Selam,
Ben forumda yeni sayılmam. 2 aydır sayfanın mudavimi oldum ama ancak yazmaya cesaret edebildim.
2 aylık evliyim ve bende sanırım vajiliyim. Sanırım diyorum, çunku doktor muayenesinden geçmedim. Ama anlatılan sıkıntıları bende birebiir yaşıyorum. Hatta bazen, cumle halıne getiremediğim ama hissettiğim durumları, birilerinin yazdıklarında okuyup; ya işte bende tam olarak bunu yaşadım diyorum.
Yazdıklarınızı okudum hemde ilk günden bugüne. Artık ilk günkü kadar korkmuyorum.
Dahası aşabileceğimi düşünüyorum. Dürüstçesi aşmak zorundayım. Kendim yapmalıyım çünkü doktorların istedikleri paraları vermem mümkün değil. En az isteyen 2500TL ile başlıyor ve Dr. Ulusoy vb. doktorlar 4500TL istiyor.
Yazıklarınız, adım adım herşeyı anlatmanız, bende epey ilerleme sağladı. Bahsettiğiniz ilaçları aldım. Sadece kayganlaştırıcıyı kullandım ve parmak egzersizlerini 3 parmağa kadar getırdım. P..s ile denemem başarısızlıkla sonuçlandı ne yazıkki, yıldığım anda gelip yeniden yazılanları okudum. Bu defa emla krem ile deneyeceğim. İlaçsız, normal sürecinde olsun diye çok uğraştıma ama olmadı.
Umarım bende yakın zamanda "yaptım" diye halay çeken avatarları kullanabilirim.
İnsallah hepimiz kurtuluruz. mafoldumben