- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.601
BILIYORUM CK ZOR AMA tek cagre bu uzgunum hepımız ıcın ck zordu ama ınan o kadar korkunc bır sey degıl senı ck ıyı anlıyorum bende belkı bı 10 gun once boyle yazan bırını gorsem tabı derdım sana gore oyle ama lutfen bıraz cesaret gerekıyor kı ınanın ben yapabıldıysem bu egzersızlerı hepınız yapabılırsınız sadece ck sakın olamk lazım derın nefes ck onemlı ve ck yavas denemek lazım ılk ... ben kızlık zarı aldırmaya kalktım bır suru para randevuyu aldım o gece duusndum pekı aldırınca yapıcakmıyım hayır yapamıycam cunku korkuyorum ve hayalelrımde gııdcektı paramla beraber ıyıkı yapmamıısm hersey beynımızde yeterkı o dusunceye dur dıyebıleyım onun ıcınce cesaret ve ıannmak ck onemlı belkı yıllar sonra bu gunlerı dusundugumuzde gulucez ıhsalah tez vakıtte hepımız kurtuluruz :gitme:ya parmaksız olmayacakmı bu iş ??? ben yapamıyorum hala parmakla((cumartesi günü doktora gidicemm..umarım parmak egzersizi vermezz....adama telefonda bile söledim parmak egzersizi verceksen boşuna gelip para vermiyelim dedim...sizi görmem lazım diyoo offff ya deli olcam...kesin o da parmak egzersizi vericek ...