- 30 Temmuz 2022
- 149
- 135
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #256.881
Dene deneMerhaba regl bitti dilatör setlerimi deneyimleyebilirim ama olmayacak diye başlamak gelmiyor içimden eşim de evdeyken deneyip onu da hüsrana uğratmak istemiyorum
İyiyiizzz canımm, dinlenmekle meşgulümm. Sen nasılsın, napıyorsun?Merhaba kizlarrrr nasılsınız napiyorsunuz
Seni tebrik ediyorum canım benim o zamanla geçecek bir şey tabikideee az kaldı azMerhaba herkese, bugün 4.yü çok kolay bir şekilde yaptım. Aldıklarımda 5. boy da var onu da umarım kolay bir şekilde yaparım. Sadece giriş çıkışlarda çok rahat hissetmiyorum, bu zamanla geçecek bir şey mi diye sormak istedim. :)
O kadar çoook sevindim kiiii oh bee gözün aydınn canımm dediğimiz herşeyi tek bir cümlede özetlemişinn tekrardan gelmiş geçmiş olsunn mutluluklarVAJİNİSMUSU YENDİM :) kızlar önceki mesajlarımdan da görebilirsiniz 1.5 aylık evliyim ve vajinismus sebebiyle ilişkim olmamıştı. Hatta eşimle her denemede kanadığı için kanama fobisi olmuştum. Belki 6 7 kez kanayınca ve tam birleşme yaşayamayınca doktora gittik. Penis sadece 2 cm filan girebiliyordu.
Doktor fizyolojik bir sıkıntım yok diyerek beni vajinismus tedavisi yapan bir doktora yönlendirdi. Cinsel terapi ve hipnoterapi de yapıyordu. İlk seansta doktor eşliğinde 3.aparata kadar yapabildim ve hiç zorlanmadım. Ama ertesi gün eve gelip deneyince çok zorlanmıştım. Hatta 3.aparatta tam girmiyordu. O gün regl oldum ve 7 gün ara verdim.
Bugün reglimin son günüydü ve doktora 2.seans için gittim. Bu kez 4.aparatı da yaptım ama zorlandım tabi ki. Baskı hissettim ve bu konuda panik yapmıştım ama o baskı hissi aparatı çıkarıp tekrar takınca geçti. Basınç baskı kalmadı.
Sonra eve geldim 15 dk içinde tüm aparatları deneyip eşli denemeye geçtik. Biraz da ben heyecandan acele ettim :) gerçekten tam da dedikleri gibi penis aparattan daha kolay giriyor. Hatta hiç nefese kegele gerek kalmadan akıp girdi:)
Tabi ki ilk sefer olduğu için garip hissettiriyordu yani zevk almadım ama zamanla bu “garip his” yerine zevk alacağımı umuyorum :)
Çok mutluyum, kızlar lütfen cesaret edin ertelemeyin bu mutluluğu hepiniz hakediyorsunuz.
Ve son not olarak; tedaviye başladıktan sonra hiç kanamam olmadı. Tam birleşme olduğunda bile. Öncesinde ben kendimi kastığım için vajina kaslarını zedeleyip kanatıyormuşum. Doktora gittikten sonra böyle bir sorun kalmadı.
İyiyim kuzum bende uzanıyorum sıcak bunaltıcıİyiyiizzz canımm, dinlenmekle meşgulümm. Sen nasılsın, napıyorsun?
Umarım anlık olur bana hep acıyacakmis gibi geliyorİdrar kesesine yaptıgı baskıdan dolayı oluyor ve gayet normal ama anlık ittir cesur ol gidicek
Hayır hayır, inan anlık peniste zaten o his olmuyor sadece girişte bi baskı o kadar başkada bişi yokUmarım anlık olur bana hep acıyacakmis gibi geliyor
Evet canım, son aparatın birazı dışarıda kalıyor normal.Merhaba ben son aparata geçtim biraz yaptım 3-4 cm dışarda kaliyo daha fazla gitmiyo kesinlikle bu normalmi yani daha fazla gitcek yer yok gibi oluyo
Bence önce kadın doğum uzmanına gidip enfeksiyon yönünden kontrol ettir bunlar da etkileyebilir kafandaki düşüncelerden arınmaya çalış kendini olabildiğince rahat bırakırsan inan hiçbiri olmuyorİki yıldır evliyim eşimle ilişkiye girebiliyorum çok ağrıyor genelde yarıda bırakıyorum ağrıdan bağırıyorum normal bir cinsel hayat istiyorum artık bu durumda olan var mı cinsel isteği artıcı bir şey var mı vajinadaki deliğin küçük penisin büyük olduğunu düşünüp ilişki sırasında kendimi sıkıyorum psikolojik olarak. İlişki esnasında ev işi vs başka şeyler aklıma geliyor odaklanamıyorum
Doktora gittim canım hafif düzeyde vajinusmus dedi bir tüp bebek yaptırdım transfer anestezili oldu alttan muayenede bağırıyorum cinsel istekte azalma var cinsel istek için önerebileceğiniz bir şey var mıBence önce kadın doğum uzmanına gidip enfeksiyon yönünden kontrol ettir bunlar da etkileyebilir kafandaki düşüncelerden arınmaya çalış kendini olabildiğince rahat bırakırsan inan hiçbiri olmuyor
Yok canım ne yazık kiDoktora gittim canım hafif düzeyde vajinusmus dedi bir tüp bebek yaptırdım transfer anestezili oldu alttan muayenede bağırıyorum cinsel istekte azalma var cinsel istek için önerebileceğiniz bir şey var mı
Cinsel istekle ilgili doktora danışmadım canım evlendikten altı ay sonra ağrım geçti bir kaç defa orgazm oldum o sırada çocuk yapmaya başladık yumurtlama günlerini hesapladık olmadıkça cinsel istek azaldıYok canım ne yazık kidönem dönem hepimizde oluyor doktor birşey önermedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?