- 9 Ağustos 2016
- 7.135
- 23.055
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #257.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki tam anlamıyla yenebildiniz mi?Hanımlar merhaba
Ben 1 2 3 4 ü çalışıyordum sonra 4 ten sonra eşim yarım girdi içime akıttı git gel bile yapamadık ama hamile kaldım isteyerek ovulasyon a denk getirdik..
Şimdi de Normal doğum yapabilen var mıdır acaba bizim durumumuzda onu düşünüyorum
Birkaç haftaya çatı muayeneniz olur eğer ki bu muayenede izin verirseniz az çok belli olur ama burada gördüğüm kadarıyla çoğu sezeryanla doğum yapıyor canımHanımlar merhaba
Ben 1 2 3 4 ü çalışıyordum sonra 4 ten sonra eşim yarım girdi içime akıttı git gel bile yapamadık ama hamile kaldım isteyerek ovulasyon a denk getirdik..
Şimdi de Normal doğum yapabilen var mıdır acaba bizim durumumuzda onu düşünüyorum
Gerçekten bu cümleleri kurmayı şunun içinmiymiş demeyi o kadar yürekten istiyorum ki şu bunun içinmiymişi her yenen arkadasımız söylüyor o kadar merak ediyorum kiKoş koş diyeceksin ki sonra ah ben bunun için mi kendimi heba ettim rahatlıkla sende yeneceksin emin ol ben derdim acaba bir gün yener miyim yazar mıyım diye 2 yılı geçti
Güzel haberlerini bekliyoruz
Canım ben 4.aparatı denedikten sonra eşliye geçtim yarım oldu(tabi hepsini yapıyordum egzersizlerin en küçüğünden başlayıp)sonra başka birgün birdaha 4.aparatı bekletip tekrar denedik tam oldu,sonra ben bıraktım aparatları sadece eşli denedim..Kendini hazır hissedince dene canım 4.aparat eşliye hazırlıyor zaten acele etme dene sadece olmaz ise birdaha çalış öyle dene ama 2-3denemede oluyor..Canlar birşey soracağım dört boy aparatın hepsi bittikten sonra mı ilişki için uygun oluyoruz yani öncesinde deneyen tamam olan kimse oldumu? Tüm aparatlar denenmeden ilişki denemesi maceramı olur ki öğrenmek istedi
Az kaldı sende yazacaksın kendine güven canım egzersiz iyice çalış,özgüvenin tam olsun ama ben birden cesaret geldi egzersiz yapmadan eşli denedim ve artık aparatlar çıktı hayatımdan..4.aparata iyice alıştır kendini ve hazır hissettiğinde denersin zaten anlıyorsun o algı yok oluyor denemek istiyorsunGerçekten bu cümleleri kurmayı şunun içinmiymiş demeyi o kadar yürekten istiyorum ki şu bunun içinmiymişi her yenen arkadasımız söylüyor o kadar merak ediyorum ki
Tamam heyecanlıyım gerçekten şunları konusuyor olmak bile mucize ki aparat diince midem bulanırdı benimAz kaldı sende yazacaksın kendine güven canım egzersiz iyice çalış,özgüvenin tam olsun ama ben birden cesaret geldi egzersiz yapmadan eşli denedim ve artık aparatlar çıktı hayatımdan..4.aparata iyice alıştır kendini ve hazır hissettiğinde denersin zaten anlıyorsun o algı yok oluyor denemek istiyorsun
Değil mi aslında korkulacak bişey yokmuş. İnan hepimiz aynı yollardan geçtik ve eşli deneme aparattan bin kat daha rahatTamam heyecanlıyım gerçekten şunları konusuyor olmak bile mucize ki aparat diince midem bulanırdı benim
Vallahi onun hayaliyle yasıyorum.mantıken az cok anladım bir sabah kalkıp buraya gerçekten bumuymus yazacağım günü iple çekiyorumDeğil mi aslında korkulacak bişey yokmuş. İnan hepimiz aynı yollardan geçtik ve eşli deneme aparattan bin kat daha rahat
Evet düşünsene aparatlar sert plastik ama penis öyle mi?Vallahi onun hayaliyle yasıyorum.mantıken az cok anladım bir sabah kalkıp buraya gerçekten bumuymus yazacağım günü iple çekiyorum
Evet sert soguk ve itici normalde aparatlar gerisini en kısa sürede yaşamak dileğiyleEvet düşünsene aparatlar sert plastik ama penis öyle mi?
Ah gerçekten hepimiz hepimiz kurtulalım . Gittiğim klinikte bile benim gibi gelenleri görünce hep sarılmak istiyorum geçecek kardeşim atlatıcaz demek istiyorumEki Görüntüle 3130502 Bu arada bugün vajinismus farkındalık günüymüş umarım bu güzel günde bir çok insan kurtulur, özgürleşir
Canım benim aparat bitmeden kesinlikle eşli deneme yapma hem bedenen hem psikolojik olarak tam anlamıyla hazır olmuş oluyorsun diğer türlü olumlu olmayınca aparata çalışma isteğin azalıyor motiven düşüyor hiç gerek yokCanlar birşey soracağım dört boy aparatın hepsi bittikten sonra mı ilişki için uygun oluyoruz yani öncesinde deneyen tamam olan kimse oldumu? Tüm aparatlar denenmeden ilişki denemesi maceramı olur ki öğrenmek istedi
Diyorum ya aynı şeyleri ben de söylerdim o kadar uzak ve imkansız gelirdi ama hiç alakası yokmuşGerçekten bu cümleleri kurmayı şunun içinmiymiş demeyi o kadar yürekten istiyorum ki şu bunun içinmiymişi her yenen arkadasımız söylüyor o kadar merak ediyorum ki
Wallahi değill yemin edebilirimEvet düşünsene aparatlar sert plastik ama penis öyle mi?
İspatlayamayız ama yaşamanız lazımWallahi değill yemin edebilirim