- 9 Ağustos 2016
- 7.135
- 23.055
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #256.861
Bana kalırsa tekrardan aparat çalış ve o şekilde eşli deneme yap daha kolay olacakMerhaba yarı aparat yarı değil ilk 2 yi yapmıştım 3 ü 1 kere yaptım o da maks 15 dkdır . sonra bi istek geldi yapabilirim cesareti o gün denedik yapmıştık ama sonrasında başa sardım gibi oldu . O gün gayet rahattım .
çok teşekkür ederim buraların vazgeçilmez yardım severi :) sizin yazışmalarınızı okumayı özlemişim:) çok şükür diyeyim vajinusmustan sonra böyle bir mucize hakkında pek olumsuz şeyler yazmak istemiyorum :) bebeğim çok iyi, beni biraz zorluyor:) ama inşallah daha iyi olacağım sanırım zor günler geride kalmaya başladı :)Canım, hayırlı uğurlu olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok ama çok sevindim senin adına. Sen nasılsın, bebiş nasıl?
sağ ol tiniminim:) sen o kadar anaç ruhlu birisin ki hiç yılmadan usanmadan buradaki herkese yardımcı oluyorsun. Rabbim kat be kat karşılığını versin inşallah:) evet kuzum bende daha rahatlamayı bekliyorum inş henüz tık yok ama umutsuz değilim :)Bende nerde diyordummHayırlı uğurlu olsunn canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsiinn Bu haftadan sonra artık rahatlarsın zor zamanlar geçmiş
Sağ olun aminn :)
Canımsın kuzumsağ ol tiniminim:) sen o kadar anaç ruhlu birisin ki hiç yılmadan usanmadan buradaki herkese yardımcı oluyorsun. Rabbim kat be kat karşılığını versin inşallah:) evet kuzum bende daha rahatlamayı bekliyorum inş henüz tık yok ama umutsuz değilim :)
Cok teşekkür ederim amin canım. Sen ne durumdasın? Tamamen ağrı sızı geçti mi?
Insallah biraz daha iyi olayim bende birakmam burayi☺ çünkü biliyorum insanın nasıl umuda ve onu anlayan birilerine ihtiyaç duyduğunu.Canımsın kuzumYazmayınca bu konuda kendimi eksik gibi hissediyorum gittiği yere kadar Güzel duaların için çok teşekkür ederim güzel annem arasa gel özletme
İnşallah canım, en kısa zamanda zorlanmaların geride kalsın hamileliğin keyfini çıkarmaya başla.çok teşekkür ederim buraların vazgeçilmez yardım severi :) sizin yazışmalarınızı okumayı özlemişim:) çok şükür diyeyim vajinusmustan sonra böyle bir mucize hakkında pek olumsuz şeyler yazmak istemiyorum :) bebeğim çok iyi, beni biraz zorluyor:) ama inşallah daha iyi olacağım sanırım zor günler geride kalmaya başladı :)
Çok teşekkür ediyorum canım. Duygular karşılıklıİnşallah canım, en kısa zamanda zorlanmaların geride kalsın hamileliğin keyfini çıkarmaya başla.Seni burada tekrar görmek çok güzel, özlemişim.
Şükür iyiyim kuzum bende inşallah evet kuzum bitti şükürCok teşekkür ederim amin canım. Sen ne durumdasın? Tamamen ağrı sızı geçti mi?
Kendi deneyimimden anlatıyorum. 4 bende hemen girmemişti jel,krem ve Kegel egzersizi ile birlikte içime alana kadar çalışıyordum. Başlarda bazen 1 saate yakın bekledim kasın açılması için. Öyle 1 dakikada hemen girmiyor .Önce dilatörü vajina girişinde dolaştırdım sonra başını aldım baktım bir yere değiyor gibi hissettim . Kaslarımın daha açılmadığını anladım.Durdum ama çıkarmadım içinde döndürdüm derin nefes aldım ıkındım rahat bıraktım. Yavaş yavaş itttirdim.Sonra zaten egzersizi yaptıkça açılıyor.Aparata başladım ama dördüncüyü itemiyorum ıkınıyorum nefes alıyorum kayganlstrci sürüyorum ama acıyor ve yanıyor yapanlar nasil yapabildigini anlatabilir mi ?
Anladim yanma ve aci oluyormuyduKendi deneyimimden anlatıyorum. 4 bende hemen girmemişti jel,krem ve Kegel egzersizi ile birlikte içime alana kadar çalışıyordum. Başlarda bazen 1 saate yakın bekledim kasın açılması için. Öyle 1 dakikada hemen girmiyor .Önce dilatörü vajina girişinde dolaştırdım sonra başını aldım baktım bir yere değiyor gibi hissettim . Kaslarımın daha açılmadığını anladım.Durdum ama çıkarmadım içinde döndürdüm derin nefes aldım ıkındım rahat bıraktım. Yavaş yavaş itttirdim.Sonra zaten egzersizi yaptıkça açılıyor.
O yanma acı sızıı saniyelik devamında yok canım arkadaşım çok güzel ifade etmiş o şekilde kesinlikle denemelisinAnladim yanma ve aci oluyormuydu
İdrar kesesine yaptıgı baskıdan dolayı oluyor ve gayet normal ama anlık ittir cesur ol gidicekAnladim yanma ve aci oluyormuydu
Merhaba sanada yardimci oluruz tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?