- 9 Ağustos 2016
- 7.154
- 23.080
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.461
Bence bu kullanamıyorum kafasını bir kenara bırak, bir cesaret dilatöre başla göreceksin nasıl kolay. Kullanabilirim, yapabilirim de. Böyle sadece zaman kaybediyorsun. Bana ilk dilatör denemesi yapıldığında tansiyonum düştü, anksiyetem tuttu. Ama o ilkinden sonrası öyle kolay ki.Ben malesef dilatör kullanamiyorum. 3 sene boyunca tüm denemelerim pes ettirdi. Eşli daha kolay geliyor tabi onu da istediğin zaman gerceklestiremiyorsun. Umarim atlatırım ya artık canim burnuma geldi.
Yok o defteri kapattım gercekten çok çok çabaladım sonu kötü bitti zaten eşimde hepsini attı evet çok kolaydır eminim ama benim durumumu kotu anlamda ilerletti şimdi eşli denemede iyiyim ve buradan devam etmek istiyorum. Önceden oldu yine olacak. Anlattıklarınızi deneme yöntemim farklı hem bu daha basit dilatorden benim için. O nokta var şu an sona yakın o noktayı gecebilsem sonu gorebilirimBence bu kullanamıyorum kafasını bir kenara bırak, bir cesaret dilatöre başla göreceksin nasıl kolay. Kullanabilirim, yapabilirim de. Böyle sadece zaman kaybediyorsun. Bana ilk dilatör denemesi yapıldığında tansiyonum düştü, anksiyetem tuttu. Ama o ilkinden sonrası öyle kolay ki.
Biraz daha bolca kullanın çoğumuz kullandı canım ben bir sorun yaşamamıştım.Merhaba herkese daha önce kayganlastirici sorunundan bahsetmiştim dilatör setle zeytinyağı kullanıyorum. Ultrason jeli tavsiyelerde aldım bugün denedim benim aldığımda mi sorun var anlamadım trendyoldan satın aldım ilk çıkanı dilatorde sürüyorum deneme yaparken değdiği yere bulaşıyor anında dilator kupkuru kalıyor. Yani acaba arkadaşlar psikolojik olarak mi bunu kullanıyor kendi kayganliklari yeterliyken diye düşünmeye basladim
Bebe yağı kadar kayganlastiriyor mu mesela öyle sorayım belki aldığım üründe sorun vardır gerçekten kaymiyor parmağımda da bir kayganlık hissi olmuyor surdugumdeBiraz daha bolca kullanın çoğumuz kullandı canım ben bir sorun yaşamamıştım.
Ben bol kullandığın için herhangi bir şey yaşamamıştım. Yeterli kayganlık oluyordu Eğer ki yeterlik kayganlık yoksa bebe yağını deneyin yada başka kayganlaştıcı alabilrisinizBebe yağı kadar kayganlastiriyor mu mesela öyle sorayım belki aldığım üründe sorun vardır gerçekten kaymiyor parmağımda da bir kayganlık hissi olmuyor surdugumde
Öyleyse benim üründe sorun vardır çok sicati geldiğinde belki bozulma vs olmustur hava sartlarindan elime bol bol sürdüm krem gibi yine kaymadiBen bol kullandığın için herhangi bir şey yaşamamıştım. Yeterli kayganlık oluyordu Eğer ki yeterlik kayganlık yoksa bebe yağını deneyin yada başka kayganlaştıcı alabilrisiniz
Dün akşam tekrar üçüncü Dilatorle çalıştım, hızlı gittigim için bir geriye dönüş yaşamıştım bahsetmiştim. Dördü denedim fakat olmadı malesef eşime de müsade edemiyorum hala itmesi için kasiliyorumNasılsınız kızlar ? Nasıl gidiyor çalışmalar
Evet 4. olan aparatta hep bir takılıyoruz ama bu bizi yıldıramazzDün akşam tekrar üçüncü Dilatorle çalıştım, hızlı gittigim için bir geriye dönüş yaşamıştım bahsetmiştim. Dördü denedim fakat olmadı malesef eşime de müsade edemiyorum hala itmesi için kasiliyorum
Kesinlikle eşime müsade ettiğimde kasilmasam kendi cesaretim yok o biraz ittirse gireceğini biliyorum ama kasilinca da illaki batma oluyor ona kosullanmak istemiyorum ne yaparsam acı sizi ağrı olmadan olsun istiyorum bakalım umudumu kaybetmiyorum tabii herkes bu yollardan geçerek güzel sona ulaştı darısı başıma biraz daha yolum var gibi regl olunca sekiz gün ara vermek durumunda kalıcam kötü olacak ama artık yapacak bı şey yokEvet 4. olan aparatta hep bir takılıyoruz ama bu bizi yıldıramazzBen o gün sıcak bir banyo yapmıştım daha sonra aman gene olmayacak zaten dedim bir baktım tik oldu Çok değişik bir his oluyor oda saniyelik bir anlık bir cesaret gerekiyor gerçekten canım
İnşallah olacak ben de inanıyorum diyorum ya tek sen değilsin çoğumuz aynı şeyleri yaşadık inşallah dilediğin istediğin gibi olur son reglin böyle olsun diğerinde herşeyi çözmüş olursnKesinlikle eşime müsade ettiğimde kasilmasam kendi cesaretim yok o biraz ittirse gireceğini biliyorum ama kasilinca da illaki batma oluyor ona kosullanmak istemiyorum ne yaparsam acı sizi ağrı olmadan olsun istiyorum bakalım umudumu kaybetmiyorum tabii herkes bu yollardan geçerek güzel sona ulaştı darısı başıma biraz daha yolum var gibi regl olunca sekiz gün ara vermek durumunda kalıcam kötü olacak ama artık yapacak bı şey yok
İnşallah sizin motivasyonlarinizla dilatör sete basladim sonu da güzel olsun herkes içinİnşallah olacak ben de inanıyorum diyorum ya tek sen değilsin çoğumuz aynı şeyleri yaşadık inşallah dilediğin istediğin gibi olur son reglin böyle olsun diğerinde herşeyi çözmüş olursn
İnşallah sizin motivasyonlarinizla dilatör sete basladim sonu da güzel olsun herkes içinSizin için de sağlıklı bebisleriniz olur inşallah en hayırlı zamanda
Amin inşallah
Sizlerinde böyle dualari eksik olmasıninşallah bak ben de bu imtihanın içindeyim. Rabbim kolaylıkla sağlıkla isteyen herkese nasip etsin canım aminn
Çok teşekkür ederimBellaBellucci burası canım
İstersen bu sayfalardan geriye doğru git oku motive olacağına eminimÇok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?