Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın ama ben o egzersizleri yapamıyorum işte.. parmaktansa bence p... denemesi çok daha kolay..ruhsal olarak bana öyle geliyo..başka egzersiz şekli yokmu eşim yokken yapabileceğim parmak dışındaa

Evet gerçektende başta bi çok kişiye itici geliyor.Ama inan ilk denemeyi yapıp başarıyı görmeye başladıktan sonra alışıyorsun.İnsan hayatta nelerle başetmiyorki.Bilemiyorum ama psikolojik olarak o anda farklı şeyler düşünebilirsin.Ama yok illada yapamam dersen.Ben bilmiyorum ama bu sitedeki bazı arkadaşlar yanlış yazmama umarım DİLATÖR diye bi alet kullandılar.P...e benzeyen bi ürünmüş.Geçen sayfalarda arkadaşlar nasıl temin ettiklerini anlatmıştı.İstersen birde onu araştır.Umarım Bir an önce çözrsin sende bu sorunu ...a.s.

Selam,
Ben forumda yeni sayılmam. 2 aydır sayfanın mudavimi oldum ama ancak yazmaya cesaret edebildim.

2 aylık evliyim ve bende sanırım vajiliyim. Sanırım diyorum, çunku doktor muayenesinden geçmedim. Ama anlatılan sıkıntıları bende birebiir yaşıyorum. Hatta bazen, cumle halıne getiremediğim ama hissettiğim durumları, birilerinin yazdıklarında okuyup; ya işte bende tam olarak bunu yaşadım diyorum.

Yazdıklarınızı okudum hemde ilk günden bugüne. Artık ilk günkü kadar korkmuyorum.

Dahası aşabileceğimi düşünüyorum. Dürüstçesi aşmak zorundayım. Kendim yapmalıyım çünkü doktorların istedikleri paraları vermem mümkün değil. En az isteyen 2500TL ile başlıyor ve Dr. Ulusoy vb. doktorlar 4500TL istiyor.

Yazıklarınız, adım adım herşeyı anlatmanız, bende epey ilerleme sağladı. Bahsettiğiniz ilaçları aldım. Sadece kayganlaştırıcıyı kullandım ve parmak egzersizlerini 3 parmağa kadar getırdım. P..s ile denemem başarısızlıkla sonuçlandı ne yazıkki, yıldığım anda gelip yeniden yazılanları okudum. Bu defa emla krem ile deneyeceğim. İlaçsız, normal sürecinde olsun diye çok uğraştıma ama olmadı.
Umarım bende yakın zamanda "yaptım" diye halay çeken avatarları kullanabilirim.

İnsallah hepimiz kurtuluruz. mafoldumben

canım ben de 2 aylık eyliyim ve yapamadım hala.kızlık duruyo yani.sen parmak egzersizlerini nasıl başardın kızlığa zarar vermedi mi.bi de arkaşlar hepinize bişey sormak istiyorum aynayı alıp oraya baktığımda küçük pembe-kırmızı arası bi et parçaı tam ortada vajinanın girişinde duruyo sizce kızlık zarı dediğimiz bu mu???çünkü oraya dayananıca canım acıyo ve bıraktırıyorum eşime???

kizlar emla kremim geldi buyuk kutu icinde 5 tane war.. bugun denicem bakalim kaydirigubbakcemile2
zemuszemusohhh super hadı bakalım guzel haberler ıhsallh bende ılk surmade hafıf bır yanma oldu bıraz dur gecıyo hemen belkıde sana olmus kolay gelısn:teselli:

Arkadaşlar. Bende vagisnusmus illetini 8 sene çekip daha sonra bu sıkıntıdan kurtulup, kucağıma bebeğimi alanlardanım. Bu yüzden sizinle bilgilerimi paylaşmak istedim. Bende bu sonuca ulaşmadan önce girmediğim internet sayfası ve araştırma kalmadı. Taki Saygın Micozkadıoğlu'na rastlayana kadar. O harika bir doktor. Tam anlamıyla işinin erbabı yani. Kesinlikle bu hasatlığı çekenlere sesleniyorum. Lütfen vakit kaybetmeyin. Vaginismus tedavi edilebilir bir hastalık. (heleki böyle Saygın Bey gibi doktorlarımız varken). Artık bu sıkıntıyla yaşamaktan vazgeçin lütfennn. Bu konuyla ilgili sorularınızı bilgim dahilinde cevaplamaya çalışıcam. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

ya doktora gitmeden de kurtulan arkadaşlarımız var yaniii o kadar para vermeye değmezz biz burda dokotra giden arkadaşlardan öneriler alarak yenmeye çalışıyoruz doktorda aynı şeyleri söyleyecek egzersiz diyecek ne gereği var para babalarına para kaptırmaya :kızgın: ilk önce kendiniz çaba harcamadan doktora güvenmeyin derim ..burda doktor dokotor dolaşıp hala tedavi olamayan arkadaşlarımız varr neden çünkü bireysel çaba sarfetmemiş..dokotr sihirbaz mı yahu ol deyince oluverecek yapmayın allah aşkına kafamçokkarıştı

evet inan canım ömrümden ömür gitti. Şu an okadar mutluyumki, benim için hayal olan bir kızım var. Bunun için Saygın Bey'in ismini verdim. Önce Allah'ın sonrada onun sayesinde benliğimi kazandım. Tüm bilgilerimi bu sorunu yaşayanlarla paylaşmak istiyorum, çünkü ben gerççekten çok üzüldüm ve sıkıntılar çektim. Düşünsenize eşimle boşanma noktasına geldik. EE hangi erkek 8 sene karısıyla birlikte olmayıp sesini çıkarmazki

peki siz burayı okumuşsunuzdur burda yazılanları. sizin bildiğiniz bizim bilmediğimiz şeyler varsa yani diğer arkadaşların tavsiyelerinden farklı buraya eklerseniz seviniriz. doktora gidecek arkadaşlar gider gidemeyenlerede faydanız olabilir.genelde doktora gidenler parmak egzersizlerini yazıyor.onun dışında sizin eklemek istediğiniz bişeyler varsa farklı yardımcı olun lütfen.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yazdıklarınızı biraz okudum ben o bölgeye parmak sokmaktan çok korkuyorum, yalnız ilişki sırasında rahatladıktan sonra p. girmesinden korkmuyorum, ama ilk başlarda yani 2 senelik evliyim gerdek gecesinde çok korkkuyordum o işten de şimdi Allah ' şükür yendim biraz ama parmağı asla sokamam gibi geliyor bana yardımcı olurmusunuz benim durumum nedir? parmak sokulmasından çok korktuğum için dr. muanesinden de çok korkuyorum şimdi 3 aylık hamileyimde normal doğum istiyorum ama sürekli muane olacağımdan çok korkuyorum doğum anından... bana bir akıl verin...

seninki vaji falan değil muayene korkusu ..muayenede parmak sokluacağı için parmak denemesi yapmak istiosan ve otomatik olarak kasılıyosun ama p..s de çok rahatsın. öyleyse bu vaji değil arkadaşım benim bütün tanıdığım normal insanlar yani sorunsuz ilişkiye girebilenler parmaktan korkuyor :kedi:

ooff kizlar ben 1 parmagi hallettim rahatca girdi 2 parmagi nasil yapicamm canim acirsaaa emla kremini nasil kullaniyorsunuz :gitme:

arkadaşlar siz bu forumu sonuna kadar okumadınız mı yaa ben meraktan hepsini okumuştum ama hep aynı sorular dönüp duruyoo...tek parmağını yerleştiriken kenarlarına heryerine emla sür tek parmağını öyle içeri all emlayı sürmüş olursun işte..2 parmağı küs şeklinde alan var , ben yanyana olacak şekilde almıştım

Canım bunu hiç dert etme.Bunu avantaja çevirebilirsin.Eşin olmadığı süre boyunca egzersizlere devam et.Sonucu eşine güzel bi sürpriz olacaktır.Kulakları çınlasın DENİZCEK de benzer durumdaydı.O okadar rahattıki bunları giç dert etmedi eşinin olmadığı sürece egzersiz yapmıştı ve eşi geldiğinde başarmışlardı..Bende kendime hep denizcek i örnek almışımdır...Denizcek öpüyorumbu arada seni kaydirigubbakcemile3

canım bitanem benimm opuyorumnanaktan
ahh ahh bu koca beni gidişiyle uzaklara hep üzüyo ama
o ay egzersizlerimi yaptım amaaa kafaya koydum, dedim eşim bu ay geldinde süpriz yapcam ona :eek:
ÖZLEMCİM ben sana eşin gitmeden yap maya çalış demiştim
ama eşim yurt dışına gidicek deyince aylarca falan gelmez belki diye düşündüm
ama ayda bir iki defa gelecekse
ilk gelişine kadar kendini hazırlayabilirsin
her zaman yazıyorum zaten o anda cesaret egzersizlerin faydası ve özlem (şehvet)gerekli :kedi:
normalde dr ler bile diyolar zaten egzersiz sırasında eşinizle herhangi bişecikk yapmayın diye :asigim:

yok hayır henuz yenemedım ama ck ılerleme kaydettım su an pe.... asamaısnda 3 kez denemem ama tam olarak olmuyor ılk yaptıgımda yarııs 2. bıraz daha fazla olabıldı kendımı kasıyorum ılıskıden sonra bacaklarımı o kadar kasdııgmı farkedıyorum cunku agrıyorlar ben hala egzersızlerı denıyorum her aksam denıyorum ben kafaya koydum yenıcem ve ıhsalah hepımız normal kadınlar gııb olucaz ve eslerımızı mutlu edebıloıcez ALLAHın ıznıyle:Saruboceq:

cnm dediğim kremi aldınmı ne alemdesin hala aynı mı

haklısın ama ben o egzersizleri yapamıyorum işte.. parmaktansa bence p... denemesi çok daha kolay..ruhsal olarak bana öyle geliyo..başka egzersiz şekli yokmu eşim yokken yapabileceğim parmak dışındaa

cnm madem sana ruhsal olarak p..s daha rahat geliodu niye vajili oldun o zaman sorabilir miyim CADIARZU bi de parmak dışında dlatör , mum vs ile deneyebilirsin.ben mum da daha rahatım mesela a.s

hamileymişim ...ne yapcam ben vajiyi çok canım sıkılıyor

cnmmmmmmmmm tebrik ederimmmm ..canım sorması ayıptır nasıl oldu yani korunmamış mıydın, yada kondom falan , yani nasıl oldu içe boşalarak mı gerçekleşti? ya arkadaşlar bide şey sorcam ya zevk suyundan hamile kalınıyo mu? :kedi:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yazdıklarınızı biraz okudum ben o bölgeye parmak sokmaktan çok korkuyorum, yalnız ilişki sırasında rahatladıktan sonra p. girmesinden korkmuyorum, ama ilk başlarda yani 2 senelik evliyim gerdek gecesinde çok korkkuyordum o işten de şimdi Allah ' şükür yendim biraz ama parmağı asla sokamam gibi geliyor bana yardımcı olurmusunuz benim durumum nedir? parmak sokulmasından çok korktuğum için dr. muanesinden de çok korkuyorum şimdi 3 aylık hamileyimde normal doğum istiyorum ama sürekli muane olacağımdan çok korkuyorum doğum anından... bana bir akıl verin...

siz normal ilişkiye girebiliyorsunuz ve parmak sokamıyor musunuz.biz p....i yapamıyorken bizede ne kadar zor geliyordu parmak sokmak bi düşünün.parmağınızı neden sokmak istiyorsunuz anlamadım.doktor bana hamileyken parmakla egzersizin enfeksiyona sebeb olabileceğini söyledi.sizin korktuğunuz durumdan şimdi bende korkuyorum...deneme yapmaktan korkuyorum.mafoldumben

albenim canım nasılsın
reklam kokusu geldi burnuma sanki dimi :sinifsinif:

canııım benim iyiyim allaha şükür ama regl oldum şimdide opuyorumnanaktan canııııım özletme kendini sık gir yahuuuu ...he yaa walla reklam yapıp duruolar biz bilmioz mu Haydarı,Cemi,yok bilmemm neyiii allah allah :)

X