- 9 Ağustos 2016
- 6.333
- 20.766
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #257.241
şiddetli bir basınç baskı yok ama sanırım ben zevk almak istiyorum o da olmayınca sanırım bana tuhaf his geliyoryok anlıyorum seni. basınç hissediyorsun aynısını yaşıyordum ben de. hatta o basınçtan patlayacağım diye düşünüyordum
ama zamanla geçti işte alıştırma yaptıkça. aparatlarla çok çalışırsın düzelir :) dert etme.
Canım selam yazılanları hep takip ediyorum ama aparatlara devam 4te hala zorlanıyorum ama hergün egzersiz yapıyorum bu gece yine deneyeceğiz kendimi motive ediyorum sürekli ama bazen 3aparatta bile zorlanıyorum oda tez canlıyım olsun bitsin istiyorum heves kaçıyor,şu 4ü bir yapabilsem rahatla aşacağım ama yanma,baskı beni sinir ediyor gerilememek için hergün uğraşıyorum artık sadece eşli denemek istiyorum hala tam olmadı artık zevk ve haz kısmını düşünmüyorum bile sadece tam anlamı ile olsa şükredeceğim uğraşıyorum işte kuzum hergünAryaGL senden ne haber? Aklım sende
Yanlardan bastırarak dene kuzumm sadece bir tık daha güçlü ittir bende çok oyalanmıştım ve birşey olacak endişesiyle korkudan itmediğimi anladım o yanma sızı olmaz demiyorum ama saniyelikCanım selam yazılanları hep takip ediyorum ama aparatlara devam 4te hala zorlanıyorum ama hergün egzersiz yapıyorum bu gece yine deneyeceğiz kendimi motive ediyorum sürekli ama bazen 3aparatta bile zorlanıyorum oda tez canlıyım olsun bitsin istiyorum heves kaçıyor,şu 4ü bir yapabilsem rahatla aşacağım ama yanma,baskı beni sinir ediyor gerilememek için hergün uğraşıyorum artık sadece eşli denemek istiyorum hala tam olmadı artık zevk ve haz kısmını düşünmüyorum bile sadece tam anlamı ile olsa şükredeceğim uğraşıyorum işte kuzum hergünAma isterse 1 hafta yada 2 yapacağım,aşacağım
ben hala aparatları tak diye sokamıyorum, zorlana zorlana sokuyorum :) gayet normal bir durum, demek ki bizim daha yavaş ilerlememiz lazım.Canım selam yazılanları hep takip ediyorum ama aparatlara devam 4te hala zorlanıyorum ama hergün egzersiz yapıyorum bu gece yine deneyeceğiz kendimi motive ediyorum sürekli ama bazen 3aparatta bile zorlanıyorum oda tez canlıyım olsun bitsin istiyorum heves kaçıyor,şu 4ü bir yapabilsem rahatla aşacağım ama yanma,baskı beni sinir ediyor gerilememek için hergün uğraşıyorum artık sadece eşli denemek istiyorum hala tam olmadı artık zevk ve haz kısmını düşünmüyorum bile sadece tam anlamı ile olsa şükredeceğim uğraşıyorum işte kuzum hergünAma isterse 1 hafta yada 2 yapacağım,aşacağım
Aynen canım eşimde sandıki hemen olacak bitecek ama zaman gerektiğini oda anladı arada yüzü düşüyor ama elimde değil çünkü gerçekten uğraştığımı görüyor yanında yapıyorum artık zaten eşlide de denedik anladı cidden gitmiyor,yarıda kalıyor vay canına ne inat ya falan diyorben hala aparatları tak diye sokamıyorum, zorlana zorlana sokuyorum :) gayet normal bir durum, demek ki bizim daha yavaş ilerlememiz lazım.
Haklısın biraz daha güçlü ilerletmem lazım deniyorum pes etmiyorum elbet olacak birde her egzersizden sonra karnım çok ağrıyor hatta ilk 10dkk ikibüklüm oluyorum canım ya normal mi çok mu kegel yapıyorum acaba yada nefes falan sonra geçiyor ama her egzersizden sonra böyle oluyor..Yanlardan bastırarak dene kuzumm sadece bir tık daha güçlü ittir bende çok oyalanmıştım ve birşey olacak endişesiyle korkudan itmediğimi anladım o yanma sızı olmaz demiyorum ama saniyelik
ya üf evet, eşim de ilk terapi günümde 'tamam mı şimdi olacak mı?' diyorduAynen canım eşimde sandıki hemen olacak bitecek ama zaman gerektiğini oda anladı arada yüzü düşüyor ama elimde değil çünkü gerçekten uğraştığımı görüyor yanında yapıyorum artık zaten eşlide de denedik anladı cidden gitmiyor,yarıda kalıyor vay canına ne inat ya falan diyorYani zaman lazım ama boş geçirmemekte lazım bolbol egzersiz ile iyice aşacağım o panik,heyecan durumunu bakalım
Az önce denedik ama çok yanıyor canım ya. Kayganlastirici kullanıyorum ama niye bu kadar canim yanıyor.
hiç fizyolojik muayene olabildiniz mi?Az önce denedik ama çok yanıyor canım ya. Kayganlastirici kullanıyorum ama niye bu kadar canim yanıyor.
Evet evet çok fazla doktora gittim ama hepsi başarısızlıkla sonuçlandı. Zaten hani 2 kez oldu da. Gelgit olmadan. Dilator gibi düşünün. Çok yanma oluyor az bisey ilerledikten sonra nefes egzersizi yapiyorum ama doğru olmuyor. Acıdan kontrol edemiyorumhiç fizyolojik muayene olabildiniz mi?
Günlük bildirim yapıyorumAra vermek yok günlük bildirime davet ediyorum sizi
Ya aslında o acı değil yanii beynin seni kandırıyor acıyor diye. Beynin acıyor dediğinde hayır acımıyor acı yok de sesli bi şekilde gerçekten çok etkili oluyor. Diyosun gerçekten acımıyor. Kendini telkin etEvet evet çok fazla doktora gittim ama hepsi başarısızlıkla sonuçlandı. Zaten hani 2 kez oldu da. Gelgit olmadan. Dilator gibi düşünün. Çok yanma oluyor az bisey ilerledikten sonra nefes egzersizi yapiyorum ama doğru olmuyor. Acıdan kontrol edemiyorum
Cok yanma olayı var. Dr dar olduğunu soylemisti zaten ama baska dr ilişkiye engel olacağını düşünmüyorum dedi. Kafamı veremiyorum ya aklım hep kötü şeyler üretiyor. Bugün 2 kez denedik ki ise gitmedik bunun için ne yapmam gerekiyor. Doktorlar olmadi, dilatorler olmadi daha ne yapayım. Sakin kalamamaya başladımYa aslında o acı değil yanii beynin seni kandırıyor acıyor diye. Beynin acıyor dediğinde hayır acımıyor acı yok de sesli bi şekilde gerçekten çok etkili oluyor. Diyosun gerçekten acımıyor. Kendini telkin et
Dilatör kullanıyomusunuzBende de aynı sorun var bende 1 yıldır bu sorunla uğraşıyorum
Kızlar ya siz ne zaman eşli denemeye geçtiniz yani ben ne zaman geçmeliyimAra vermek yok günlük bildirime davet ediyorum sizi
4.aparatı en rahat şekilde yapıyorsan geçebilirsiniz kuzummKızlar ya siz ne zaman eşli denemeye geçtiniz yani ben ne zaman geçmeliyim
Hayır alıp kullanmadım ama parmak egzersizlerini rahat yapıyorumDilatör kullanıyomusunuz
Aparatla daha kolay yeneceksinHayır alıp kullanmadım ama parmak egzersizlerini rahat yapıyorum