimde dualarım hepinizleDualrim seninle balim her zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunn balımmm bir gün buraya onu yazıcaz inşAllah benimde dualarım hepinizleDualrim seninle balim her zaman
Allah razı olsun birtanem inşallah yazacaz inşallahAllah razı olsunn balımmm bir gün buraya onu yazıcaz inşAllah benimde dualarım hepinizle
Ay di mi o olmayınca eksik oluyor buralar TiniminimavihanimBuranın enerjisi güzelligi geldi gönlüm açıldı
Evet bitanemmmm hepiniz iyi ki varsinizAy di mi o olmayınca eksik oluyor buralar Tiniminimavihanim
Ben hala ilişki sırasında hala korkiyorum bu korku benden hiç gitmiyorSelammm umarım iyisinizdir..Ben çok fena grip oldum ama eşli denemeye devamgeçen akşam denedik baskı azalıyor ama işte ben hemen olsun bitsin istediğim için isteksiz oluyorum kasıyorum kendimi ama her denemede daha rahat oluyor,bu akşam yine deneyeceğiz bu arada regl de gecikti sanırım çok stres yaptım son birkaç gündür ama şükür herşey yolunda yinede..Umarım çok daha güzel olur herşey
ay hepimiz iyi ki varızEvet bitanemmmm hepiniz iyi ki varsiniz
Canımsınay hepimiz iyi ki varız
Korunan arkadaşlar nasıl korunuyorsunuz? 5ay önce przevatifle
Benden sizden ayrı olunca böyle eksik hissediyorum mayamm inan ama iyim bugün şükürAy di mi o olmayınca eksik oluyor buralar Tiniminimavihanim
Ay çok şükür, Rabbim bir daha yaşatmasınBenden sizden ayrı olunca böyle eksik hissediyorum mayamm inan ama iyim bugün şükür
Aminn bitanemmAy çok şükür, Rabbim bir daha yaşatmasın
işte o riskli günleri programa bakarak anlıyorum ama ne kadar doğru veri veriyor bilmiyorum.Aminn bitanemm
Kuzum hani riskli günler dışında daha dikkatli olun mesela o günleri es geçin hayırlısı olsunn inşallah
Şöyle düşün kuzum düzenli bir regl döngün varsa az çok tutuyor birde akıntından anlarsın çoğu zamanişte o riskli günleri programa bakarak anlıyorum ama ne kadar doğru veri veriyor bilmiyorum.
evet çok düzenli reglim, akıntı daha mı fazla oluyor o dönem ve ağrı mı oluyorŞöyle düşün kuzum düzenli bir regl döngün varsa az çok tutuyor birde akıntından anlarsın çoğu zaman
Karın ağrısı bazen oluyor hatta kasık ağrısını daha rahat hissedersin yumurta akı gibi uzayan şeffaf bir akıntı olduğunda bilki yumurtlama dönemindesin canımmevet çok düzenli reglim, akıntı daha mı fazla oluyor o dönem ve ağrı mı oluyor
aman aman tamam sağol canımKarın ağrısı bazen oluyor hatta kasık ağrısını daha rahat hissedersin yumurta akı gibi uzayan şeffaf bir akıntı olduğunda bilki yumurtlama dönemindesin canımm