- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #257.921
Çok sinir oldum, terbiye okumakla doktor olmakla olmuyor işte. En çok yasayan anlıyor ben seni anlıyorum. Panik atağın varsa kendini dilatöre zorlaman bencede gereksiz üstelik denemiş vazgeçmemişsin. Panik atak olmana rağmen üzerine gitmişsin, ne kadar değerli ve desteklenecek bir davranış oysa ki. Tepkilere bak kocaman , eğitimli doktorlar güya.Gercekten cok cok fazla dr a gittim bunun için. Turkiye'deki drlarla da online olarak çalışmalar yaptık. Konu dilatöre geldiğinde kalbim duruyor oluyor ve hastanelik oluyorum. Çok denedim vazgeçmedim de sonra isim vermem doğru olmaz ama burda çoğu kişi isim versem kendisini tanır. Online olarak görüştük ve durumumu izah ettim. Dilatör için denemeler istedi durumumu bilmesine rağmen ve online görüşme deneme esnasında panik atak geçirdim ve evde kimse yoktu esim dilatöre geçirdiğim ataklar yüzünden çok karşı haberi olsun istemedim. O ara dokunmak falanda yoruyordu beni. Dra bundan da bahsettim Ben o haldeyken dr un söylediği ne değerli birseyimiz varmış ta kiyamiyormusuz gercekten Türkiye de olsam kendisiyle uğraşırdim. Kendime gelince kendisini normal aradim ve bayagi tartıştım. Öyle demek istememişte ben yanlış anlamışım. Hepimizin durumu birbirinden farklı karakterlerimizde keza öyle. Kimse bu durumu yaşamak istemez dilator kullanmak bende isterdim ama olmuyor eşli denemek daha rahat hissettiriyor. Cinsellik on planda olmasa da önemli olduğunun farkındayım yani artık ne yapacağım aklim almiyor. Sadece çok yoruldum
Damdan düşeni damdan düşen anlıyor. Bende bu aşamada zorluk yaşadım bilen kişilerden. Doktordan yana olmasa da. Insanlar sanki kendileri zorlanmadığı için çok basit görüp canınızın tatlı olduğunu düşünebiliyor. Bunları gördüm yaşadım bende. Dedim beni yaşayan anlar, buraya her gün yazdım her gün uğradım iyi hissettirdi.
Sende söylenenleri kafana takma lütfen. Hic deneyemezken geldiğin nokta acısından bak. Çünkü diğer türlü kendimizi de sabote ediyoruz. Bi insanın kendini suçlu hissederken başarılı olacağını hiç sanmam. Ben elimden geleni yapıyorum diye kendini tebrik et :) eşinle devam edersin sende dilator olmuyorsa. Tek çaresi de bu değil ya.