- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #257.181
Hiç dememedim ilk kez deniyicemDaha önce hiç dilatör denediniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç dememedim ilk kez deniyicemDaha önce hiç dilatör denediniz mi?
Küçükten büyüğe doğru zaten sıralı en küçükten başlayarak yapabilirsin canım dene emin ol keşke başta yapsaydım diyeceksinHiç dememedim ilk kez deniyicem
Küçükten büyüğe doğru zaten sıralı en küçükten başlayarak yapabilirsin canım dene emin ol keşke başta yapsaydım diyeceksin
Yapabilirsin ve sende kendi başarı öykünü yazarsınİnşallahh çok özeniyorum burada böyle yazılanları görünce
Önce bir kendine güven burada kimsenin kimseden üstünlüğü yok bunu ben yaptıysam sen de yaparsın oda yapar canım adım et uğraş çabala olacakİnşallahh çok özeniyorum burada böyle yazılanları görünce
R Rabianur ejder canım bak arkadaşlarda yazmış şuan ne durumdasın doktora gittin mi aparat seti aldın mı eğer aldıysan hiç onu bırakma egzersizlerle yeneceğine eminim
R Rabianur ejder canım bak arkadaşlarda yazmış şuan ne durumdasın doktora gittin mi aparat seti aldın mı eğer aldıysan hiç onu bırakma egzersizlerle yeneceğine eminim
Kuzum duvar hissi olmuş olsa diğer üç aparat da girer mi hiiç sadece bir tık daha güçlü ittir olacak yanlardan bastırarak deneAldım 3. Yaptim ama 4. Olmuyor girmiyor zorluyorum yerde oturarak ama olmuyor duvar varmiş gibi yanıyor
Hayir sağlık ocakları yapıyorTetanoz aşısı için yine kadın doğum doktoruna mı başvuruyoruz?çok sağolun inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kuzum benim bilgilendirmem gebelik sırasında yaptırmak istemeyebiliyoruz yanma ağrı yapıyor bazilarimizda birde 2 doz olunca gebelikte hiç tetanoz olmayan gebeler için durmadan yeni hastalık ve aşılar çıkıyor üstüne covid aşısı felan en azından tetanoz aşısı gebelik öncesi tüm dozları yapılırsa ömür boyu koruyuculuk sağlıyor gebeyken birde onun stresi olmaz .Helede kızamıkçık aşısı gebelikte vurulmuyor öncesi vurulsa ilk 3 ayımız stresli geçmez biliyorsundur kızamıkçık gebelikte gecirilirse çok tehlikeli kendi endişelerim sonradan başkalarının endişesi olmasın diye .o kadar stres ve gerginliği ne bebek ne anne ne çevre kaldırmıyorKuzum tetanoz aşısı zaten gebelikte de yapılıyor. gebe takibinde bebek hareketlerini hissettiğinde 23.haftadan itibaren 2 doz şeklinde oluyordu.Değişen bir şey mi oldu acaba
Ha şimdii daha iyi anladım minnoşummm tamam Hayırlı doğumların olsunnn inşAllah çiçeğimmmKuzum benim bilgilendirmem gebelik sırasında yaptırmak istemeyebiliyoruz yanma ağrı yapıyor bazilarimizda birde 2 doz olunca gebelikte hiç tetanoz olmayan gebeler için durmadan yeni hastalık ve aşılar çıkıyor üstüne covid aşısı felan en azından tetanoz aşısı gebelik öncesi tüm dozları yapılırsa ömür boyu koruyuculuk sağlıyor gebeyken birde onun stresi olmaz .Helede kızamıkçık aşısı gebelikte vurulmuyor öncesi vurulsa ilk 3 ayımız stresli geçmez biliyorsundur kızamıkçık gebelikte gecirilirse çok tehlikeli kendi endişelerim sonradan başkalarının endişesi olmasın diye .o kadar stres ve gerginliği ne bebek ne anne ne çevre kaldırmıyor
Hayırlısıyla kanatsız meleğim benimHa şimdii daha iyi anladım minnoşummm tamam Hayırlı doğumların olsunnn inşAllah çiçeğimmm
Ahh inşAllah cancağzımmm Nolur aklına geldikçe duanda yer ver bu benii çok rahatlatıyorHayırlısıyla kanatsız meleğim benim
Hayırlısıyla en kolayından seninde olacak buna tüm kalbimle inanıyorum o vakit yaklaşıyor
Biraz daha güçlü ıkın ve tüm gücünle ittir. O yanma idrar kesesine yaptığı baskıdan kaynaklanıyor gayet normal ve hep olacak bir yanma değil bir kaç kez yaşadıktan sonra hiç olmuyor.Aldım 3. Yaptim ama 4. Olmuyor girmiyor zorluyorum yerde oturarak ama olmuyor duvar varmiş gibi yanıyor
kafamıza göre mi yapılıyor yani ben bu konuda çok bilgisizim açıkçası. geçmişte yapılmış mıdır bilemiyorum . yani tekrardan yapılsa bi tehlikesi var mı? gerçi 10 yılda 1, bir doz yaptırın diyorlar daHayir sağlık ocakları yapıyor
Şimdi şöyle e nabizdan bakabilirsin aşılarım bölümü var eğer orada çıkmazsa üst tarafta 3 nokta var ona tıkla tüm aşılarıma gir .Benim gebelikte olduğum 2 doz tüm aşılarım kısmında çıkıyor. En son çocukken olmuşum o yüzden 2 dozumu oldum 6 ay sonra 3.yu 1 sene sonra 4.yu 4.den 1 sene sonrada 5.ciyi olup premium olarak tamamlayacağım ömrümün yettiği yere kadarda aşı olmayacağımkafamıza göre mi yapılıyor yani ben bu konuda çok bilgisizim açıkçası. geçmişte yapılmış mıdır bilemiyorum . yani tekrardan yapılsa bi tehlikesi var mı? gerçi 10 yılda 1, bir doz yaptırın diyorlar da
Ay bende böyle çıkıyorŞimdi şöyle e nabizdan bakabilirsin aşılarım bölümü var eğer orada çıkmazsa üst tarafta 3 nokta var ona tıkla tüm aşılarıma gir .Benim gebelikte olduğum 2 doz tüm aşılarım kısmında çıkıyor. En son çocukken olmuşum o yüzden 2 dozumu oldum 6 ay sonra 3.yu 1 sene sonra 4.yu 4.den 1 sene sonrada 5.ciyi olup premium olarak tamamlayacağım ömrümün yettiği yere kadarda aşı olmayacağım
Takvimden daha iyi anlarsın. Gebelikte ilk doz oldukmu koruyuculuğu olmuyor en azından gebelik öncesi 2 dozunu olursun 3.dozunuda gebelikte olabilirsin