- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.195
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.021
Bu şekilde operasyon olup eşini aparat seti ile yenen arkadaşlar olmuştu sen duruma göre karar ver bence canımaparat seti aldım bugün, operasyondan sonra bir haftada iyileşiyormuş vajina. hiç denememeli miyim yoksa inanıp yapmalı mıyım bilmiyorum
onların yorumlarını nerden bulabilirim bana atma şansınız olur mu yeni üye oldum az önceBu şekilde operasyon olup eşini aparat seti ile yenen arkadaşlar olmuştu sen duruma göre karar ver bence canım
Sonuçta onu doktor değerlendirmiş canım vardır bildiği ama Önemli olan senin ne hissettiğin ki ben rahatın diyorsun bence başta olmadı dene sonraa olmazsa tekrar gidersiniz hekiminizeyani anlattıklarıma göre sizce benim 5. seviye olma durumum gerçekten olabilir mi? bacak kapamak, eşimi itmek gibi şeyler hiç olmuyor bizde
İnanın bir sürü yorum var içinden bulmam çok zor anca vajinismus olup operasyon olanlar diye aratın sayfada denk gelir mutlakaonların yorumlarını nerden bulabilirim bana atma şansınız olur mu yeni üye oldum az önce
tamam çok teşekkür ederimİnanın bir sürü yorum var içinden bulmam çok zor anca vajinismus olup operasyon olanlar diye aratın sayfada denk gelir mutltaaka
Merhaba canım herşeyden önce mümkün mü bilmiyorum nick değiştir her baktığında,gördüğünde kendi modunu düşürme kendini buna şartlandırma,hapsetme ki pozitif olasıntamam çok teşekkür ederim
Tek korkum acı başkada bir korkum yok bu korkumada engel olamıyorum cinsellikten sevişmekten soğudum bu korku yüzünden siz hiç acı duydunuz muUmutlumm bak nereden nereye evet hepimiz kolay şeyler yaşamadık ama ilişki konusunda hepimiz gayet bilinçli insanlarız daha da bir şeyler öğreniyoruz inşallah Rabbim tekrardan sağlıklı gebelikte nasip eder tamamlanırsın kuzucummm
Ben bu konuda hassasım.Vakti zamanında buralarda çok kişiye yazdım destek istedim.Olan da var da olmayan da ama bir gün yenersem elimden geldiğince herkese yardım edeceğim dedim O günden bugüne buralardayım.İnşallah hepimiz her şekilde burda destek vermeye devam ederizsende iyiki varsın kuzum
Yok canım öyle bir acı falan hissetmedim hatta neden bu kadar erteledim diye kendime defalarca kızdım o korkunu bastırmaya çalış cinselliği kötü bir şey olarak algılama sana acı veren birşey hele hiç değillTek korkum acı başkada bir korkum yok bu korkumada engel olamıyorum cinsellikten sevişmekten soğudum bu korku yüzünden siz hiç acı duydunuz mu
kendim dokunmaktan çekiniyorum. eşim dokunduğunda da parmağı sert geliyor vajina iç dokuma göre o yüzden başlarda izin veriyordum ama zamanla istememeye başladım parmağını. en rahat ettiğim penis teması
tamam doğru söylüyosunuz teşekkürlerMerhaba canım herşeyden önce mümkün mü bilmiyorum nick değiştir her baktığında,gördüğünde kendi modunu düşürme kendini buna şartlandırma,hapsetme ki pozitif olasınBende yolun başında sayılırım aşacağız inşallah evet uzman dr yardımı ve buradaki caaaanım tecrübeli arkadaşlarım yardım ediyor çok faydası var ama kendine İnan önce pozitif ol ve İnan beni ayağa kaldıran,cesaretlendiren buradaki arkadaşlar oldu
Bende hala parmak ile dokunamam ama aparat ve eşim ile denemede çok rahatım hala hassasım ama eski yersiz korkularım kalmadı inan sadece eşli denemede yarıda kalıyoruz oda heyecandan oluyor ben tam alışamadım işte pozisyon ne bileyim o anda nefes falan ama alıştıkça ne nefes ne kegel ihtiyaç olmuyormuş düşün yani aslında kastığımız için böyle rahat bırakmak ve hazza odaklanmak çok önemliymiş acı sıfır zaten sadece o an rahat bırakmak önemlikendim dokunmaktan çekiniyorum. eşim dokunduğunda da parmağı sert geliyor vajina iç dokuma göre o yüzden başlarda izin veriyordum ama zamanla istememeye başladım parmağını. en rahat ettiğim penis teması
ben bazen çok yaklaştığımı hissedip nasıl olur da giremez diyodum, vajinamdaki o bölme yüzündenmiş, açıkçası üzülmeli miyim sevinmeli miyim hiç bilemeden sürekli ağlıyorumBende hala parmak ile dokunamam ama aparat ve eşim ile denemede çok rahatım hala hassasım ama eski yersiz korkularım kalmadı inan sadece eşli denemede yarıda kalıyoruz oda heyecandan oluyor ben tam alışamadım işte pozisyon ne bileyim o anda nefes falan ama alıştıkça ne nefes ne kegel ihtiyaç olmuyormuş düşün yani aslında kastığımız için böyle rahat bırakmak ve hazza odaklanmak çok önemliymiş acı sıfır zaten sadece o an rahat bırakmak önemli
O zaman iyileşince eşli deneme yaparsınız bakalım sadece o bölme mi engel oluyormuş. Gene başarılı olmazsa hemen dilatörle başlarsınızz. Hatta eşiniz size yapar.ben bazen çok yaklaştığımı hissedip nasıl olur da giremez diyodum, vajinamdaki o bölme yüzündenmiş, açıkçası üzülmeli miyim sevinmeli miyim hiç bilemeden sürekli ağlıyorum
Bu nasıl bi operasyon tam olarak? Bazıları iyileşmesi 1 ay sürdü yazmış bazıları 2-3 günde unuttum demiş. Aklım çok karıştıO zaman iyileşince eşli deneme yaparsınız bakalım sadece o bölme mi engel oluyormuş. Gene başarılı olmazsa hemen dilatörle başlarsınızz. Hatta eşiniz size yapar.
Ben operasyon geçirmedim. Ama iyileşme sürecinden sonrası için yani vajinismus hakkında yardımcı oluruz. Siz anlayacaksınız artık iyileşme durumunuzu, ona göre yol alırsınızz. Biz de her zaman destek oluruz size buradan. Bizi de bilgilendirin süreçlerle ilgiliBu nasıl bi operasyon tam olarak? Bazıları iyileşmesi 1 ay sürdü yazmış bazıları 2-3 günde unuttum demiş. Aklım çok karıştı
Ben de aynı dertten muzdaribim ya tuvaletim geliyor gibi hissediyorum, zevk falan almıyorumAcı bitti simdi basınç hissi geldi ne zaman bitcek cilemizen buyuk aparatta ikinci gundeyim acı oluyor ama fazla değil fakat gelgitte o basınç hissi beni aşırı rahatsız ediyor önceden acıyor diye kasılırdm simdi arkama doğru basınctan tabi kasmiyorum kontrol ediyorum kendim yapınca ama esliye geçince insallah yine kasmam bu basınçtan öneriniz var mi nasil ne zaman geccek buu
Tamam teşekkür ederim. Burada beni anlayan birileriyle konuşmak iyi geldi. Kimseyle paylaşabildiğim bi konu değil çünkü.Ben operasyon geçirmedim. Ama iyileşme sürecinden sonrası için yani vajinismus hakkında yardımcı oluruz. Siz anlayacaksınız artık iyileşme durumunuzu, ona göre yol alırsınızz. Biz de her zaman destek oluruz size buradan. Bizi de bilgilendirin süreçlerle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?