- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #256.801
Yok aşkım calışmıyorum ama çok sıcak durulmuyor hicsende erkencisin :) sen çalışıyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok aşkım calışmıyorum ama çok sıcak durulmuyor hicsende erkencisin :) sen çalışıyor musun
Nerdesin? burası baya esintili de:)Yok aşkım calışmıyorum ama çok sıcak durulmuyor hic
Ankarada oturuyorum kuzum sen nerde oturuyorsunNerdesin? burası baya esintili de:)
istanbul :)Ankarada oturuyorum kuzum sen nerde oturuyorsun
Ne güzelistanbul :)
Kuzum ben artık kullanmıyorum bende bir ara öyleydim ince dilatorle çalışıp esliye geçiyordum sonra bıraktımMerhaba kızlar benim de vajinusmusu yeneli üç ay oldu ama hala dilatör olmadan ilişkiye geçemiyorum. İlişki öncesi dilatör olmadan kaslarımın açılmayacağını düşünüyorum direk. Bundan kurtulabilen var mı ?
bana doktorum 2 ay kullanmamı söyledi ve bu zaman içinde dilatörle çalışma zamanını kısalta kısalta en son tamamen bırakmamı söylemiştiMerhaba kızlar benim de vajinusmusu yeneli üç ay oldu ama hala dilatör olmadan ilişkiye geçemiyorum. İlişki öncesi dilatör olmadan kaslarımın açılmayacağını düşünüyorum direk. Bundan kurtulabilen var mı ?
Nasıl bırakabildiniz ? Dilatör olmadan kaslarımın açılmayacağını düşünüyorum.Kuzum ben artık kullanmıyorum bende bir ara öyleydim ince dilatorle çalışıp esliye geçiyordum sonra bıraktım
Umarım ben de bırakabilirim.bana doktorum 2 ay kullanmamı söyledi ve bu zaman içinde dilatörle çalışma zamanını kısalta kısalta en son tamamen bırakmamı söylemişti
Kuzum bir gün dedim kendi kendime birakacam diye bıraktım nefes egzersizlerini yapınca zorluk cekmezsin sadece ilk girişte ağrı oluyor o kadar KuzucumNasıl bırakabildiniz ? Dilatör olmadan kaslarımın açılmayacağını düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim ben de denicem. İlişki sırasında batma hissini de hala aşamadım sanırım hala bir görev olarak düşünüyorum. Daha başlardayım diyedir herhaldeKuzum bir gün dedim kendi kendime birakacam diye bıraktım nefes egzersizlerini yapınca zorluk cekmezsin sadece ilk girişte ağrı oluyor o kadar Kuzucum
umarım bende tabiki . bende çok korkuyorum onsuz olmaz diyeUmarım ben de bırakabilirim.
Çok alıştık ona, ondan sanırım. Emzikli çocuk gibi oldum:) aslında penis girişi daha rahat ve acısız dilatörden ama beyne söz geçiremiyorum önce onla açılacakumarım bende tabiki . bende çok korkuyorum onsuz olmaz diye
umarım kurtuluruz çünkü gerçekten zahmetli :)Çok alıştık ona, ondan sanırım. Emzikli çocuk gibi oldum:) aslında penis girişi daha rahat ve acısız dilatörden ama beyne söz geçiremiyorum önce onla açılacak
Kuzum o batma bendede oluyorÇok teşekkür ederim ben de denicem. İlişki sırasında batma hissini de hala aşamadım sanırım hala bir görev olarak düşünüyorum. Daha başlardayım diyedir herhalde
ne zaman tamamen rahat olacak yaKuzum o batma bendede oluyor
Hiç bilmiyorum sanırım tamamen kendimizi rahat bırakana kadarne zaman tamamen rahat olacak ya
Kuzum zamanla normale donecektir Allah'ın izniyle insallhne zaman tamamen rahat olacak ya
Bizimle alakalı asklimda ne kadar rahat bırakırsak iyidir kuzum ister istemez kendimizi kasıyoruzHiç bilmiyorum sanırım tamamen kendimizi rahat bırakana kadar