- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.601
Bak dedim sana, eşe güven önemliKızlarr ben hep tek parmak egzersiziyle çalışıyodum hiç eşimle çalışmamıştık cesaret edemiyodum eşimle çalışmaya dün eşim gelir gelmez dedim gel çalışcaz ve onunlada çalışmaya başladık ben kendi 2 parmağımı alabiliyorum ama onunla biraz gerildim ilk serçe parmağını sonrada baş parmağını aldım içime inşallah bugün kendim 3 parmağı denicem eşimlede 2 parmağı denicez
Evet çalışmalara devam edicem eşli kendim sonra olucak inşallah artık kaslarımı daha iyi yönetebiliyorum ben hiç aparatla denemedim eşimi yarıya kadar alabiliyorum zaten parmak egzersizleriyle beraber daha iyi ve kolay olcak inşallah aparat kullanmadan yenmek istiyorum sizce mümkünmüBak dedim sana, eşe güven önemli
Aynen canım bizim birazda tedirgin olmamız kontrol hep bizdeydi eşe gelince kasıyorduk ama bırakınca zamanla daha da rahatladım kontrol tamamen eşimde artık ve daha rahatım..Ama yazmadan da geçemeyeceğim dün akşam eşli denemede sen geldin aklıma bir gülme geldi zaten kayganlaştırıcı,krem var dedim bak acele etme yanlış yere gider falan saçmalama ben cahilmiyim ben nereye gireceğimi bilmiyor muyum falan koptuk gülmektenBak dedim sana, eşe güven önemli
Tabi ki mümkün. Burada da parmakla yenen çok insan oldu. Yenebileceğine inanıyorsun kendine güven yaparsınEvet çalışmalara devam edicem eşli kendim sonra olucak inşallah artık kaslarımı daha iyi yönetebiliyorum ben hiç aparatla denemedim eşimi yarıya kadar alabiliyorum zaten parmak egzersizleriyle beraber daha iyi ve kolay olcak inşallah aparat kullanmadan yenmek istiyorum sizce mümkünmü
Ahhaah Saçma bir korkuydu işteAynen canım bizim birazda tedirgin olmamız kontrol hep bizdeydi eşe gelince kasıyorduk ama bırakınca zamanla daha da rahatladım kontrol tamamen eşimde artık ve daha rahatım..Ama yazmadan da geçemeyeceğim dün akşam eşli denemede sen geldin aklıma bir gülme geldi zaten kayganlaştırıcı,krem var dedim bak acele etme yanlış yere gider falan saçmalama ben cahilmiyim ben nereye gireceğimi bilmiyor muyum falan koptuk gülmektenAma kontrolü eşimize bıraktığımızda her denemede daha rahat oluyor onlar daha bilinçli biliyorlar işlerini bence nerede durması gerektiğini falan yüz ifademizden anlıyorlar ve ben eşime her denememizde daha çok aşık oluyorum sakinliği,anlayışı falan sağolsun
Bugün 3 parmağı denicem heyecanlı ve gerginin birazda kızlarTabi ki mümkün. Burada da parmakla yenen çok insan oldu. Yenebileceğine inanıyorsun kendine güven yaparsın
Hiç gerilme rahatla. Ilık bir duş al, rahatlatıcı bitki çayı hiç gevşe. Yanına al telefonunu bi müzik aç. Yani yanında ses olsun ki tek bişeye odaklanmaBugün 3 parmağı denicem heyecanlı ve gerginin birazda kızlar
Ben normal kayganlaştırıcı kullanıyorum kızlar daha iyisini önerirmisiniz bebek yağı daha mı kolay olurHiç gerilme rahatla. Ilık bir duş al, rahatlatıcı bitki çayı hiç gevşe. Yanına al telefonunu bi müzik aç. Yani yanında ses olsun ki tek bişeye odaklanma
Yaptım yarıdan fazlasını aldım içime hafif kanama oldu normalmiHiç gerilme rahatla. Ilık bir duş al, rahatlatıcı bitki çayı hiç gevşe. Yanına al telefonunu bi müzik aç. Yani yanında ses olsun ki tek bişeye odaklanma
Su bazlı kayganlaştırıcı öneriyordu benim terapistim de. Bebek yağı vajinanın ph ına uygun olmayabilir hani vajina içine sürme. Dışa masaj yaparken kullanabilirsin. Bir de burda bikaç kişi ultrason jeli kullanıyordu.Ben normal kayganlaştırıcı kullanıyorum kızlar daha iyisini önerirmisiniz bebek yağı daha mı kolay olur
Normal kasmışsındır kendini. Ona takılma başarıya odaklan canımYaptım yarıdan fazlasını aldım içime hafif kanama oldu normalmi
Kızlar 3 parmağı komple soktum bikaç kez yaptım sonra eşimle denedik yüzde 70 ni aldım içime ama yinede hafif gerilmeler ve girişte acılar hissettim sanırım vajinam penisi rahat alıcak kadar geniş değil son durum bu kuzularSu bazlı kayganlaştırıcı öneriyordu benim terapistim de. Bebek yağı vajinanın ph ına uygun olmayabilir hani vajina içine sürme. Dışa masaj yaparken kullanabilirsin. Bir de burda bikaç kişi ultrason jeli kullanıyordu.
Normal kasmışsındır kendini. Ona takılma başarıya odaklan canım
Baskı hissetmen çok normal. O hissettiğin acı değil de aslında baskı. Böyle devam et olacakKızlar 3 parmağı komple soktum bikaç kez yaptım sonra eşimle denedik yüzde 70 ni aldım içime ama yinede hafif gerilmeler ve girişte acılar hissettim sanırım vajinam penisi rahat alıcak kadar geniş değil son durum bu kuzular
Egzersizlerine devam et bu şekilde canımm bırakma o hisler devam edebilir zaten hiç olmuyor desek yalan olur zatenKızlar 3 parmağı komple soktum bikaç kez yaptım sonra eşimle denedik yüzde 70 ni aldım içime ama yinede hafif gerilmeler ve girişte acılar hissettim sanırım vajinam penisi rahat alıcak kadar geniş değil son durum bu kuzular
Aynen öylee kuzumm bu tamamen cidden bizim elimizdeeKızlar her ne kadar vajinismusu yeneli 1 ay olsa da gene de yaparken çokta rahat olmuyordum yani baskı çok oluyordu. Ve bu akşam ki denememizde çok rahat olduYani umudunuzu kırmayın, alışılıyor
Devam edicem dün yüzde 70 oldu bugün 80-90 zamanla olucak ve orasıda alışcak bırakmıcam dün ister istemez azıcıkta olsa kastığım yerler oldu kendimdeEgzersizlerine devam et bu şekilde canımm bırakma o hisler devam edebilir zaten hiç olmuyor desek yalan olur zaten
Ay çok sevindim bende o baskı hissinden kurtulmak istiyorum yaa inşallah geçiyordur dediğin gibi,baskı olunca istemsiz kasıyorum modum düşüyor geçer umarımKızlar her ne kadar vajinismusu yeneli 1 ay olsa da gene de yaparken çokta rahat olmuyordum yani baskı çok oluyordu. Ve bu akşam ki denememizde çok rahat olduYani umudunuzu kırmayın, alışılıyor
Ay evet geçiyor hiç korkmaaaAy çok sevindim bende o baskı hissinden kurtulmak istiyorum yaa inşallah geçiyordur dediğin gibi,baskı olunca istemsiz kasıyorum modum düşüyor geçer umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?