Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aparatları denedim tamamen alamadım yani 3 tanesini aldım 4 üncüyü alamadım daha sonra eşli yaptım ama maalesef yine itme oldu spreyde kullanmama rağmen napacağımı şaşırdım artık gerçekten

Aparatları denedim tamamen alamadım yani 3 tanesini aldım 4 üncüyü alamadım daha sonra eşli yaptım ama maalesef yine itme oldu spreyde kullanmama rağmen napacağımı şaşırdım artık gerçekten
Aparatlarla çalışırken ben anestol krem artı ok su bazlı kayganlaştırıcı kullanarak yendim. Acaba egzersiz yapmıyor musun çalışırken ondan kaslarını açamayıp ilerleyemiyorsun?

aynen senin yazdiklarini harfiyen hep uyguladim senin sayende bu asamaya kadar geldim diye bilirim.. bugün o spreyle denicem..

Misyoner sorun yasiyorum oluyor gibi sonra yine korkularim basliyorum dilatörleride dedigin gibi yapiyorum ama sonra yine aynisi oluyor iste

Misyoner sorun yasiyorum oluyor gibi sonra yine korkularim basliyorum dilatörleride dedigin gibi yapiyorum ama sonra yine aynisi oluyor iste
Bizim de ilk zamanlar 3-4 kere denemiştik hep içeri giremeden dışarı kayıyordu . Sonra ben elimle yerleştirip ilerlettim çok az kısmı dışarda kalınca elimi çekmiştim ve bi baktım hepsi girmiş . Yavaş yavaş hatta takıldığın yerde dur nefes al ver bekle . Sonra ilerleyin . Ben ilk denememi yarım saatte yapmıştım düşün . 2. Deneme sadece 5 dk sürdü . Kendine zaman ver bir de iyice sal kendini . En fazla ne olabilir ki diyebilirsin . İnan 4. Aparatı içinizde hissediyoruz ya hani batıyor hafiften kalçaya . Peniste hiç öyle olmuyor gerçekten daha rahat . Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Ohh çok şükür canım benim darısı diğer arkadaşlarımızın başınaa gün aşırı deneyin

Çok zor ve yıpratıcı bı hastalık Rabbim bütün hepimizi kurtarsin inşallah korkmayin kendinize güvenin ben yapabildiysem herkes yapar ben akşam olucak diye korkardim akşam olmasın diye dua ederdim eşim yanıma gelince her seferinde korkuyla sarilirdim ben yaptıysam sizde yapabilirsiniz kendinize güvenin yeter

Merhabalar , vajinismusu yeneli 2 3 ay oldu. Parmak egzersizleriyle calismistim sonra bikac denemeyle eşli de oldu. Hala zorlaniyorum panik hali var ama giriş olqbiliyor. Aşırı yanma var ve icerdeyken makat bölgesone baskı cok oluyor. Bunlar zamanla gececek seyler mi? Ne önerebilirsinzi

Eşim ereksiyon gitmesin diye direk git gel yapıyor, bende o yüzden ilerledigimizi pek anlamıyorum açıkçası

Öncesi bence bir kadın doğum uzmanına gidip muayene olmanız gerekebilir belki enfeksiyon vardır

Hep misyoner pozisyonda deniyorum başka pozisyona geçince yapamıyorum sizinde öyle mi ?
Ben de en başta hep yatak kenarı pozisyonu ile yapıyordum ama ilişki pekişince kendime güvenim arttı normale döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…