- 16 Eylül 2022
- 34
- 43
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.941
çook teşekkür ederimIlık bir duş al, rahatlatıcı bitki çayı sonra uzan yatağa kayganlaştırıcını ve 1. Dilatörünü yanına al biraz peçete falan da al. Altına da bişey ser ki kayganlaştırıcı kirletmesin. Dizlerin kırık şekilde aç kapat yap 15 kere, burnundan nefes alıp ağzından ver yaparken. Sonrasında sol dizini kırıp yana aç, sağ bacağını yana doğru düz uzat. Sık bırak yap 15 kez. Sonra kayganlaştırıcı alıp vajinana iyice masaj yap. Ardından dilatöre kayganlaştırıcı sür. Derin nefes al burnundan, ağzından nefes verirken ıkın ve dilatörü ittir bu kadarkolay gelsin. Takıldığın yerde sor.
Kuzum bende tatile gittim dün geldim Bayadir giremiyordumİyizz çok şükür kuzum aynı devamm sen napıyon nerelerdesin
İyiuyim bende şükür kuzumİyiyim iyiyim, biraz ağrım var. Gece eve gelince regl oldum.Sen nasılsın?
Güzel haberlerini bekliyoruzçook teşekkür ederim
Zamanla baskı vs geçiyor gerilme. Anüse, idrar kesesine baskı sızı da çok normal zamanla hiç bişey kalmıyor. Biraz dayan sabret herşey çok güzel olacakKızlar 2 3 aydır yoktum bende. Acı bir kaybım oldu sonrasında bayram falan derken anca toparlanıyorum.
Olmuyor diye ağlamaktan helak oldum son günlerde yine. Açıp burayı okudum birikmiş mesajları biraz rahatladım hepinizden Allah razı olsun.
Şimdi tekrar başlıyorum inşallah. Bugün eşimle birlikte onun elini kendim o bölgede gezdirdim deliğin üzerinde durdurdum. Ama ne zaman kendi elimi çeksem kasılıyordum. Yine de kasılmaların geçmesini bekledim ona müsade etmek istedim pek kolay olmadı. Bir ara eşim biraz girdiğini söyledi mesela, ben hiç hissedemedim gerçekten gevşemiş miydim yoksa ona mı öyle geldi bilmiyorum inşallah o haklıdır. Biraz daha ileri gidince afedersiniz anüs tarafından baskı acı hissettim normal mi ?
Sonra tam bir yere geliyor orda birden baskı ve sızı hissediyorum telaşlanıp ağlamaya başlıyorum. Ikınıp ittirmeye çalışıyorum ama acıyor bu kez de.
Bugünden itibaren her gün bunlara devam edeceğim inşallah, sizce bunlar normal mi, yaptıklarım doğru mu yardım eder misiniz?
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın, tam açıklama yapmak istedim
Tesekkür ederim söyledikleriniz içime su serpti pes etmeyip elinden geleni yapacağım çözüm aparatsa onu da kullanırımYaşadıklarınızı bizde yaşayıp hissettik. Kac defa kendimi dünyanın en beceriksiz insanı saydım. Herkesin yaptığı üstelik kolayca yaptığı şeyi bu kadar nasıl yapamam diye duyduğum utanç, esime karşı hissettiğim suçluluk duygusuyla ona daha kötü davranmam dahil.
Ama bakın ben şimdi hamileyim ☺hepsi geride kalıyor tek yapmaniz gereken hangi durumda olursa olsun pes etmemeniz.
Bende bu aparatları mi yapacağım imkansız dedim, doktor parmak egzersizi dedi, parmagimla mi mümkün değil dedim. Ama oldu yaptım oluyor. Siz de yapabilirsiniz.
Eşimin yüzüne baktım bi gün akşam oturuyorduk, içim gitti birden. Bu bir hastaliksa caresine (aparat,parmak egzersizi vs) neden bakmıyorum ki dedim. Eşim hasta olsa ben ona destek olurdum ama tedaviyi reddetse ne hissederdim diye düşününce harekete geçtim ki ben ilk 7 ay durumumu kabullenip doktora bile gitmemiştim, siz henüz dört ayda ne kadar mücadele vermişsiniz, şimdi pes etme zamanı mi
Bana da aparat aşırı itici geliyordu asla yapmam ben onu diyordum ama çözümü gene onda buldum .Tesekkür ederim söyledikleriniz içime su serpti pes etmeyip elinden geleni yapacağım çözüm aparatsa onu da kullanırım
Burada aparatla çok yol alan arkadaşımız var. Ben parmak egzersizi ile yendim ama aparatlarin kaslari daha çok gevsettigine inanıyorumTesekkür ederim söyledikleriniz içime su serpti pes etmeyip elinden geleni yapacağım çözüm aparatsa onu da kullanırım
Çook geçmiş olsunNasılsınız çiçekler, napıyorsunuz? Ben köyde fındıktaydım bağ bahçe işleri, pek aktif olamadım. Memlekete geldiğimden beri bir acayip âdet olunca doktora gitmeye karar verdim. Bugün muayenem vardı. Gerçekten korkarak ve tedirgin olarak gittim ama o kadar kolay geçti ki muayenem. Hem vajinal ultrason hem de spekulumla rahatlıkla muayene olabildim. Şükür bir şey çıkmadı. O kadar mutlu oldum ki, muayene benim için hâlâ aşırı derecede tedirginlik verici ama sanırım bugün bunu biraz daha aştım. Birkaç ay öncesine kadar imkânsız gelen her şeyi yapabilmenin sevincini tarif dahi edemem. Kendime dokunamazken geldiğim nokta belli. Hiçbiri birden olmadı, çalışarak ve zamanla oldu. Sakın vazgeçmeyin, kendi kendinize olmuyorsa destek alın. Sihirli bir değnek yok, bize değince vajinismus bitsin. Hepsi zamanla, egzersizle ve cesaretle oluyor. Sayfalarda gerilere gidince pek çok mesajımı ağlayarak büyük bir üzüntüyle atmıştım, şimdi neler paylaşıyorum. Sakın kendinizi yılgınlığa bırakmayın.
Bir hafta on gün kadar ağır hasta oldum, üşütme, alerji, gastrit karıştı birbirine bundan olabilir dedi. Mevsim değişikliği, stres vs olabilir dedi. Çok şükür başka bir şey yok.Çook geçmiş olsunpeki nedenini bulabildiniz mi?
NasılsınNerde bu topiğin çalışkan kızlarıı
Bugün çalışamadım hala.. içime bir ilham bir istek gelmesini bekliyorumNerde bu topiğin çalışkan kızlarıı
İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsınNasılsın
Şöyle düşün bu senin yapman gereken bir ödev göreymiş gibi yoksa başka türlü istemeye kalırsa hiç yapamazdık hepimizde böyleydik çünkü kuzumBugün çalışamadım hala.. içime bir ilham bir istek gelmesini bekliyorumertelemek çok kötü bişey
Hadi şimdi kalk yap, yaptıktan sonra yaptığını bize yazBugün çalışamadım hala.. içime bir ilham bir istek gelmesini bekliyorumertelemek çok kötü bişey
Bende çok iyiyim biraz yorgunumİyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?