• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Son aparati daha bir kaç saat önce yapmış biri olarak bende ayniydim tamamen gevsedim ikindim ve sert bi sekilde birden ittim asagi doğru direk kayiyor ama bende de acı cok oldu
hepsi girdi mi acaba? bendeki aparat 16 cm, ıkınıyorum acı falan olmuyor ama girmiyor da sanki artık devamı yokmuş gibi

hepsi girdi mi acaba? bendeki aparat 16 cm, ıkınıyorum acı falan olmuyor ama girmiyor da sanki artık devamı yokmuş gibi
Kasılıyorsundur farkinda olmadan bende oyleydim bak ayni anlattığın gibi bugün yeter dedim yani saldm kendimi nolcaksa olsun dedim kocaman nefes aldım ıkındım kendimi saldm ve sert bi sekilde ittim iterken asla kasilmaman lazim tabi ben yni yaptim hala acı var

Birde hafif kaşıntı başladı yagdan sanirim ilk kez iki uc dakika yag kullanmktan mantar enfeksiyon falan olmam degil mi
Yağdan olabilir canım inşallah olmamıştır yatana kadar bir takip et bakalım soğuk suyla bir yıkayabilirsin ama vajina içini değil dış kısmını

Ve evde kayganlastirici kalmamisti bide reglin ucuncu gunundeyim bitti sayılır yani bitti argan yağıyla yaptım sabredemedim yani hemen denemek istedim burdaki dorduncu aparatla ilgili yazilari okuyunca uzulsemmi sevinsemmi bilemiyorum cok acıyor ama bi taraftan da aldığım icin mutluyum gibi
Regl gününde asla aparat çalışma. Regl günün tamamen bitince çalış. Benim o yuzden terapim regl bitince başlamıştı. Doktor kaş yaparken göz çıkartmayalım tahriş olur orası demişti zaten şu an hassas demişti.

Regl gününde asla aparat çalışma. Regl günün tamamen bitince çalış. Benim o yuzden terapim regl bitince başlamıştı. Doktor kaş yaparken göz çıkartmayalım tahriş olur orası demişti zaten şu an hassas demişti.
Regl günüm ama akinti sifirdi hic gelmedi bende denedim o yuzden dorduncuden sonra da kan gelmedi anlamadim

merhaba tekrar, son aparatın hepsi girmiyor, yani herhangi bir acı sızı yok gayet kolay tak çıkar oluyor ama neden tamamı girmiyor anlayamadım. belki doktoru açıklama yapmış olan vardır diye sormak istedim :KK43:

bir de bu gelgit hissine hemen alıştınız mı eşinizle yaparken sorun yaşadınız mı?
Tabiki alışılıyor hatta o his eşli denemede öyle olmuyor bile. Düşünsene, daha önce hiç bişey sokamıyordun oraya ama su an 4 e kadar geldin. Yani bak nelere alıştın. Son adım kaldı hadi bi’ gayret

Tabiki alışılıyor hatta o his eşli denemede öyle olmuyor bile. Düşünsene, daha önce hiç bişey sokamıyordun oraya ama su an 4 e kadar geldin. Yani bak nelere alıştın. Son adım kaldı hadi bi’ gayret
Çok teşekkürüm cevabınız için... tekrar denedim hallettim onu da çok rahat yapabiliyorum. buradaki herkese çok teşekkür ederim! :)

merhaba, ben yaklaşık bir yıllık evliyim. bir yıldır hiç ilişkiye giremedik ve en sonunda doktora gitmeye karar verdim. geçen hafta bir jinekoloğa gittim, vajinamın bölmeli olduğunu mini bir operasyonla alınması gerektiğini byu şartlarda penisin oraya girmekte zorlanmasının normal olduğunu girse de çok kanamalı olacağını falan söyledi ayrıca bunun üstüne 5. seviye vaj olduğumu söyledi. 5. seviye için biraz araştırma yaptım fakat ben muayene sırasında internette okuduğum aşırı tepkilerin hiç birini göstermemiştim. muayene sırasında bana "aa sende bant var bunu almamız gerek" dedikten sonra irkildim biraz, ve sonra ayna ile bana gösterirken parmağıyla dokunmaya çalıştığında hafif bi tepki verdim istemsiz. ben eşimle denerken hiç bi zaman bacak kapama itme gibi şeyler yaşamamıştım, hatta vajina girişinde penisi hissetmek hoşuma gidiyor. doktor seviye 5 dediğinden beri moralim baya bozuk. haftaya operasyonla o bant alınacak. sonrasında tedaviye doktorla devam etmeli miyim bilmiyorum. biraz rahatlamaya ihtiyacım olduğu için buraya yazdım. umarım okumaya vakit bulursunuz, teşekkür ederim.

merhaba, ben yaklaşık bir yıllık evliyim. bir yıldır hiç ilişkiye giremedik ve en sonunda doktora gitmeye karar verdim. geçen hafta bir jinekoloğa gittim, vajinamın bölmeli olduğunu mini bir operasyonla alınması gerektiğini byu şartlarda penisin oraya girmekte zorlanmasının normal olduğunu girse de çok kanamalı olacağını falan söyledi ayrıca bunun üstüne 5. seviye vaj olduğumu söyledi. 5. seviye için biraz araştırma yaptım fakat ben muayene sırasında internette okuduğum aşırı tepkilerin hiç birini göstermemiştim. muayene sırasında bana "aa sende bant var bunu almamız gerek" dedikten sonra irkildim biraz, ve sonra ayna ile bana gösterirken parmağıyla dokunmaya çalıştığında hafif bi tepki verdim istemsiz. ben eşimle denerken hiç bi zaman bacak kapama itme gibi şeyler yaşamamıştım, hatta vajina girişinde penisi hissetmek hoşuma gidiyor. doktor seviye 5 dediğinden beri moralim baya bozuk. haftaya operasyonla o bant alınacak. sonrasında tedaviye doktorla devam etmeli miyim bilmiyorum. biraz rahatlamaya ihtiyacım olduğu için buraya yazdım. umarım okumaya vakit bulursunuz, teşekkür ederim.
Merhaba canım çok geçmiş olsun evet bazılarında kızlık zarında fizyolojik olarak bu şekilde sıkıntılar olabiliyor kafana yatmayan bir şey varsa başka bir hekimin de görüşüne al eğer oda aynı şey söylerse diğeri ile aynı tedaviye devam et derim

Merhaba canım çok geçmiş olsun evet bazılarında kızlık zarında fizyolojik olarak bu şekilde sıkıntılar olabiliyor kafana yatmayan bir şey varsa başka bir hekimin de görüşüne al eğer oda aynı şey söylerse diğeri ile aynı tedaviye devam et derim
operasyonu olucam, sonrasında vakinismus tedavisine devam edip etmeme konusunda emin değilim. çünkü seviyemin oo kadar yüksek olduğuna inanmadım

Back