- 27 Haziran 2022
- 153
- 222
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.141
3 ay oldu . Enfeksiyon yaptığını bilmiyordum yanmalarım belkide onun yüzündendir. Bırakmaya çalışıyorum ama ilk denemede başaramadımKaç aydır dilatörle eşli deniyorsunuz .Biranda bırakılmıyor aparatlar gibi düşün nasıl 1 den 4 e kadar aşama aşama geldik oda öyle ben ilkinden sonra penis daha yumuşak diye birde mantar ve enfeksiyon yapıyor diye dilatörler öyle düşünüp kaldırmıştım 4.denemeden sonra bazilarimizda 6 ayı buluyor .
Sen zaten neredeyse başarmışın bitmiş acıtsa aparat acıtırdı mesela zaten oda acıtmıyor sonuçta yapamazdın değil mii kendini eşine bırak güven devamı gelecej üstelik eşli deneme daha kolasy sadece kaygılarımız bizi bu hale getiriyorErtelemek istemiyorum kurtulmak istiyorum
Hayır canım hemen zevk aldımm herşey sıfır sıkıntısız şekilde ilerliyor diyen hemen hemen yok aparatı bende bir süre bırakmadım ne kadar oldu ki yeneliKızlar eşli deneme öncesi dilatörden yine kurtulamadımbaşta her şey iyi gidiyordu ama iş vajina girişine geldiğinde büyük yanma hissettim olmadı. Kayganlaştırıcısız ve dilatörsüz cinselliğe nasıl geçecem bilemiyorum. Bir de şu zevk alma işi hala bende yok ben anlamıyorum diğer kadınlar bundan nasıl zevk alıyor ? Yanma - batma - baskı hislerini sadece duyuyorum .
Önce 3le değil 1ile başlayacaksın canım hepsini 5 er dakıka çalış birden büyük aparatlara geçmeDurum güncellemesiii
Dördüncü gündeyim son aparatta ama hala ilk onu alamıyorum acıyor kasmadığım halde gram kasıntı yok yani mecburen önce üçle başlıyorum sonra dört yaparken canım yanıyor nedeni ne olabilir sizce yardım edin lütfen moralim bozuldu
Deniyecegim tesekkurlerÖnce 3le değil 1ile başlayacaksın canım hepsini 5 er dakıka çalış birden büyük aparatlara geçme
Jinekolog muayeneni oldunmu mantar yada enfeksiyon varsa oda yanma yapıyor tam icindeyken böyle batma yanma gibi oluyor .3 ay oldu . Enfeksiyon yaptığını bilmiyordum yanmalarım belkide onun yüzündendir. Bırakmaya çalışıyorum ama ilk denemede başaramadım
Yanma oluyo aparatta birazcık dayanilmiyacak gibi değil eşime hiç birşey diyemiyorum bu konuda çok hassaslastik artık şuan bile kavgaliyiz yokmuşum gibi davraniyo yaklaşmaya çalışıyorum ama benimle ilgilenmiyoSen zaten neredeyse başarmışın bitmiş acıtsa aparat acıtırdı mesela zaten oda acıtmıyor sonuçta yapamazdın değil mii kendini eşine bırak güven devamı gelecej üstelik eşli deneme daha kolasy sadece kaygılarımız bizi bu hale getiriyor
Randevu aldım gidip baktıracağım ve açıkçası tedirginim ilk muayenem olmuş olacak. Gebelik düşünüyorum malum yaşım 32 olduJinekolog muayeneni oldunmu mantar yada enfeksiyon varsa oda yanma yapıyor tam icindeyken böyle batma yanma gibi oluyor .
Gebelik düşünüyorsanda 3 ay öncesi folik asit başla d vitaminin eksikse yükleme yaptır ilk üç ay gebelikte bazi doktorlar d vitamini yazmiyor normal seviyede diye sen onlara kanma biranda düşüyor hem senin hem bebek icin d vitamini önemli düşerse yükseltmesi zor oluyor sabit tutmaya çalış sma testi yaptır kızamıkçık aşısini yaptir 3-6 ay gebe kalma tetanoz aşıları dozlarini tamamla gebeliğin rahat geçsin
Haziranda yendim canımHayır canım hemen zevk aldımm herşey sıfır sıkıntısız şekilde ilerliyor diyen hemen hemen yok aparatı bende bir süre bırakmadım ne kadar oldu ki yeneli
Enfeksiyon hiç korkma fitil veriyor yada antibiyotikli hap 3 ay kullandım fitili yağlı olduğu için kayıp gidiyor hissetmiyorsun bile yatak ucuna yatıp ayaklarını kendine doğru çekiyorsunRandevu aldım gidip baktıracağım ve açıkçası tedirginim ilk muayenem olmuş olacak. Gebelik düşünüyorum malum yaşım 32 oldutavsiyelerin teşekkür ediyorum. D vitamini sürekli yaptırıyorum zaten. Şu an tek korkum enfeksiyon olması
Teşekkür ederim. 3 ay da baya çokmuş umarım yoktur bendeEnfeksiyon hiç korkma fitil veriyor yada antibiyotikli hap 3 ay kullandım fitili yağlı olduğu için kayıp gidiyor hissetmiyorsun bile yatak ucuna yatıp ayaklarını kendine doğru çekiyorsun
Acaba anestol krem mi kullansan uyuşturuyor vajinayı daha rahat giriyorYanma oluyo aparatta birazcık dayanilmiyacak gibi değil eşime hiç birşey diyemiyorum bu konuda çok hassaslastik artık şuan bile kavgaliyiz yokmuşum gibi davraniyo yaklaşmaya çalışıyorum ama benimle ilgilenmiyo
3 ay gebelikte benim çok oldu diye ondan öncesi oldu kuvvetli 3 tane fitil vermişti o geçirmişti. Birde 3 tane antibiyotikli hap .Sonra gebe olduğumu öğrendim sarı yeşil akıntı beni hiç bırakmadıTeşekkür ederim. 3 ay da baya çokmuş umarım yoktur bende
Ben de gebelik düşündüğüm için 3 ay gözümde büyüdü3 ay gebelikte benim çok oldu diye ondan öncesi oldu kuvvetli 3 tane fitil vermişti o geçirmişti. Birde 3 tane antibiyotikli hap .Sonra gebe olduğumu öğrendim sarı yeşil akıntı beni hiç bırakmadısonra doktorlarda pes etti sadece bol su iç diyorlar
Rica ederim senden ricam tetanoz aşılarınıda ol strese girme umarım Allahım en kolayından en hayırlısından nasip ederBen de gebelik düşündüğüm için 3 ay gözümde büyüdüama baktırmakta da fayda var . Tekrardan teşekkür ederim .
Tetanoz aşısı için yine kadın doğum doktoruna mı başvuruyoruz?çok sağolun inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınızRica ederim senden ricam tetanoz aşılarınıda ol strese girme umarım Allahım en kolayından en hayırlısından nasip eder
Emla kullandım ama hiç bir işe yaramıyorAcaba anestol krem mi kullansan uyuşturuyor vajinayı daha rahat giriyor
Yanma oluyo aparatta birazcık dayanilmiyacak gibi değil eşime hiç birşey diyemiyorum bu konuda çok hassaslastik artık şuan bile kavgaliyiz yokmuşum gibi davraniyo yaklaşmaya çalışıyorum ama benimle ilgilenmiyo
Offff darısıda bize ya ama inş başka bişey çıkmaz gerçekten bu nasıl bi sınavHaziranda yendim canımne zorlu işlermiş bunlar vajinusmusu yeniyorsun sonra başka şeyleri çıkıyor
Kesinlikle doktora git dilatör kullan ben kendim tek başıma dokunamazdim eşim bile görsün istemezdim şimdi çok yol aldım parmak yapıyorum dilatör kullanıyorum penisin başını alabiliyorum devamında canim acıyacak diye ilerletemiyorum korkuyorum bunun için ise pisikologa gidicem sabah ilk iş beklemiycem beklemek zaman kaybıOffff darısıda bize ya ama inş başka bişey çıkmaz gerçekten bu nasıl bi sınav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?