Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Umutlumm bak nereden nereye evet hepimiz kolay şeyler yaşamadık ama ilişki konusunda hepimiz gayet bilinçli insanlarız daha da bir şeyler öğreniyoruz inşallah Rabbim tekrardan sağlıklı gebelikte nasip eder tamamlanırsın kuzucummm
Ben bu konuda hassasım.Vakti zamanında buralarda çok kişiye yazdım destek istedim.Olan da var da olmayan da ama bir gün yenersem elimden geldiğince herkese yardım edeceğim dedim O günden bugüne buralardayım.İnşallah hepimiz her şekilde burda destek vermeye devam ederizsende iyiki varsın kuzum

Sende bitireceksin inan kendine güven asla yeterki pes etme eşin için değil kuzum kendin için yen bitir

İyi ki varsın güzel kaplim kurban olduğum rabbim senin o güzel kalbindeki saklı duanı kabul etsin insallh seni seviyorum. Çok

İyi ki varsın güzel kaplim kurban olduğum rabbim senin o güzel kalbindeki saklı duanı kabul etsin insallh seni seviyorum. Çok
Oy bu dua bana yetti arttı bile bende seviyorum ki Teşekkür ederim kuzucumm.Her birimizin ne sıkıntısı varsa Rabbim gidersin amiinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…