- 9 Ağustos 2016
- 7.134
- 23.047
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.961
TünaydınGünaydin bal kızlarrr
Şöyle düşün bu senin yapman gereken bir ödev göreymiş gibi yoksa başka türlü istemeye kalırsa hiç yapamazdık hepimizde böyleydik çünkü kuzum
Bugün bu söylediklerinizi düşünüp harekete geçtimHadi şimdi kalk yap, yaptıktan sonra yaptığını bize yaz
Bende çok iyiyim biraz yorgunum
Cok gecmis olsun canım. Sana sonuna kadar katılıyorum bende vajinal ultrason muayenesi oldum ki aparat yapamamış parmak ile yenmiş biriyim. Öyle kolay oldu ki muayene şaşırdım. Nereden nereye diye düşünüyor insanNasılsınız çiçekler, napıyorsunuz? Ben köyde fındıktaydım bağ bahçe işleri, pek aktif olamadım. Memlekete geldiğimden beri bir acayip âdet olunca doktora gitmeye karar verdim. Bugün muayenem vardı. Gerçekten korkarak ve tedirgin olarak gittim ama o kadar kolay geçti ki muayenem. Hem vajinal ultrason hem de spekulumla rahatlıkla muayene olabildim. Şükür bir şey çıkmadı. O kadar mutlu oldum ki, muayene benim için hâlâ aşırı derecede tedirginlik verici ama sanırım bugün bunu biraz daha aştım. Birkaç ay öncesine kadar imkânsız gelen her şeyi yapabilmenin sevincini tarif dahi edemem. Kendime dokunamazken geldiğim nokta belli. Hiçbiri birden olmadı, çalışarak ve zamanla oldu. Sakın vazgeçmeyin, kendi kendinize olmuyorsa destek alın. Sihirli bir değnek yok, bize değince vajinismus bitsin. Hepsi zamanla, egzersizle ve cesaretle oluyor. Sayfalarda gerilere gidince pek çok mesajımı ağlayarak büyük bir üzüntüyle atmıştım, şimdi neler paylaşıyorum. Sakın kendinizi yılgınlığa bırakmayın.
Bende merak ediyordum iyiki etiketledin
Tabi her şey zamanla daha güzel olacak. Sistematik duyarsizlastirma diyoruz buna. Bana terapistim once ayna odevi vermisti sadece incelememi istemişti. Sonra dokunma sonra egzersiz gibi ilerlemiştik. Alışmış oluyorsunuz egzersiz kısmına gelene kadar.Bugünkü ödevimi yaptım :) 1 saat boyunca masaj ve egzersiz yaptım ama henüz aparatı kızlık zarına dokundurabiliyorum sadece. biraz bastırınca acı ve baskı oluyor. İçeri giremiyorum.
Böyle dokuna dokuna alışır mıyım ya
Kuzum en son cannikom eşim beni bosuyacak demişti birdaha girmediBende merak ediyordum iyiki etiketledin
Acı yok :) Sadece baskı var korkma ittir canımBugünkü ödevimi yaptım :) 1 saat boyunca masaj ve egzersiz yaptım ama henüz aparatı kızlık zarına dokundurabiliyorum sadece. biraz bastırınca acı ve baskı oluyor. İçeri giremiyorum.
Böyle dokuna dokuna alışır mıyım ya
Bende böyle hep yarım kalan hikayeleri merak ederimAynen kuzum hepsi aklımda çok uzun zaman olmuş girmemmisler
Bilmiyorumki kuzum ama zannetmiyorum keşke olsa ama yazarlardı mutlaka bizimle paylaşırlarsaBende böyle hep yarım kalan hikayeleri merak ederimtamamlanabildiler mi acaba
Teşekkür ederim canımCok gecmis olsun canım. Sana sonuna kadar katılıyorum bende vajinal ultrason muayenesi oldum ki aparat yapamamış parmak ile yenmiş biriyim. Öyle kolay oldu ki muayene şaşırdım. Nereden nereye diye düşünüyor insanburdaki tüm arkadaşlarımız da aynı başarıya ulaşabilir çünkü onlardan hicbir farkımız yoktu. Dediğin gibi geçmişe gidip okusalar mesajlarımızı, çaresiz hissedislerimizi çok tanıdık bulacaklar. Ama öyle değil işte ☺sadece vazgeçmemek düzenli çalışmak ve dediğin gibi gereken yerde destek almak gerekli.
Tabi her şey zamanla daha güzel olacak. Sistematik duyarsizlastirma diyoruz buna. Bana terapistim once ayna odevi vermisti sadece incelememi istemişti. Sonra dokunma sonra egzersiz gibi ilerlemiştik. Alışmış oluyorsunuz egzersiz kısmına gelene kadar.
Ya siz böyle karşılık verince çok daha iyi hissediyorum Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Bir gün buraya mutlu son hikayemi yazmak istiyorum bendeAcı yok :) Sadece baskı var korkma ittir canımO acı dediğinde idrar kesesine yapılan baskıdan oluşan bi yanma inan bikaç defadan sonra olmuyor yanma
Canım daha önce egzersiz erteliyordum şimdi eşli erteliyorum oda baskıdan dolayı aslında istiyorum ama hep bir isteksizlik ne bileyim birkaç gündür çok halsiz,modum düşük öyle oturuyorum hep ev işi,yemek falan..Takip ediyorum okuyorum hep ama isteksizlik var şuan bende,birde tez canlıyım ben hemen herşey olsun istiyorum dedin ya birkaç denemeden sonra geçer diye bende işte hemen olsun istiyorum,eşlide şuan birşey hissetmiyorum baskıdan hariç sinir oluyorum bana biraz zor geliyor belki Buda bir dönem geçecek sanırım ama bir adım attın mı gerisi geliyor sadece bu ara çok sessiz öyle mutsuz gibiyim,isteksiz..
Ama şöyle düşün, sürekli denemezseniz baskı hissi azalmaz. Sana tavsiyem biraz sık dişini, sabret 2 günde 1 işte hafta sonu mesela her gün. İnan böyle çok kolay baskı hissi gidiyor ve istek geliyor. Mesela benim eşim alıyordu kayganlaştırıcıyı işte altımıza serdiğimiz örtüyü falan hadi yapalım diye başıma dikiliyordu mecbur kalıyordumCanım daha önce egzersiz erteliyordum şimdi eşli erteliyorum oda baskıdan dolayı aslında istiyorum ama hep bir isteksizlik ne bileyim birkaç gündür çok halsiz,modum düşük öyle oturuyorum hep ev işi,yemek falan..Takip ediyorum okuyorum hep ama isteksizlik var şuan bende,birde tez canlıyım ben hemen herşey olsun istiyorum dedin ya birkaç denemeden sonra geçer diye bende işte hemen olsun istiyorum,eşlide şuan birşey hissetmiyorum baskıdan hariç sinir oluyorum bana biraz zor geliyor belki Buda bir dönem geçecek sanırım ama bir adım attın mı gerisi geliyor sadece bu ara çok sessiz öyle mutsuz gibiyim,isteksiz..
Sık sık denemeler yapın inan çok rahat olacakgünaydınnnnnnnnnnnn. şuraya bu işi başarmış, çok şaşkın çok mutlu çok çok tuhaf hisler içinde bir kadın bırakıyorum be kızlar. ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar tuhaf şeyler hissediyorum ki hani o kadar uzun zamandır okuyorum o kadar uzun zamandır dinliyorum hikayeleri bir gün bende yazacakmıyım sorusu gerçekten cevap buluyormuş. tüm manevi desteğiniz ve yönlendirmeleriniz için kucak dolusu teşekkür ediyorum. iki hafta önce burda gözyaşları içinde doktorun ödevlerini yapamıyorum diye yazmıştım mesaj kutum dolmustu nasıl güzel desteklerle. avazım cıktıgı kadar ağlıyordum o gün. şu an gerçekten bunları yazan benmiyim diye bakıyorum. oldu ve bitti gerçekten hiç bişi anlamadım . çok saçmaymış bumuymuş ya dedim. şu cümlenin nasıl kurulduğuna inanamıyordum. şanslıyım ki şahane de bir doktora rehbere denk geldim Allah ondan da razı olsun. açıkcası çok uzun zaman arastırdım ben cunku bir kez olumsuz bir tedavi geçmişim vardı. hem para vereceğiz hemde bir daha olmazsa çok düşürür bu durum beni diye fazla arastırdım. baktım ki Saygın Micözkadıoğlundan memnun kalanlar ve kalmayanlar olarak ikiye ayrılmıştı hepsi için öyle tüm doktorlar ve kliniklere aynı yorumlar var aşağı yukarı . vala Saygın hocamdan allah razı olsun. kızı gibi kardeşi gibi çok enterasan inanılmaz bir güven duydum ki ben nerde muayene olacağım aslan kızım kaplan kızım dedi dedi gayet de arada şımarıklık yaptım aparatlarla çalısamadım falan burda da yazmıştım. ya valla heyecandan yazı da yazamıyorum :)))) sanırım zamanla daha rahat olacağım elbette onca senelik sorunun sonunda tam olarak rahat şekilde değildim ama sonuç mu sonuç. sanırım sıklaştıkça bedenim alışacak ve rahatlayacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. çok teşekkür ederim haklarınızı helal edin arkadaşlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?