- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #256.821
Nerde calisiyon kuzum senhadi öpüyorum hepiniziiii uyku vaktim geldii sabah iş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde calisiyon kuzum senhadi öpüyorum hepiniziiii uyku vaktim geldii sabah iş
Allah rahatlık versin kuzum görüşürüzAllah rahatlık versin kuzum görüşürüz hadi öpüyorum hepiniziiii uyku vaktim geldii sabah iş
Bir kumaş firmasında tasarımcılık yapıyorumNerde calisiyon kuzum sen
Çok güzelBir kumaş firmasında tasarımcılık yapıyorum
Eveeet işimi çok seviyoruum sabah erken kalkmak hariçÇok güzel
ErkencisinEveeet işimi çok seviyoruum sabah erken kalkmak hariç
8e çeyrek kala kalkıyorumErkencisin
Kuzum benim ya kıyamam8e çeyrek kala kalkıyorum
çoğu insana göre geç bir saat aslında :)Kuzum benim ya kıyamam
Haklısın kuzumçoğu insana göre geç bir saat aslında :)
sende erkencisin :) sen çalışıyor musunHaklısın kuzum
Yok aşkım calışmıyorum ama çok sıcak durulmuyor hicsende erkencisin :) sen çalışıyor musun
Nerdesin? burası baya esintili de:)Yok aşkım calışmıyorum ama çok sıcak durulmuyor hic
Ankarada oturuyorum kuzum sen nerde oturuyorsunNerdesin? burası baya esintili de:)
istanbul :)Ankarada oturuyorum kuzum sen nerde oturuyorsun
Ne güzelistanbul :)
Kuzum ben artık kullanmıyorum bende bir ara öyleydim ince dilatorle çalışıp esliye geçiyordum sonra bıraktımMerhaba kızlar benim de vajinusmusu yeneli üç ay oldu ama hala dilatör olmadan ilişkiye geçemiyorum. İlişki öncesi dilatör olmadan kaslarımın açılmayacağını düşünüyorum direk. Bundan kurtulabilen var mı ?
bana doktorum 2 ay kullanmamı söyledi ve bu zaman içinde dilatörle çalışma zamanını kısalta kısalta en son tamamen bırakmamı söylemiştiMerhaba kızlar benim de vajinusmusu yeneli üç ay oldu ama hala dilatör olmadan ilişkiye geçemiyorum. İlişki öncesi dilatör olmadan kaslarımın açılmayacağını düşünüyorum direk. Bundan kurtulabilen var mı ?
Nasıl bırakabildiniz ? Dilatör olmadan kaslarımın açılmayacağını düşünüyorum.Kuzum ben artık kullanmıyorum bende bir ara öyleydim ince dilatorle çalışıp esliye geçiyordum sonra bıraktım