Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmak egzersizinden bu kadar korkmayın ya.madem başka şeylerlede oluyor onları deneyin.zamanınız boşa geçmesin bi adım atın ondan sonrası yavaş yavaşta olsa geliyor. kimse oraya parmağını bayıla bayıla sokmadı ilk başta.bakın doktora giden arkadaşlar ne diyor doktor oraya parmağını soktuğunda anlamamışlar bile.sizde kayganlaştırıcı jeller alın bazı arkadaşlar adlarını yazıyor.aynı bende sizin gibiydim yapamam parmağı sokmaktansa p...le yaparım diyordum..ama yaptım benim gibi yapan çok kişi var..ay siz yapamam dedikçe bana fenalık geliyor kusura bakmayın kızcaksınız belki ama...

parmak egzersizinden bu kadar korkmayın ya.madem başka şeylerlede oluyor onları deneyin.zamanınız boşa geçmesin bi adım atın ondan sonrası yavaş yavaşta olsa geliyor. kimse oraya parmağını bayıla bayıla sokmadı ilk başta.bakın doktora giden arkadaşlar ne diyor doktor oraya parmağını soktuğunda anlamamışlar bile.sizde kayganlaştırıcı jeller alın bazı arkadaşlar adlarını yazıyor.aynı bende sizin gibiydim yapamam parmağı sokmaktansa p...le yaparım diyordum..ama yaptım benim gibi yapan çok kişi var..ay siz yapamam dedikçe bana fenalık geliyor kusura bakmayın kızcaksınız belki ama...
kesınlıkle ck haklıısn hıc bıırmız bayılarak yapmıyoru ben kendı aglaya aglaya yapıyordum.. parmakla baslayacagızkı yol alabılelım yksa yapamam dıye dıye aylar gecer sonra ck pısman oluruz ınanın aslında ck basıt sadece kararlı olun vee bır kez basına gecın ama vazgecmeyın hıc korkulcak gıbı bır sye degıl sımdı keske dıyorum bosuna bır yılım gıttı keske daha evvel baslasaydım sıdmı ben pe.. asamasındayım bır kac kez denedım her yapmaamda daha ıyıye gıdıyorum buugnde denıycem :eek: dua edelım bır bırımıze IHSAALH HEPSI GERIDE KALCAK :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya parmaksız olmayacakmı bu iş ??? ben yapamıyorum hala parmakla:KK43:((cumartesi günü doktora gidicemm..umarım parmak egzersizi vermezz....adama telefonda bile söledim parmak egzersizi verceksen boşuna gelip para vermiyelim dedim...sizi görmem lazım diyoo offff ya deli olcam...kesin o da parmak egzersizi vericek ...
BILIYORUM CK ZOR AMA tek cagre bu uzgunum hepımız ıcın ck zordu ama ınan o kadar korkunc bır sey degıl senı ck ıyı anlıyorum bende belkı bı 10 gun once boyle yazan bırını gorsem tabı derdım sana gore oyle ama lutfen bıraz cesaret gerekıyor kı ınanın ben yapabıldıysem bu egzersızlerı hepınız yapabılırsınız sadece ck sakın olamk lazım derın nefes ck onemlı ve ck yavas denemek lazım ılk ... ben kızlık zarı aldırmaya kalktım bır suru para randevuyu aldım o gece duusndum pekı aldırınca yapıcakmıyım hayır yapamıycam cunku korkuyorum ve hayalelrımde gııdcektı paramla beraber ıyıkı yapmamıısm hersey beynımızde yeterkı o dusunceye dur dıyebıleyım onun ıcınce cesaret ve ıannmak ck onemlı belkı yıllar sonra bu gunlerı dusundugumuzde gulucez ıhsalah tez vakıtte hepımız kurtuluruz :gitme:

sağol canım mesajın için.bana ümit ve çok büyük cesaret verdin.ben bir de cem keçenin kitabını sipariş ettim bugün yüzde 90 çözüm sağlar diyo,egzersizleri falan herşeyi yazıyomuş.yapamam diye çok korkuyodum ama burda benim gibi olup da başarabilenleri okudukça bende yapabilirim diyorum.sağol baharcım mesajın için

sağol canım mesajın için.bana ümit ve çok büyük cesaret verdin.ben bir de cem keçenin kitabını sipariş ettim bugün yüzde 90 çözüm sağlar diyo,egzersizleri falan herşeyi yazıyomuş.yapamam diye çok korkuyodum ama burda benim gibi olup da başarabilenleri okudukça bende yapabilirim diyorum.sağol baharcım mesajın için
ccnm ben cem kecenın kıtabını aldım ck guzle bır kıtab tavsıye ederım mutlaka oku ınsanı rahatlatıyor eger gercekten ıstesen basarrsın..alkisalkisalkis

gunaydın kızlar ya dun pe.. deneyımını yasamka ıstedık prezarvatıf kullandım ya ınanılmaz bır yanma hıssettım gozumden yas aktı nıye olduugnu anlamadım bunu yasayan varmı neden oldu kı.. yapamadım zaten :1no2:

kizlar dun 2 parmak denedim bir bogumluk anca girdi :gitme:

canım, iki parmak denerken parmağını küs şeklinde yapabilirsin ilk olarak..
bol jel sür ve derin nefes al verirken ıkın ve parmağını ilerlet ıkınırken.. bunun faydasını çok görüceksin.. haa birde mutlaka aşağı yön verin popo yönüne yani..
birde şunu unutmayın hangi aşamada olursanız olun her zman p..de deneyin.. vajinin alışması lazım siz hiç ilerlemeseniz bile denemelerin size çok faydası olucaktır..
ben iki parmak iki boğum yapmadan başardım.. yani boğumlara takılı kalmamak lazım, her fırsatta p..de deneyin mutlaka

gunaydın kızlar ya dun pe.. deneyımını yasamka ıstedık prezarvatıf kullandım ya ınanılmaz bır yanma hıssettım gozumden yas aktı nıye olduugnu anlamadım bunu yasayan varmı neden oldu kı.. yapamadım zaten :1no2:

Canım benimde ilk deneyimlerimde içerde yanma oluyordu.Bunu yaşayan bazı arkadaşlarda vardı.Sanırım orası yavaş yavaş alışıyor bu duruma.Ama o yanma p... tamamen girdikten bir süre sonra geçiyor.Tabi kuruluklada alakalı olabilir.Jek kullanımını ihmal etme..Başardıktan sonrada ara vermeyin ki iyi ce alışasınız bu duruma ..

Canım benimde ilk deneyimlerimde içerde yanma oluyordu.Bunu yaşayan bazı arkadaşlarda vardı.Sanırım orası yavaş yavaş alışıyor bu duruma.Ama o yanma p... tamamen girdikten bir süre sonra geçiyor.Tabi kuruluklada alakalı olabilir.Jek kullanımını ihmal etme..Başardıktan sonrada ara vermeyin ki iyi ce alışasınız bu duruma ..
ya ama bu yanma normal pe... deneyımımde yasamasdım sadeec dun prezarvatıf kullanırken oldu yanı prezarvatıfın ustundekı ılactan kaynaklandııgnı duusndum bu 3 deneyımımız sureklı yapıyorum alısması ıcın ama hala tam olmuyor hepsı mafoldumben

ya ama bu yanma normal pe... deneyımımde yasamasdım sadeec dun prezarvatıf kullanırken oldu yanı prezarvatıfın ustundekı ılactan kaynaklandııgnı duusndum bu 3 deneyımımız sureklı yapıyorum alısması ıcın ama hala tam olmuyor hepsı mafoldumben

Prezervatif kullanma tam alışana kadar.O takılıyor dediğin yerde kaldın sanırım hala.İnan resmen olmuş olacak bi yerdesin.Daha öncede söyledim.O noktaya geldiğinde eşine durmasını söyle hiç kımıldamasın.Sen derin nefes alıp ver kendini serbest bırak ve ıkın..o esnada denesin eşin ..İnan bana kayıp gidiyor...:kedi:

Prezervatif kullanma tam alışana kadar.O takılıyor dediğin yerde kaldın sanırım hala.İnan resmen olmuş olacak bi yerdesin.Daha öncede söyledim.O noktaya geldiğinde eşine durmasını söyle hiç kımıldamasın.Sen derin nefes alıp ver kendini serbest bırak ve ıkın..o esnada denesin eşin ..İnan bana kayıp gidiyor...:kedi:
ya cok tesekur ederım soyledıkelrını bugun denıycem dedıgın gıbı tam o noktada dayanıyor ılerı gıtmıyor o zamn ck acıyor sankı duvar var ck dar gıbı olmuyor her gun denıyorum artık bıtmesını ıstıyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ya cok tesekur ederım soyledıkelrını bugun denıycem dedıgın gıbı tam o noktada dayanıyor ılerı gıtmıyor o zamn ck acıyor sankı duvar var ck dar gıbı olmuyor her gun denıyorum artık bıtmesını ıstıyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canım hiç moralini bozma göreceksin hemen olacak.Birde o noktada hafif kalçaya doğru aşağı yönde ittirsin.Sen derin nefes alıp rahatladığında zaten eşini yönlendirisin devam et diye..Hadi inşalllaaah başardımmmmm yazını okuruz ..a.s.

Canım hiç moralini bozma göreceksin hemen olacak.Birde o noktada hafif kalçaya doğru aşağı yönde ittirsin.Sen derin nefes alıp rahatladığında zaten eşini yönlendirisin devam et diye..Hadi inşalllaaah başardımmmmm yazını okuruz ..a.s.
ıhsaalh dun bır arkadasımız daha basarmıs zehraalımansur kaydirigubbakcemile2ck sevındım ck hızlı basardı umarım bugunlerı geıde bırakır :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dün gece berbettı ağlamaktan gözlerim çıktı.eşimin serçe parmağını almıştım önceki gün ama dün o bile olmadı.bugün okul çıkışında heryerde şu gleitgeleni aradım ama sanki kıran girmiş gibi hiçbiyerde bulamadım moralim sıfır

dün gece berbettı ağlamaktan gözlerim çıktı.eşimin serçe parmağını almıştım önceki gün ama dün o bile olmadı.bugün okul çıkışında heryerde şu gleitgeleni aradım ama sanki kıran girmiş gibi hiçbiyerde bulamadım moralim sıfır

canım, her zman aynı olucak diye bişi yok.. bir gün çok iyi olan diğer gün hiç olmayabilir.. bu o günkü ruhsal durumunzla ilgili üzülme sakın..
jeli de medikallerden bulaabilirsin

bencde her zamn aynı olmuyor ınsanın ruh durumu ck onemlı...hıc uzulme olur sadece rahat ol ve moral ck onemli uzulme devam et

Benimde ilk ay sıkıntılı geçti ramazandan sonra dr.gitmeyi düşünüyordum acaba bir sorun var neden olmuyor diye,sonra kendiliğinden oldu :kedi: bence işi akışına bırakıp biraz rahatlamak gerekli kendliğinden oluyor.Hiç canınızı sıkmayın zamanla olur yerimseniben

:lepi:kızlarrrr Allahıma kurban olayım ben yaaa:))) yaptıkkkk yemin ederim yaa çokkk mutluyum üstelik kayganlaştırıcı veya anestol kullanmadan . Rabbim hepinize de nasip etsin arkadaşlar:teytey::teytey::teytey:

X