- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #256.061
Aparatları denedim tamamen alamadım yani 3 tanesini aldım 4 üncüyü alamadım daha sonra eşli yaptım ama maalesef yine itme oldu spreyde kullanmama rağmen napacağımı şaşırdım artık gerçektenDeneyen yapan arkadaşlar var ama bu tamamen kişinin vajinismus derecesi ile alakalı Eğer ki aparata şans vermediyseniz lütfen aparat deneyin yoksa da uzman birinden yardım Alıp tedavi olun İnşallah en kısa sürede bu illetten kurtulursnz
Aparatlarla çalışırken ben anestol krem artı ok su bazlı kayganlaştırıcı kullanarak yendim. Acaba egzersiz yapmıyor musun çalışırken ondan kaslarını açamayıp ilerleyemiyorsun?Aparatları denedim tamamen alamadım yani 3 tanesini aldım 4 üncüyü alamadım daha sonra eşli yaptım ama maalesef yine itme oldu spreyde kullanmama rağmen napacağımı şaşırdım artık gerçekten
aynen senin yazdiklarini harfiyen hep uyguladim senin sayende bu asamaya kadar geldim diye bilirim.. bugün o spreyle denicem..Canım bu sayfadan doğru geriye git orada eşli deneme notları var onları oku bununla ilgili çok şeyler yazıldı spreyle de deneyebilirsin deneyen bayağı oldu Başlarda böyle sertleşme problemi oluyor kuruyemiş falan yesin
Misyoner sorun yasiyorum oluyor gibi sonra yine korkularim basliyorum dilatörleride dedigin gibi yapiyorum ama sonra yine aynisi oluyor isteCanım misyoner denediniz mi ? Bana en rahat o geldi eşimin beline bacaklarımı sarıyorum belime de hafif bi yastık koyuyorum . Bi yere kadar penisi kendim yerleştirip sonra elimi çekiyorum ve eşimle senkronize olup kalça hareketleriyle yavaş yavaş sokuyoruz. Hop diye kayıyor zaten bi noktadan sonra . Öncesinde de mutlaka dilatörleri 1,2,3,4 yapıp 4 ü 15 dk falan bekletiyorum . Hiç sprey falan kullanmadım . Sadece kayganlaştıcı jel kullanıyorum ok ‘yin . O kadar
Bizim de ilk zamanlar 3-4 kere denemiştik hep içeri giremeden dışarı kayıyordu . Sonra ben elimle yerleştirip ilerlettim çok az kısmı dışarda kalınca elimi çekmiştim ve bi baktım hepsi girmiş . Yavaş yavaş hatta takıldığın yerde dur nefes al ver bekle . Sonra ilerleyin . Ben ilk denememi yarım saatte yapmıştım düşün . 2. Deneme sadece 5 dk sürdü . Kendine zaman ver bir de iyice sal kendini . En fazla ne olabilir ki diyebilirsin . İnan 4. Aparatı içinizde hissediyoruz ya hani batıyor hafiften kalçaya . Peniste hiç öyle olmuyor gerçekten daha rahat . Güzel haberlerini bekliyoruz canımMisyoner sorun yasiyorum oluyor gibi sonra yine korkularim basliyorum dilatörleride dedigin gibi yapiyorum ama sonra yine aynisi oluyor iste
Tebrikler canım 2. Daha da rahat oluyor . Kurtuldun artıkKızlarrrr ben ilk eşli denememi başardım çok şükür Allah'ıma gerçekten hep derdim bumuymus oldu gitti demeyi çok isterdim gerçekten kendinize güvenin kızlar yapabilirsiniz çok şükür ben başardım
InsAllah.. demin yine denedik esim oluyor diyor sadece bi düz tam otursan komple gircek diyor yarin InsAllah yine denicez..Misyoner sorun yasiyorum oluyor gibi sonra yine korkularim basliyorum dilatörleride dedigin gibi yapiyorum ama sonra yine aynisi oluyor iste
Maşallah canım benim o zaman seninde başarmana çook az kaldı inşAllahaynen senin yazdiklarini harfiyen hep uyguladim senin sayende bu asamaya kadar geldim diye bilirim.. bugün o spreyle denicem..
Ohh çok şükür canım benim darısı diğer arkadaşlarımızın başınaaKızlarrrr ben ilk eşli denememi başardım çok şükür Allah'ıma gerçekten hep derdim bumuymus oldu gitti demeyi çok isterdim gerçekten kendinize güvenin kızlar yapabilirsiniz çok şükür ben başardım
Çok sağolun burda yazılanlar insana motive oluyor Allah razı olsun hepinizden korkmayın kızlar gerçekten korktuğumuz kadar değil nasıl olduğunu anlamiyacaksiniz bileTebrikler canım 2. Daha da rahat oluyor . Kurtuldun artık
Çok sağolun Allah razı olsun aynn insallhOhh çok şükür canım benim darısı diğer arkadaşlarımızın başınaagün aşırı deneyin
Eşim ereksiyon gitmesin diye direk git gel yapıyor, bende o yüzden ilerledigimizi pek anlamıyorum açıkçasıZevk durumu ben de hala yok . Aparat çalışıp sonrasında ilişkiye girdik yine sanki aparatmış gibi ilerledik . Ama en sona gelince eşim git gel yaptı biraz bende eşlik ettim . Yanmalarım geçince zevk de olacak gibi sanki . Şuan aklım yanmada olduğu için zevk alamıyorum daha .
Öncesi bence bir kadın doğum uzmanına gidip muayene olmanız gerekebilir belki enfeksiyon vardırMerhabalar , vajinismusu yeneli 2 3 ay oldu. Parmak egzersizleriyle calismistim sonra bikac denemeyle eşli de oldu. Hala zorlaniyorum panik hali var ama giriş olqbiliyor. Aşırı yanma var ve icerdeyken makat bölgesone baskı cok oluyor. Bunlar zamanla gececek seyler mi? Ne önerebilirsinzi
Ben de en başta hep yatak kenarı pozisyonu ile yapıyordum ama ilişki pekişince kendime güvenim arttı normale döndüHep misyoner pozisyonda deniyorum başka pozisyona geçince yapamıyorum sizinde öyle mi ?
Umarım bende öyle olurumBen de en başta hep yatak kenarı pozisyonu ile yapıyordum ama ilişki pekişince kendime güvenim arttı normale döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?