Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben malesef dilatör kullanamiyorum. 3 sene boyunca tüm denemelerim pes ettirdi. Eşli daha kolay geliyor tabi onu da istediğin zaman gerceklestiremiyorsun. Umarim atlatırım ya artık canim burnuma geldi.
Bence bu kullanamıyorum kafasını bir kenara bırak, bir cesaret dilatöre başla göreceksin nasıl kolay. Kullanabilirim, yapabilirim de. Böyle sadece zaman kaybediyorsun. Bana ilk dilatör denemesi yapıldığında tansiyonum düştü, anksiyetem tuttu. Ama o ilkinden sonrası öyle kolay ki.

Yok o defteri kapattım gercekten çok çok çabaladım sonu kötü bitti zaten eşimde hepsini attı evet çok kolaydır eminim ama benim durumumu kotu anlamda ilerletti şimdi eşli denemede iyiyim ve buradan devam etmek istiyorum. Önceden oldu yine olacak. Anlattıklarınızi deneme yöntemim farklı hem bu daha basit dilatorden benim için. O nokta var şu an sona yakın o noktayı gecebilsem sonu gorebilirim

Merhaba herkese daha önce kayganlastirici sorunundan bahsetmiştim dilatör setle zeytinyağı kullanıyorum. Ultrason jeli tavsiyelerde aldım bugün denedim benim aldığımda mi sorun var anlamadım trendyoldan satın aldım ilk çıkanı dilatorde sürüyorum deneme yaparken değdiği yere bulaşıyor anında dilator kupkuru kalıyor. Yani acaba arkadaşlar psikolojik olarak mi bunu kullanıyor kendi kayganliklari yeterliyken diye düşünmeye basladim

Biraz daha bolca kullanın çoğumuz kullandı canım ben bir sorun yaşamamıştım.

Biraz daha bolca kullanın çoğumuz kullandı canım ben bir sorun yaşamamıştım.
Bebe yağı kadar kayganlastiriyor mu mesela öyle sorayım belki aldığım üründe sorun vardır gerçekten kaymiyor parmağımda da bir kayganlık hissi olmuyor surdugumde

Bebe yağı kadar kayganlastiriyor mu mesela öyle sorayım belki aldığım üründe sorun vardır gerçekten kaymiyor parmağımda da bir kayganlık hissi olmuyor surdugumde
Ben bol kullandığın için herhangi bir şey yaşamamıştım. Yeterli kayganlık oluyordu Eğer ki yeterlik kayganlık yoksa bebe yağını deneyin yada başka kayganlaştıcı alabilrisiniz

Ben bol kullandığın için herhangi bir şey yaşamamıştım. Yeterli kayganlık oluyordu Eğer ki yeterlik kayganlık yoksa bebe yağını deneyin yada başka kayganlaştıcı alabilrisiniz
Öyleyse benim üründe sorun vardır çok sicati geldiğinde belki bozulma vs olmustur hava sartlarindan elime bol bol sürdüm krem gibi yine kaymadi

Nasılsınız kızlar ? Nasıl gidiyor çalışmalar
Dün akşam tekrar üçüncü Dilatorle çalıştım, hızlı gittigim için bir geriye dönüş yaşamıştım bahsetmiştim. Dördü denedim fakat olmadı malesef eşime de müsade edemiyorum hala itmesi için kasiliyorum Bugun de ilk ikiyi çalıştım ucu alamadım böyle çok geriye dönüşlerim oluyor o anki ruh halim inanilmaz etkiliyor beni

Evet 4. olan aparatta hep bir takılıyoruz ama bu bizi yıldıramazz Ben o gün sıcak bir banyo yapmıştım daha sonra aman gene olmayacak zaten dedim bir baktım tik oldu Çok değişik bir his oluyor oda saniyelik bir anlık bir cesaret gerekiyor gerçekten canım

Kesinlikle eşime müsade ettiğimde kasilmasam kendi cesaretim yok o biraz ittirse gireceğini biliyorum ama kasilinca da illaki batma oluyor ona kosullanmak istemiyorum ne yaparsam acı sizi ağrı olmadan olsun istiyorum bakalım umudumu kaybetmiyorum tabii herkes bu yollardan geçerek güzel sona ulaştı darısı başıma biraz daha yolum var gibi regl olunca sekiz gün ara vermek durumunda kalıcam kötü olacak ama artık yapacak bı şey yok

İnşallah olacak ben de inanıyorum diyorum ya tek sen değilsin çoğumuz aynı şeyleri yaşadık inşallah dilediğin istediğin gibi olur son reglin böyle olsun diğerinde herşeyi çözmüş olursn

İnşallah olacak ben de inanıyorum diyorum ya tek sen değilsin çoğumuz aynı şeyleri yaşadık inşallah dilediğin istediğin gibi olur son reglin böyle olsun diğerinde herşeyi çözmüş olursn
İnşallah sizin motivasyonlarinizla dilatör sete basladim sonu da güzel olsun herkes için Sizin için de sağlıklı bebisleriniz olur inşallah en hayırlı zamanda

İnşallah sizin motivasyonlarinizla dilatör sete basladim sonu da güzel olsun herkes için Sizin için de sağlıklı bebisleriniz olur inşallah en hayırlı zamanda

Sizlerinde böyle dualari eksik olmasın inşallah bak ben de bu imtihanın içindeyim. Rabbim kolaylıkla sağlıkla isteyen herkese nasip etsin canım aminn

Öncesi ayna egzersizi yap vücudunu tanı dokun korkma kendinle barışık ol gün içinde sürekli bacaklarını açarak oturmaya çalış
Birde beni çok rahatlatan Doktor Müjdegül Karacanın vajınusmus videolarını izle

Aparatı kullanırken bol kayganlaştırıcı yada su bazlı ultrosan jeli kullanabilirsin.İsterseb emla krem anestol krem yada vemcaine sprey kullanabilirsin ben aldım ama kullanmamıştım.

aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver) ve o sırada kafana takmamak için gerilmemek için ya arkada tv açık olsun, ya da müzik, konser sevdiğin bir şeyler yani bi ses olsun ki tek onu düşünüp gerilme pozitif,olumlu,mutlu olmak önemli nefesi unutursan kasarsın unutma

BellaBellucci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…