Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar o aparatlarda çok rahatsız edici. Eşlide de basınç hissi gibi oluyor ama aparat gibi rahatsız edici değil D deryadenis K Kaylulee tuvalet hissine gelince de zamanla geçiyor o doktorum, ‘oraya daha yeni yeni bişeyler girdiği için orası alışık değil gayet normal bir durum, bu senin normal bi insan olduğunu gösterir’. Demişti.

Tamam teşekkür ederim. Burada beni anlayan birileriyle konuşmak iyi geldi. Kimseyle paylaşabildiğim bi konu değil çünkü.
Evet seni çok iyi anlıyoruz. Biz de kimseyle paylaşamıyorduk. Çok çok yakınlarımızdan bikaç kişiyle de paylaşsak, böyle bir hastalığı bilmedikleri için derdimize çare olamıyorlar. Sadece ne oldu ne yaptın diyebiliyorlar, bu da bizi daha çok strese sokuyordu.

Banada yardımcı olur musunuz

Oofff yine yarıda kaldı bu sefer eşim ilk defa surat yaptı eşli denemede hayır anlamıyorum ben mi yanlış yapıyorum sende bırakmıyorsun ki bana müdahale ediyorsun dedi kızdı,delireceğim sanırım benim son 4.aparatı çalışmam gerek baya çünkü takılıyor eşli denemede bir yerde yanma baskı oluyor acı asla yok ama tüm bildiklerim uçup gidiyor nefes,kegel falan heyecandan..4.aparatı çalışmam şart oldu yapacağım ya inat ettim

Evet iki adım var kuzumm

1.Eşine güvenmek ve ona müdahale etmemek.Şöyle ki kordineli çalışın sen mesela sana bıraktım sende gibi şekilde anlaşın.Gördün ki ağrı acı yok sen eşine bir bıraksan çoktan yol alacaksnız aynı hatayı bende yapıyordum.

2. 4.aparatı en kolay ve rahat alana kadar çalışmak ileri geri tak çıkart etrafında daire çizmek ve içinde 20 dk kadar bekletip peşine eşli deneme yapmak

Sen ne durumdasın şu anda bize anlat. Biz sana yardımcı olalım X Xxcvbbbb
İki gün önce doktora gittim nefes öğretti parmakla girişe dokundu evde aynısını çalış kendini hazır hissedince gel dedi ama ben ödevi yapamadım yine korkuyorum parmaktan çok korkuyorum ben ağlıyorum hemen

Biz de ilk öyleydik yavrum yani yarıda kalınca eşim surat yapmıştı. Ama doğru diyo ilk sen kendin sok sonra ellerini çek gözlerinle nefes verip ıkınırken o ittirsin biz böyle yapıyoruz ve asla müdahale etme. Acı yok nasılsa diğer herşeye hazırsın ve katlanırsın unutma ucunda acı ölüm yok. Bırak sonuna kadar itsin. Ve evet öncesinde 4 ü içinde tut.

Parmakla sadece dokunma mı var ? İçine sokma falan var mı?

Yapacağım canım biraz oldu bittiye getiriyorum sanırım biraz daha çalışmam lazım özellikle 4ü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…