- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.221
Günlük bildirim yapıyorumAra vermek yok günlük bildirime davet ediyorum sizi
Ya aslında o acı değil yanii beynin seni kandırıyor acıyor diye. Beynin acıyor dediğinde hayır acımıyor acı yok de sesli bi şekilde gerçekten çok etkili oluyor. Diyosun gerçekten acımıyor. Kendini telkin etEvet evet çok fazla doktora gittim ama hepsi başarısızlıkla sonuçlandı. Zaten hani 2 kez oldu da. Gelgit olmadan. Dilator gibi düşünün. Çok yanma oluyor az bisey ilerledikten sonra nefes egzersizi yapiyorum ama doğru olmuyor. Acıdan kontrol edemiyorum
Cok yanma olayı var. Dr dar olduğunu soylemisti zaten ama baska dr ilişkiye engel olacağını düşünmüyorum dedi. Kafamı veremiyorum ya aklım hep kötü şeyler üretiyor. Bugün 2 kez denedik ki ise gitmedik bunun için ne yapmam gerekiyor. Doktorlar olmadi, dilatorler olmadi daha ne yapayım. Sakin kalamamaya başladımYa aslında o acı değil yanii beynin seni kandırıyor acıyor diye. Beynin acıyor dediğinde hayır acımıyor acı yok de sesli bi şekilde gerçekten çok etkili oluyor. Diyosun gerçekten acımıyor. Kendini telkin et
Dilatör kullanıyomusunuzBende de aynı sorun var bende 1 yıldır bu sorunla uğraşıyorum
Kızlar ya siz ne zaman eşli denemeye geçtiniz yani ben ne zaman geçmeliyimAra vermek yok günlük bildirime davet ediyorum sizi
4.aparatı en rahat şekilde yapıyorsan geçebilirsiniz kuzummKızlar ya siz ne zaman eşli denemeye geçtiniz yani ben ne zaman geçmeliyim
Hayır alıp kullanmadım ama parmak egzersizlerini rahat yapıyorumDilatör kullanıyomusunuz
Aparatla daha kolay yeneceksinHayır alıp kullanmadım ama parmak egzersizlerini rahat yapıyorum
4.aparatı en rahat şekilde yapıyorsan geçebilirsiniz kuzumm
Yok ya daha çok rahat değilim yavaş yavaş yapıyorum hem yanıyo hem biraz batıyo gibi sanırım bi kaç gün daha çalışıp öyle denemeliyim4.aparatı en rahat şekilde yapıyorsan geçebilirsiniz kuzumm
Aynen öylee yap kuzum kendini hazır hissedince eşli denemeden önce bize mutlaka yaz ki gene bir şeyler söylerizYok ya daha çok rahat değilim yavaş yavaş yapıyorum hem yanıyo hem biraz batıyo gibi sanırım bi kaç gün daha çalışıp öyle denemeliyim
Ben 4. Aparata geçtiğim günün ertesi eşli denedim ilkinde yarım oldu 2. Denemede tam oldu. 4. Aparattan sonra istediğin zaman eşli dene. Öncesnde 3 ve 4ü iyice çalış ve cesur olKızlar ya siz ne zaman eşli denemeye geçtiniz yani ben ne zaman geçmeliyim
Kaç parmak yapabiliyosunParmak egzersizinde rahat oluyorum sıra o ana gelince aşırı kasıyorum
Acı yok yanma da normal ve o yanma kalıcı değil bikaç saniyede geçiyor. Oraya ilk kez bişeyler giriyor ve bu idrar kesene baskı yapıyor, yanmanın sebebi bu. Sürekli yapa yapa alışacaksın. İnan acı yok orda korkma cesur ve inatçı ol. Evde bişeylere streç sarıpta dilatör yapabilirsin. Ya da imkanın varsa dilatör al daha rahat edersinYani 2 parmak falan rahat oluyor amq bi acı yanma oluyor şah çok yanacağını düşünerek geri çekiliyorum
Çok teşekkür ederim deneyeceğimAcı yok yanma da normal ve o yanma kalıcı değil bikaç saniyede geçiyor. Oraya ilk kez bişeyler giriyor ve bu idrar kesene baskı yapıyor, yanmanın sebebi bu. Sürekli yapa yapa alışacaksın. İnan acı yok orda korkma cesur ve inatçı ol. Evde bişeylere streç sarıpta dilatör yapabilirsin. Ya da imkanın varsa dilatör al daha rahat edersin
Rica ederim ama sürekli buraya yaz gelişmeleri. Birbirimize destek oluruzÇok teşekkür ederim deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?