- 9 Ağustos 2016
- 7.155
- 23.082
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.161
Ben kendime söz bile veremiyordum hep erteliyordum. Beni birileri dürtmesi, sürekli hadi hadi demesi lazım belli ki sende öylesinKendinizi nasil motive ediyorsunuz da basliyorsunuz ya ben kendimi motive edemiyorum. Bu şey gözümde çok büyüyor. Kendime söz veriyorum ama tutamıyorum psikolojik olarak çok yorgun ve tükenmiş hissediyorum kendimi. Denememek için bahanelerim de harika gerçekten kendimi hasta edebiliyorum. Kısır dongudeyim
Bir de anestol krem kullan ilk saniyeler azcık yakıyor ama sonra geçiyor uyuşturuyor.Emla kullandım ama hiç bir işe yaramıyor
Bol bol dilatörlere çalışın egzersizlerle birlikte ben o kadar çalıştım ki şimdi dilatörden ayrılamıyorum:)))Offff darısıda bize ya ama inş başka bişey çıkmaz gerçekten bu nasıl bi sınav
Ya aslında bilen arkadaşlarım durtuyorlar da bak o da yaptı bak bu da yaptı. Senden sonra evlenenlerin 2 yaşında çocukları var ama bunlar beni gaza getirmiyor yani normalde getirebilir ama böyle fazla bi sakinlik hissediyorum. Evet çok üzülüyorum ama ne bileyim çokta dinginim hani olmuyorsa olmuyor kafasına girmeye başladım ve bu evreyi ve sonuçlarını iyi biliyorum.Ben kendime söz bile veremiyordum hep erteliyordum. Beni birileri dürtmesi, sürekli hadi hadi demesi lazım belli ki sende öylesin
Yok kuzum biz genede olumlu düşünelim vajinismus nasıl geçtiyse diğerleride geçer giderHaziranda yendim canımne zorlu işlermiş bunlar vajinusmusu yeniyorsun sonra başka şeyleri çıkıyor
Kuzum tetanoz aşısı zaten gebelikte de yapılıyor. gebe takibinde bebek hareketlerini hissettiğinde 23.haftadan itibaren 2 doz şeklinde oluyordu.Değişen bir şey mi oldu acabaRica ederim senden ricam tetanoz aşılarınıda ol strese girme umarım Allahım en kolayından en hayırlısından nasip eder
Kesinlikle o moddan çık çünkü o rahatlığa girdin mi zor çıkarsın zaten vajinismus bir erteleme hastalığı ben burda 10. 7.yılınds yenenlere şahit oldumm hepsinın dediği buydu olmadı bende bıraktım ams çok pişmanım diye lütfen denemelerine devam et önune bir sebep koy bu yüzden yenmeliyim yapmak zorundayım deYa aslında bilen arkadaşlarım durtuyorlar da bak o da yaptı bak bu da yaptı. Senden sonra evlenenlerin 2 yaşında çocukları var ama bunlar beni gaza getirmiyor yani normalde getirebilir ama böyle fazla bi sakinlik hissediyorum. Evet çok üzülüyorum ama ne bileyim çokta dinginim hani olmuyorsa olmuyor kafasına girmeye başladım ve bu evreyi ve sonuçlarını iyi biliyorum.
Yani gerekirse biz seni dürtelim. Mesela bu akşam deneme yap ve bize yaz hadi biz sana güveniyoruzz yapabilirsinYa aslında bilen arkadaşlarım durtuyorlar da bak o da yaptı bak bu da yaptı. Senden sonra evlenenlerin 2 yaşında çocukları var ama bunlar beni gaza getirmiyor yani normalde getirebilir ama böyle fazla bi sakinlik hissediyorum. Evet çok üzülüyorum ama ne bileyim çokta dinginim hani olmuyorsa olmuyor kafasına girmeye başladım ve bu evreyi ve sonuçlarını iyi biliyorum.
Cok sebebim var inanın haklısınız giden 3 senem içinde inanılmaz pişmanım gelecek günler içinde. Motivasyonumu sağlayamiyorum. Çünkü oldugunda bayagi yanma hissettim ve uzunca bir süre de devam etti acaba aynısını yasayacagimdan mi korkuyorum ama sonuçta ölmedim de ve geçti.Kesinlikle o moddan çık çünkü o rahatlığa girdin mi zor çıkarsın zaten vajinismus bir erteleme hastalığı ben burda 10. 7.yılınds yenenlere şahit oldumm hepsinın dediği buydu olmadı bende bıraktım ams çok pişmanım diye lütfen denemelerine devam et önune bir sebep koy bu yüzden yenmeliyim yapmak zorundayım de
Ben mesela aparatlarla ciddi anlamda uzun süre çalışıyordum hani içime iyice sinsin diye O tahriş yanma hissi gerçekten evet oluyordu ama geçici ben bepathen fito krem öncesi sonrası kullanırdım tahriişi alırdı.Cok sebebim var inanın haklısınız giden 3 senem içinde inanılmaz pişmanım gelecek günler içinde. Motivasyonumu sağlayamiyorum. Çünkü oldugunda bayagi yanma hissettim ve uzunca bir süre de devam etti acaba aynısını yasayacagimdan mi korkuyorum ama sonuçta ölmedim de ve geçti.
2 3 gün oluyor sanırım buraya yazalı her akşam deneme senaryoları döndürüyorum kafamda 9 olunca da uyuma numarası yapıyorum tv karşısında bildiğiniz eşimi kandırıyorum ya rezalet birsey bu. Ama sevinirim aynı yollarsan gectik belki bunun vir etkisi olabilir.Yani gerekirse biz seni dürtelim. Mesela bu akşam deneme yap ve bize yaz hadi biz sana güveniyoruzz yapabilirsin
Iste benim sorunum aparat kullanmadan eşli denemeler. Bu da eşim sıkılacak mi kaygısı yarattı bende ve zaten ikinci denemem de de eşimin yükünü sırtından almak için nolursa olsun dedim ama aynı şeyi yeniden diyemiyorum ya. Kremi deneyeceğim. Cok teşekkür ederim. Bakalim insallah bu aksam biseyler olur yaBen mesela aparatlarla ciddi anlamda uzun süre çalışıyordum hani içime iyice sinsin diye O tahriş yanma hissi gerçekten evet oluyordu ama geçici ben bepathen fito krem öncesi sonrası kullanırdım tahriişi alırdı.
Tabi bir de ciddi anlamda isteksizlik de var bugün yarın diyerek geçiyor ama sen güçlü birisin buna izin verme
Bi süre ara verdim bi hafta kadar falan bugün tekrar başlıycam yaBol bol dilatörlere çalışın egzersizlerle birlikte ben o kadar çalıştım ki şimdi dilatörden ayrılamıyorum:)))
Ara vermek yok günlük bildirime davet ediyorum siziBi süre ara verdim bi hafta kadar falan bugün tekrar başlıycam ya
Dilatör kullanıyorum hatta buradan destek alarak 4 numarayıda yaptım kızlar saolsunlar gerçektenKesinlikle doktora git dilatör kullan ben kendim tek başıma dokunamazdim eşim bile görsün istemezdim şimdi çok yol aldım parmak yapıyorum dilatör kullanıyorum penisin başını alabiliyorum devamında canim acıyacak diye ilerletemiyorum korkuyorum bunun için ise pisikologa gidicem sabah ilk iş beklemiycem beklemek zaman kaybı
Regl oldum yarın son günüm ama olsun dedim denetcem eşime yarında bildirime icabet etcemAra vermek yok günlük bildirime davet ediyorum sizi
Ben kendime söz bile veremiyordum hep erteliyordum. Beni birileri dürtmesi, sürekli hadi hadi demesi lazım belli
Ben hep çocuk yapanlara bakarak motive olmaya çalışıyorum yaa bu bile yaptıysa yani bende yaparım yapcam diyorum dilatör çalışıyorum ama özellikle eşim olmayınca çalışıyorum ki yanında daha fazla stres olmım die önce kendi savaşımı bitirim sonra daha güçlü çıkım eşimin karşısına die düşünüyodum şuan hazır gibiyim yani inşKendinizi nasil motive ediyorsunuz da basliyorsunuz ya ben kendimi motive edemiyorum. Bu şey gözümde çok büyüyor. Kendime söz veriyorum ama tutamıyorum psikolojik olarak çok yorgun ve tükenmiş hissediyorum kendimi. Denememek için bahanelerim de harika gerçekten kendimi hasta edebiliyorum. Kısır dongudeyimbence sizde silkelenin ve hemen dilatöre başlayın vakit kaybetmek bizleri yıpratıyor sadece. Yarına buraya yazın günlük bildirim yapcaz
Daha önce hiç dilatör denediniz mi?Ozaman dire 3 dende başlayabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?