- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.194
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.881
Bu dönemlerden bende benim gibi bir sürğ insan geldi geçti kuzum bende geceleri okurdum buraları notlar alırdım.Yeter ki erteleme uğraş çabala sonu mutlu bitecekYaa Allah razı olsun birilerinin beni anlamasına o kadar ihtiyacım olduğu bı dönem kii rabbim gönlüne göre versin herşeyi inşallah senindeaparatları alınca size daha çok ihtiyacım olacak birilerinin beni yaparsın diye gaza getirmesi gerekecek Test için erken gibi bakalim bı kaç gün daha geçsin de 1 haftadır adet belirtileri de hamilelik belirtileri de var bakalım hangisi kısmetse
Eşim çok anlayışlıydı ama ben üstünden kaçtıkca ittirdikce adamda sinirleniyor burada okuyorum ne güzel herkesin eşi destek oluyor benimki iyice okuzlesti yada ben fazla alıngan oldum , sizde de var mıydı böyle durumlar? olmayinca yine sinirlenecez ikimizde diye de kaçmaya başladım çünkü , elimde olmadığını biliyor sinirleniyor bı 10 dk sonra sakinleyip geliyor anlıyorum seni diyebu durumda yıpratıyor beniBu dönemlerden bende benim gibi bir sürğ insan geldi geçti kuzum bende geceleri okurdum buraları notlar alırdım.Yeter ki erteleme uğraş çabala sonu mutlu bitecek
Ben ve burdaki diğer kızlarımız emin ol elinden geldiğince yardımcı olacak sana gaz vermek bizim işimiz
Tabi hepimizin çıldırdığı of artık yeter istemiyorum dediği anlar hep olmuştur kiEşim çok anlayışlıydı ama ben üstünden kaçtıkca ittirdikce adamda sinirleniyor burada okuyorum ne güzel herkesin eşi destek oluyor benimki iyice okuzlesti yada ben fazla alıngan oldum , sizde de var mıydı böyle durumlar? olmayinca yine sinirlenecez ikimizde diye de kaçmaya başladım çünkü , elimde olmadığını biliyor sinirleniyor bı 10 dk sonra sakinleyip geliyor anlıyorum seni diyebu durumda yıpratıyor beni
Biz hiç orda yapmamıştık ilk kez yatak odamızda yaptık. Yatak odası bende ilk gece olarak derin bir korku bırakmıştı. O an geliyordu hep aklıma. Çok şükür o korkuyu da yendim.Ben bir süre hep o şekilde pratik yapmıştım kuzum
Buraya yansıyan hepimizin eşi çok anlayışlı fakat hepsinin koptuğu anlar tabi ki oluyor insanız sonuçta taş değiliz. Onlarda kendini tutamayıp bazı noktalarda çıkışabiliyorlar fakat sonradan gelip gönlünü alması, almaları hepimiz için mutluluk verici oluyor.Eşim çok anlayışlıydı ama ben üstünden kaçtıkca ittirdikce adamda sinirleniyor burada okuyorum ne güzel herkesin eşi destek oluyor benimki iyice okuzlesti yada ben fazla alıngan oldum , sizde de var mıydı böyle durumlar? olmayinca yine sinirlenecez ikimizde diye de kaçmaya başladım çünkü , elimde olmadığını biliyor sinirleniyor bı 10 dk sonra sakinleyip geliyor anlıyorum seni diyebu durumda yıpratıyor beni
Evet film izlemek iyi geliyor gerçekten. Bugün öncesinde kahve içmeyi de deneyeceğim bakalm inşCanım aparat çalışması yaparken tam dikkatini de ona verme başka şeylerle ilgilen mesela dizi film izle ya da meditasyon müzikleri aç
Benim terapistim kahve içmeden gel diyordu hatta çalışmadan önce ılık bi duş ve rahatlatıcı bitki çayı iç diyordu. Kahve vücudu uyanık tutar bizim gevşemeye ihtiyacımız var diyordu. Ama ben kahve bağımlısı oldugum için gün içinde minimum 2 kahvem vardıEvet film izlemek iyi geliyor gerçekten. Bugün öncesinde kahve içmeyi de deneyeceğim bakalm inş
O zaman melisa falan içmek daha mantıklı belki deBenim terapistim kahve içmeden gel diyordu hatta çalışmadan önce ılık bi duş ve rahatlatıcı bitki çayı iç diyordu. Kahve vücudu uyanık tutar bizim gevşemeye ihtiyacımız var diyordu. Ama ben kahve bağımlısı oldugum için gün içinde minimum 2 kahvem vardı
evet yani vücudunuzun gevşemeye ihtiyacı var, çalışmadan sonra kahve içerek kutlama yaparsınızO zaman melisa falan içmek daha mantıklı belki de
Kesinlikle hayal kırıklığı hiç yaşama sen bunu başarmak için çabalayacağına inanıyorumSelam kızlar size bugün dr randevumdan kesitler vereyim. Birincisi cinsellik hakkınızda bilginiz yoksa muhakkak önce bu konuyu araştırın, ikincisi erkeğin içeri girme pozisyonu çok önemli, korkunun ardındaki güzelliği yakala, kendine hedef koy ve en sevmediğim kısım dilatör ve bunun app ison kısma kadar hepsi bildiğim şeylerdi ve son kısım için deneme yapmaya çalıştı ve malesef bir panikatak sonucu genel hastanede aldık soluğu sakinleştirici tablet verdi ama malesef çözüm olmadı... Durumum bayagi ciddiymis ve dilatör kullanmam gerektiğini belirtti. Dedim eşli deneyebiliyoruz sadece gelgitler de sorun oluyor dedi dilatorle bunu asacaksin dedim dilatoru bir ihtimal başardım nasıl gitgel yapacagim dedi yapmayacaksin dedim zaten ben eşli denemede dilator gibi başarılıyım. Dedi eşin sıkılabilir ilişkiniz çıkmaza girebilir. Dedim 3 senede geldigim noktayı sıfırladınız, bravo Türk dr olsa kesinlikle fikralik bir olay yaşadım ama malesef. Neyse dr lar durumuma seviye belirtiyorlar ve bu çok yanlış çünkü bu vücuduma, istegime bağlı ve böyle birseyin seviyesi saçma. Şimdi hayal kırıklığına girmeyeceğim ve başarmak için daha çok cabalayacagim
Yok inan bana panik atak geçirdim yine. Önce psikologa gidip dilatöre karşı bakış acımı değiştirmek için çalışmalar yapmam tavsiye edildiKesinlikle hayal kırıklığı hiç yaşama sen bunu başarmak için çabalayacağına inanıyorum
İlk ben burada duyunca aparatları bunları yapana kadar eşimle yaparım diyordum o kadar önyargılıydım ki ama hiç göründüğü gibi değil en küçük boyla başlarsın sonra bir bakmışın 4.aparatŞans ver biraz bununla uğraş çabala sen de kendindeki değişimi görünce bütün olumsuz düşünceler gidecek canım
Tamam canım inşallah en kısa sürede buradan güzel haberlerini alırızYok inan bana panik atak geçirdim yine. Önce psikologa gidip dilatöre karşı bakış acımı değiştirmek için çalışmalar yapmam tavsiye edildieşli denemek daha kolay zaten dilatorde aynı ise yarıyor ama baskı olayı dilatoru bilmem de esli de çok fazla ve saatlerime mal oluyor sonuc almak. Eşimde bir kez daha dilatoru kaldıramaz. Az önce konuştuk çalışmalarımızı günde ikiye çıkaracağız.
Merhaba kuzucum ben çok halsizim bugün yapicaktimYarına herkes ödevlerine iyi çalışsın yazılı yoklama varr
Kuzum onlar mı tercih ediyor sezeryani?Birkaç haftaya çatı muayeneniz olur eğer ki bu muayenede izin verirseniz az çok belli olur ama burada gördüğüm kadarıyla çoğu sezeryanla doğum yapıyor canım
Çünkü muayenede sıkıntı olduğu için ne bebek ne anne riski hatırlamaz kuzum o yüzden sezeryan tercih edilirMerhaba kuzucum ben çok halsizim bugün yapicaktim
Kuzum onlar mı tercih ediyor sezeryani?
Hmm ben sezeryandan çok korkarım normal doğum varken sezeryan neden Allah korusun normal doğum çok iyidir derler rabbim olucak hayırlı evlatlarımızı normal doğum ile dünyaya getirmeyi nasip etsin insAllahÇünkü muayenede sıkıntı olduğu için ne bebek ne anne riski hatırlamaz kuzum o yüzden sezeryan tercih edilir
Kuzum işte vajinismus sebebi muayene etmeye hasta izin vermiyor ben doğumhanede çalışırken kadar çok denk geliyordum ki hastadan imza alıyorduk tabii ki normal doğum olsa çok güzel olur ama şartlar işteHmm ben sezeryandan çok korkarım normal doğum varken sezeryan neden Allah korusun normal doğum çok iyidir derler rabbim olucak hayırlı evlatlarımızı normal doğum ile dünyaya getirmeyi nasip etsin insAllah
Selammmmm kızlarKuzum işte vajinismus sebebi muayene etmeye hasta izin vermiyor ben doğumhanede çalışırken kadar çok denk geliyordum ki hastadan imza alıyorduk tabii ki normal doğum olsa çok güzel olur ama şartlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?